Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 3

• 60 754
  • 800
  •   1
Отговори
# 105
Аз им писах на бокс нау, но ми отговориха същото като спиди, не било още доставено и не е заведено в тяхната система ала бала. Явно преди 19ти няма да я получа, нищо де, не бързам този път, а и е от 10ти април, просто за 4 дни пристигна и мина митническа проверка.
Вече няколко пъти ми се случва да ми намаляват артикул в кошницата, като стои известно време. Много са гадни хаха, тъкмо бях решила д ане поръчвам скоро, ама пак направих малка поръчка

# 106
Нали писах скоро с опасения за изпозлваните материали и бои на китайските стоки.. Ето на какъв пост попаднах в една фейсбук група. И то става въпрос за магазин като Пепко, където уж всичко трябва да е минало съответните проверки. Китайските стоки от Али Експрес и Тему, например, знаете ли дали трябва да отговарят на някакви европейски директиви? Минават ли някакви проверки Бях се засилила да купувам моливи и флумастери, ама малкото все още лапа всички и се отказах. Предпочитам да са от някой по-известна марка, не че има гаранция явно, но ми се струва една идея по-сигурно. Обеци например, също не си купувам, защото влизат директно в ушето. Обаче пък съм купувала разни пластмасови играчки за децата. Към козметиката съответно също имам огромни резерви и се въздържам. Просто исках да уточня откъде и защо имам такива притеснения, но като питах тогава не успях да обясня защо. Понеже и преди съм попадала на информация за разни стоки, които се изтеглят поради една или друга причина...

# 107
  • Асеновград
Нали писах скоро с опасения за изпозлваните материали и бои на китайските стоки.. Ето на какъв пост попаднах в една фейсбук група. И то става въпрос за магазин като Пепко, където уж всичко трябва да е минало съответните проверки. Китайските стоки от Али Експрес и Тему, например, знаете ли дали трябва да отговарят на някакви европейски директиви? Минават ли някакви проверки Бях се засилила да купувам моливи и флумастери, ама малкото все още лапа всички и се отказах. Предпочитам да са от някой по-известна марка, не че има гаранция явно, но ми се струва една идея по-сигурно. Обеци например, също не си купувам, защото влизат директно в ушето. Обаче пък съм купувала разни пластмасови играчки за децата. Към козметиката съответно също имам огромни резерви и се въздържам. Просто исках да уточня откъде и защо имам такива притеснения, но като питах тогава не успях да обясня защо. Понеже и преди съм попадала на информация за разни стоки, които се изтеглят поради една или друга причина...

За съжаление относно качество, вече никъде няма гаранция. На сина униформения суичър, уж тук са шити не е спрял да пуска боя, при пране. То не беше киснене в разтвор на лимонтузу и оцет и няма оправия. Та какво остава за китайски.

# 108
# 109
  • София
Видях номера и се обадих на Спийди още преди да са ми пратили съобщение, за да го пренасоча към удобна АПС, защото на адрес ми е неудобно. Вече имам цели 74 стотинки рифънд, това е само за днес, така ли? Утре пак ще мога да цъкам и така 30 дни от поръчката?

# 110
Добре, на мен защо ми излиза друга цена Rolling EyesOpen Mouth
Скрит текст:

Като вляза в сайта, са все подобни цените и се чудя като пишете, че всичко е без пари и другаде няма да е толкова евтино.... аз ли греша някъде Flushed

Искам да купя един силиконов гевгир и затова влязох в ТЕМУ, но ми до дава супер скъпо ( между 27-38 лева). Дали може да сложа линк да кажете при вас каква цена излиза?

# 111
  • София
Цените се сменят ежедневно, може и ежечасно.
Точно затова е бутонът за корекция на цената. Потребителката е уцелила за 12 лв., сложи я в кошницата и следи, може пак да има такава цена.
Гледам една рокля, един цвят е 7 лв., другият  - 23 лв. Утре може би ще е обратното.
Скрит текст:

Като вляза в сайта, са все подобни цените и се чудя като пишете, че всичко е без пари и другаде няма да е толкова евтино.... аз ли греша някъде Flushed
Искам да купя един силиконов гевгир и затова влязох в ТЕМУ, но ми до дава супер скъпо ( между 27-38 лева). Дали може да сложа линк да кажете при вас каква цена излиза?
Може същият гевгир да го има при друг продавач на нормална цена? Сложи го в количката, но виж надолу дали не ти дава същия на друга цена, по снимката ще се ориентираш.
Аз в момента съм на вълна плажна рокля, обаче съм решила, че повече от 15 лв. не давам Simple Smile и търся така. Което се е увеличило - не е моето.

# 112
Скрит текст:

Е. това е за нов потребител. Нов апарат, имейл и тръгвате от рекламата. С намалението е 12.99.

# 113
Последното не го разбрах.
Кое е за нов потребител? Скъпата или евтината цена?
Аз за пръв път влязох в сайта и нямам профил, просто гледах цените на това, което търсих.... и са едни супер скъпи за китайски ... продукти.
Защо нов апарат? Всеки път ли се прави тази гимнастика за евтина цена?
Извинявам се за глупавите въпроси Flushed

# 114
На мен ми върнаха пари за една играчка, която не отговаря на стандартите по безопасност на ЕС. Светкавично, два-три дни след като я получих и пишеше да я изхвърля.
Иначе сега избрах произволно поръчана друга играчка и пише следното:

За пластмаси пише, че са BPA free и т. н.

# 115
Аз за пръв път влязох в сайта и нямам профил, просто гледах цените на това, което търсих.... и са едни супер скъпи за китайски ... продукти.
На мобилната версия тече реклама на около 90 процента. Дебнете, и вземате в приложението. Щом не сте пазарували- още по добре. Допълвате с друго до безплатна доставка. Това е. Просто следвате стъпките. Най лесно е да следите рекламите във фейсбук и от там.
.

# 116
Скрит текст:
На мобилната версия тече реклама на около 90 процента. Дебнете, и вземате в приложението. Щом не сте пазарували- още по добре. Допълвате с друго до безплатна доставка. Това е. Просто следвате стъпките. Най лесно е да следите рекламите във фейсбук и от там.
.
Много ти благодаря Simple Smile

# 117
  • варна
Здравейте, над колко лева е безплатна доставката?

# 118
marri _ ana , аз виждам цена 122 лв.Вие като нов потребител ли сте го закупили  за  12 лв.?

# 119
marri _ ana , аз виждам цена 122 лв.Вие като нов потребител ли сте го закупили  за  12 лв.?
Да!

Общи условия

Активация на акаунт