Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 3

• 60 562
  • 800
  •   1
Отговори
# 120
Пише безплатна доставка за всички поръчки . Не виждам да има минимална сума.

# 121
  • Асеновград
Като вземете да пълните количката ще разберете.SmirkПо точно когато, отидете да плащате.

# 122
Ianpav , какво имате предвид ?

# 123
  • София
Не всички имат минимална сума за поръчка. Аз в началото на две поръчки нямах. После ми сложиха 20 лв минимална, но им писах да я махнат и сега пак нямам минимална сума за поръчка.

# 124
Аз също нямам минимална.

# 125
  • Асеновград
Ianpav , какво имате предвид ?
Точно каквото казах. Отдолу на крайната цена ви показва колко още ви трябва за безплатна доставка ако трябва още. Не мога да ви покажа , защото съм без както ви писаха погоре.

# 126
При мен е 20 лв. Ама и трудно да сляза под тях при поръчка.

# 127
  • Варна
Момичета, размърдаха ли ви се поръчките които стояха с приключена митница?
Имам една от 11ти е така и не помръдва. Sad

# 128
  • София
Същата работа и при мен.

# 129
Има ли някой, на който не се отваря сайта на Тему?

# 130
Аз най накрая получих 2 пратки . Днес ми дадоха и по 10 лв компенсация за други две които се бавят . Но мисля , че тия дни ще получа и тях

# 131
  • София
Моята пратка, която беше зациклила след митница от 10 април, утре ще бъде доставена. Китайците са бързи в повечето случаи, нашите се бавят.
Между другото, поръчах козметика от бг до кутиите на BOXNOW. Едвам намерих кутиите. Grinning . Имах адрес, пуснах си навигация и се въртя в радиус от 20 м и не виждам нищо зелено. Те направили снимка с огромен зелен балон, а реално го няма. Боядисана беше само едната страна на кутиите, а в гръб прилича на трафопост. Забутано..., добре, че ме упъти една жена, която работи на пазара.

# 132
Уфф, и аз да се оплача. Последните ми две поръчки са до кутия, имам в квартала, но определено не ми е толкова удобно както със Спиди, те са ми на 5 мин. пеша, а кутията минимум 15 мин. Дразнещо е да не знаеш с какво ще ти я доставят.
Отделно забелязах, че на последните няколко поръчки въобще няма промяна в цените и нямам опция да си върна някой лев. В началото масово си цъках корекция на цената.
Набелязала съм си разни неща, еее как не им падна цената и в количката ги държах, няма и няма, а самите цени са безумни за дадените продукти.
За момента ще спра с поръчките...поне докато ми мине недоволството Flushed.

# 133
Добра идея, къде си пишете, в кой чат? Ще подосаждам и аз, моята пратка от събота е на митница, но първия ден за доставка е 19ти април, дали ще я доставят по-рано...
[/quote]

В поддръжка пише чат с тему,там пиша.Получавала съм много пратки преди първия ден,така че е възможно да я получите по-рано.

Последна редакция: чт, 18 апр 2024, 07:26 от Емито15

# 134
Момичета, размърдаха ли ви се поръчките които стояха с приключена митница?
Имам една от 11ти е така и не помръдва. Sad

Същото и при мен от 11 е последния ъпдейт , че са минали митница . Утре е крайния срок , няма да се сърдя , ако ги забавят още . В бокс трябва да ги получа .

Общи условия

Активация на акаунт