Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 3

• 60 525
  • 800
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Направих поръчка, зададох Спиди в София офис до вкъщи, вчера гледам пратката ще дойде в кутия в Костинброд. Звънях, пренасочих я в кутия на 10мин от вкъщи. Луда работа.

# 136
  • Асеновград
https://share.temu.com/Q2T0IRg7AGA снощи в 18,32 дойде съобщение за доставка в кутия.
Много стабилна на 14лв. я поръчах, ще следя за още една.
Днес ми е последен срок за доставка на още една поръчка, стои на митница, няма да им пиша. Когато им се пише резултат е че в последния ден изведнъж пратката идва, вместо да се задействат, че стои някъде по две седмици.

# 137
в момента за колко време идват пратките?

# 138
  • Пловдив
Според мен различно ,но спазват сроковете поне при мен.

# 139
  • София
Моята дойде за 15 дни. Поръчано на 3 април вечерта, днес щяха да я доставят до адрес.

# 140
Как мога да пиша на някой продавач?
Не виждам никъде чат... или където да се свържа с някой?

Скрит текст:
Много пазарувам от интернет, от България, от чужбина, но по-смотан сайт не бях виждала, всичко е накачулено и сбутано, че не се виждат важните неща. И ако трябва да дебна цените на желаните неща, егати, направо ще ме откаже да пазарувам от него. Уж да улеснят, те са затруднили купувачите.

Искам да взема това - сега е 25.91 за 1 брой  Close   https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=6010995143 … no_cache_id=j9eub  - цената му варира от 20+ лева и нагоре.
В БГ сайт го има за 13 лв. без доставката, разбира се, но пак излиза по-евтино от китайския. Къде е уловката? Наистина не мога да схвана.... Flushed
Искате да кажете да дебна цената и когато падне да го купувам, така ли?

Извинявам се за по-скоро негативните коментари, но засега наистина не мога да видя кое му е толкова изгодното и зарибяването на толкова много хора. Може пък и аз да не правя нещо правилно...
Ще му дам още малко шанс и ако не, ще го зарежа, както направих с АлиЕкспрес.

# 141
Можеш просто да напишеш продукта в търсачката, от филтъра да маркираш най-ниска цена и да видиш дали същия продукт не го продават по-изгодно. Simple Smile

# 142
Здравейте. Случайно попаднах на темата и съм много благодарна. Заявих редактиране на сумата и буквално след минута ми преведоха 4лв и стотинки.

# 143
Къде е опцията най ниска цена?

# 144
  • София
Здравейте ,поръчката ми е до кутия  от 3 04
Преди малко видях че пише Хъб
Какво означава това

# 145
Какво означава това
Най вероятно утре да я получите.

# 146
  • варна
Здравейте. Случайно попаднах на темата и съм много благодарна. Заявих редактиране на сумата и буквално след минута ми преведоха 4лв и стотинки.
Моля ви,
Покажете как става!

# 147
  • София
В първи пост е написано.

# 148
Кеде задавате най - ниска цена?

# 149
  • Асеновград
Какво означава това
Разпределител на куриерската фирма. Ако е в София и сте в провинция , утре вечер вероятно. При мен първо пристигна в София хъб, после областен център хъб и след това в кутия в града.
С кутиите, може и 10 вечерта на последния ден да дойде съобщение за доставено в тях и пак са в срок.

Общи условия

Активация на акаунт