Манго- тема 20

• 30 352
  • 274
  •   1
Отговори
# 195
Благодаря за линкa! Flowers Hibiscus Пуснах S-ка от бежовия, дано ми е ок, този в екрю го изтървах. Disappointed
Пуснах и 1 S-ка в разкошно тъмно синьо мерино на 60лв, ще споделя впечатления като дойде: https://shop.mango.com/bg/en/p/women/sweaters-and-cardigans/swea … ter_77016751?c=56.

Относно свиването, за съжаление съм експерт. Свивала съм прекрасно мерино на United Colors of Benetton с по 2-3 размера, не разбрах как. И в 2та случая беше с хубава пералня, на 2 различни марки. На походящата програма /за вълна/. Имам подозрения в праха за пране - в единия случай бях свършила Perwoll-a и си позволих да пусна с обикновен прах.

Последна редакция: пн, 30 дек 2024, 23:10 от Veryberry

# 196
Да, от праха и от центрофугата може да е.

# 197
За първи път ще връщам и имам въпрос- причината да връщам е дублирана поръчка, а такава липсва във формуляра за връщане, каква причина да посоча?
Получи се някакъв бъг при мен и направих две поръчки за кашмирения пуловер, в цвят екрю, размер L.  Днес ги получих и двете. Разкошен е пуловерът!
 Имам от преди 2 години пак от намаленията два пуловера М размер, но с времето малко се посвиха, въпреки че съм ги прала само на ръка, затова сега реших да поръчам L, за да ми е малко по- свободен.

# 198
  • София
Кой пуловер и на каква цена поръча?

# 199
Цвят екрю, на 110лв.

# 200
  • sofia
И моите кашмири от Манго от преди 2-3-4 години се посвиха. Чудех се и аз дали да не поръчам следващия размер, но се отказах. Как ги перете вие вълна и кашмир? Аз в пералня на програма за вълна и после сушилня на програма за вълна. AEG са и двете, но се свиват леко нещата. Дънките също. Има ли изобщо начин да не се случва?

# 201
  • София
enigm@, може ли линк към модела?
Иначе аз пера кашмира на 30 градуса с препарат за вълна, центрофуга на 600 и оставям да съхне на простор, не слагам в сушилня. Но се свиват пак - особено по-дебелите пуловери.

# 202
В пост #188 е даден линк. От телефона не съм сигурна, че ще успея да сложа линк Simple Smile

# 203
И аз си получих 2та пуловера - S-ка екрю и М в червено. Да ви кажа - разликата в размера е незначителна. В рамената е ок, само дължината е една идея по-голяма. И да се свие малко, има застраховка от около 1см 😉

Чакам 2ра поръчка с пуловерите от мерино - този в тъмно синьо (S) е изчерпан. Сторнирали са ми сумата.

# 204
  • Бургас/Пз
Аз чакам ХС и С от кашмирения. Точно заради риска от свиване поръчах двата номера, ако не е много голяма разлика, мисля да си оставя по-големия

# 205
# 206
  • sofia
Може ли някоя от вас, която е получила бежовия кашмирен, да го снима да видя цвета или да пише дали е студен или топъл нюансът?

# 207
truetrue, пуловерът е в топъл нюанс; прилагам снимка, дано се вижда добре.
Скрит текст:

# 208
  • Sofia
И аз го получих, много е хубав.

# 209
И аз да се похваля, че получих бежавия кашмирен пуловер в С размер, хванах си и бял в М размер. И двата ми стават, чудни са!
Благодаря на момичето, което сподели линка! Heart Истинско бижу са!

Общи условия

Активация на акаунт