Ваучери за храна?

• 35 663
  • 834
  •   1
Отговори
# 810
Сега проверих и моите още вчера са ги превели. Понеже съм бил болничен от вчера и съм забравила да проверя, като съм в офиса все някой колега ще се похвали. А нямаме още и заплати, пък те обикновено идват след заплатите. Втори месец ги получаваме даже по-рано от датата.

# 811
Нашите от едно време си идва между 10-то и 15-то число.

# 812
  • Буркина Фасо
а пък нашите (заплати и ваучери) винаги идват в последния раб.ден от месеца.
няма закъснение.

# 813
  • Бургас
Още нямам ваучери за януари!

# 814
Темата стана като отчетна ведомост.
Хубаво - нямате за януари. Ами напишете - коя е фирмата издател, кога ги получавате, за кой месец се отнасят? Обаждахте ли се във вашето счетоводство? Ами във фирмата издаваща ваучерите?
Да произтече нещо полезно от написаното от вас.
Заради неприетия бюджет началото на януари нямаше нови квоти. Първо чакаха приемане специален закон, после заповед на Теменужка, после фирмите започнаха да зареждат ваучери по ред на постъпване на заявките от предприятията.
Тези, които си получиха ваучерите до към 5-7 януари са получили останали суми от квотите за 2024 г. Когато те свършиха започна голямото чакане.
Вие конкретно защо още нямате заредени е чудно. Замислям се дали не са свършили януарските квоти преди да стигнат до заявката на вашето предприятие. Защото отпуснаха само за един месец, толкова колкото са били през декември.
Квотата се отпуска общо за страната и като че ли има конкуренция за средствата между самите издатели.

# 815
Гледах по новините, че с оглед на повишаващите се цени на хранителните стоки, бизнесът предлага сумата на ваучерите да стане 300 лв.

# 816
Да, но нямало бюджет. Даже сегашните квоти били недостатъчни.
 Иначе аз съм за да ги увеличат на 300 лв.

# 817
  • Пловдив
Уж идната седмица ще гласуват бюджета, та ще почакаме да видим, кога ще са и по колко.

# 818
  • Пловдив
Аз днес получих своите за м. Февруари. На Плъкси.

# 819
  • София
Томбоуски ваучери до 12/24 - дали могат да се "осребрят"?

# 820
Има ли сред вас  с тази карта за ел ваучери?

# 821
Да, аз съм с нея.

# 822
Някой да знае как мога да премахна старата карта за ваучери от приложението в телефона? Въведоха новата, но и старата си стои, има две стотинки в нея, но няма вече кой да ми я зарежда.

# 823
На Tombou си има бутон "изтрий картата".

# 824
Има ли сред вас  с тази карта за ел ваучери?
Пак ли има някаъв генерален проблем с квотите? Фирмата ни работи с тези карти. Обикновено ги получаваме в последния ден от месеца или няколко дни преди това. През април ( на 15.04) ни пуснаха великденски  в размер по-малък от размера на сумата, която получаваме по тези ваучери, но ежемесечната социална придобивка - все още не, а сме 5 май...

Общи условия

Активация на акаунт