Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - VII тема

• 66 321
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Миналата година на датата на черния петък имаше -40% на избрани артикули, пуснаха го четвъртък вечер в приложението и сайта и на другия ден в магазините.

# 661
  • София
Здравейте, преди два дена си купих дънки от физически магазин. Мога ли да ги върна чрез куриер някак си или само на място в магазина?
Само в магазина.

# 662
Преди малко получих мейл. Пишат, че работят по моята поръчка, ще бъде изпратена и доставена възможно най-скоро. Ще ме информират за актуализация на поръчката и благодарят за търпението.
Странното е, ча аз така и не им писах/звънях. Thinking
Тук ли четат??? Rolling Eyes
И мен така ме въртяха, само че аз им бях писала. Една седмица ги чаках да изпратят на 2 пъти ми казаха обработваме я, възможно най-скоро ще я получите и накрая я анулираха, поради неналичност на артикула. По принцип ми е все тая едни спестени пари никога не са ми в излишък, но в случая много си бях харесала дънките и адски ме хвана яд ,че ме мотаха една седмица.
 Надявам се случая с теб да не е със същата съдба. ✌

# 663
  • на брега
Получих втори мейл, не могат да изпратят пратката по технически причини. Ще ми възстановят сумата.
И трите артикула са налични, ще си ги поръчам отново.

# 664
  • София
В Cropp тия дни ми се случи същото. Върнаха ми след 7 дни мотане парите, а от артикула имаше цяла серия и поръчах отново. Не разбирам какъв им е проблема на всички.

# 665
Здравейте, има едни дънки, които чакам да заредят моя номер вече две седмици, ама явно няма да ме огрее. Пише ми, че ги има налични в магазина им в Сердика център. Някой би ли се навил да ми ги купи и изпрати по Еконт. Ще си платя за услугата.

# 666
Еконт предлагат такава услуга

# 667
Досега съм я използвала тази услуга  и куриерите са супер неориентирани. Буквално не знаят какво правят дори и да съм им го смляла и сдъвкала като информация. Последния път като ходих в магазина на Zara пак търсих нещо конкретно, оказа се, че го има налично, но в склада им, което значи че мога да го заявя и на кръгъл час ги слагат на някакъв щендер. Това куриера на Еконт няма да се занимава да свърши и да чака или някакви такива неща, но ако никой не се навие това ми е крайния вариант и бих опитала.

# 668
Точно това е проблема-голяма част от артикулите са на склад. Това с ваденето на кръгъл час е много относително. Казват ти елате след час и ги чакаш още поне 30мин.да донесат дрехите. Или другия случай, някой е минал през щендера и си е харесал това, което ти чакаш. За куриерите на Еконт може и да има по-стройна организация и да ги пускат дори до склада, но самият куриер трябва да е наясно с процедурата. Иначе едва ли би чакал час и нещо  пред щендера.

# 669
  • ново
Складовете на Зара са в Божурище, имат си техен транспорт, с който зареждат по магазините.
Медиса, ако беше писала почивните дни щях да ти свърша тая услуга, бях в София. И аз живея в провинция за жалост.

# 670
Имат складове в самите молове, за тях става въпрос.  В мол Серика магазина е на ниво партер, а склада на ниво -1. От там трябва да извадят поисканите дрехи и да ги качат горе. Това е сравнително нова практика, на около година. И хич не е удобна.

# 671
  • Sofia
Планирам в сряда да ходя до МОЛ Сердика, имам нещо да връщам. Ако не намерите някой до тогава, пишете ми.

# 672
  • София
Планирам в сряда да ходя до МОЛ Сердика, имам нещо да връщам. Ако не намерите някой до тогава, пишете ми.
Аз предложих да ги купя, но в Сердика вече не са налични. Има ги в Парадайс.

# 673
От много време чакаля, този сезон няма ли да заредят от страхотните им блейзъри с пера? 😞

# 674
  • на брега
Дълъг елек в цвят екрю. Остава, много ми харесва. Дебел, но за моя радост не е тежък.
https://www.zara.com/bg/bg/%D0%B4%D1%8A%D0%BB%D1%8A%D0%B3-%D0%BA … html?v1=372173922
Черен панталон със страничен кант в цвят екрю. Харесва ми, но е тънък. Довечера ще го пробвам у дома.
https://www.zara.com/bg/bg/%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BB% … html?v1=410888365

Общи условия

Активация на акаунт