Манго- тема 20

• 41 734
  • 350
  •   1
Отговори
# 330
Обясниха ми, че няма как, защото нямат данни за тях, като номер, адрес, товарителница и трябва те да подадат заявка, за да може куриер да я види и да дойде на адреса ми, заявката от моя страна за връщане е изпратена, но сега Манго са на ход, да им предоставят генерирана товарителница, а срокът тече.

# 331
  • София
Аз тогава носих в еконт, но ми казаха че нямат адрес на манго.

# 332
Манго трябва да генерира товарителница за връщане към Еконт, за да пратят куриер или за да се занесе пратката в офиса им. Яко писане със съпорта трябва и да се подсещат, иначе се чака от умрял писмо.

# 333
Ъпдейт, след множество всекидневни имейли и писане в фейсбук страницата им и изминали 8 дни, най-накрая подадоха заявка към еконт, с избран от тях ден и часови критерии, но директно отидох в еконта с готова товарителница и я оставих. Това ми беше с поръчването от тях😅. Благодаря ви за съветите!

# 334
С това тегаво връщане освен да отблъснат клиенти, не знам какво друго очакват. Интересно ми е дали това се случва в други държави в онлайн магазина им

# 335
Момичета, колко най-дълго сте чакали възстановяване на пари от основния сайт? При мен пишеше 3-12 работни дни, които минаха и още нямам нищо. Писах им и ми отговориха, че са преведени по картата, с която съм платила, още на 4 август и ми изпратиха някакъв измислен файл с някакви номера вътре, уж банката ми да провери по тях къде са ми парите. Но в банката казаха, че нищо не могат да проследят по тези номера и че при тях не се вижда да има такава транзакция... А сумата не е никак малка.
Отделно и при мен връщането беше много тегаво, сто пъти им писах, че не идва куриер, накрая след около месец чакане започнаха да идват куриери за тая пратка през два дни... пълна пародия.

# 336
Провери дали сумата / транзакцията от плащането не е върната, реално от деня в който си платила. Случвало ми се е.

# 337
Вярно, върната е в деня на покупката. Нямаше да ми хрумне, много благодаря, sunshine33!

# 338
Леле, виждам че ще имам страшна драма с връщането в Манго. Поръчах нещо юли - без регистрация, генерирах заявка за връщане на сайта, никаква товарителница не съм получила, след една седмица получих имейл от Манго, че куриерът не можал да се свърже с мен, да съм се свържела аз с куриера. Отидох директно в Еконт с номера на пратката, откъде ми опаковаха дрехите и ги върнаха към адреса от който съм ги получила. Две седмици нищо, пиша постоянно на съпорта-връщат ми тъпи типови имейли, че щели да проверят дали са го получили. От Еконт твърдят че е доставено от адреса от който е изпратена пратката.Направо съм бясна. Май ще пия една студена вода.
Еконт ми казаха, че могат да ми изкарат някакво специално писмо,че пратката е доставена от адреса, от който е пратена.
Никога повече няма да поръчам от тия.

Последна редакция: вт, 26 авг 2025, 18:18 от haidi

# 339
Леле, виждам че ще имам страшна драма с връщането в Манго. Поръчах нещо юли - без регистрация, генерирах заявка за връщане на сайта, никаква товарителница не съм получила, след една седмица получих имейл от Манго, че куриерът не можал да се свърже с мен, да съм се свържела аз с куриера. Отидох директно в Еконт с номера на пратката, откъде ми опаковаха дрехите и ги върнаха към адреса от който съм ги получила. Две седмици нищо, пиша постоянно на съпорта-връщат ми тъпи типови имейли, че щели да проверят дали са го получили. От Еконт твърдят че е доставено от адреса от който е изпратена пратката.Направо съм бясна. Май ще пия една студена вода.
Еконт ми казаха, че могат да ми изкарат някакво специално писмо,че пратката е доставена от адреса, от който е пратена.
Никога повече няма да поръчам от тия.

След заявка за връщане, те не пращат на вас товарителница, а заявка за пристигане куриер на ваш личен адрес. Явно е редовният им номер да се оправдават, че куриер не може да намери адреса и да се свърже, но истината е, че все още нямат подадена товарителница към тях. Единственият вариант ви е всекидневни имейли към тях и в техния месинджър, поне при мен така стана. Накрая получих имейл от еконт да ги очаквам на адрес на следващият ден, но в самия имейл се съдържаше генерираната товарителница и отидох директно в същия ден в офис на еконт и я оставих.

# 340
Никаква товарителница не генерираха, аз директно си отидох в Еконт и върнах към адреса, от който е изпратен пакета. Еконт ми казаха, че  е получено обратно.
Четох коментари в международен сайт, навсякъде е така. Сумати измамени клиенти, с върнати поръчки и невъзстановени пари. Масово не успяват да си върнат дрехите или ако ги върнат,не им възстановяват парите.
Явно е схема за точене на пари
Намерих някакви контакти в линкдина на разни шефове в Манго и ще ги подкарам наред.
Ще пусна жалби и навсякъде където мога в ЕК.
Цял административен мастодонт в Брюксел за защита на потребителите и тия ще мамят, както им е кеф в ЕС. Бясна съм.

# 341
Ъпдейт. Върнаха ми парите, писах на Манго във Фейсбук и оттам доста по бързо действаха. Но ги ръчках всеки ден.
Апелирам,не поръчвайте от онлайн сайта, страшна анархия е с връщането. В листа за връщане бях описала,че искам единия продукт да се замени,другият го връщам,  те ми върнаха парите за двата артикула. Имам подозрения че въобще не са ми намерили поръчката, просто са върнали парите да не се разправят.

# 342
Нямат политика на замяна. Аз лично не знам он лайм магазин с такава политика. Връщаш, връщат ти парите и поръчваш пак.

# 343
Нямат политика на замяна. Аз лично не знам он лайм магазин с такава политика. Връщаш, връщат ти парите и поръчваш пак.

Астратекс, сайтът за бельо има опция за замяна на размер.

# 344
Имат, в листа за връщане има опция смяна на размер. Просто е анархия с връщането и не си заслужават нервите.

Общи условия

Активация на акаунт