Манго- тема 20

• 49 481
  • 416
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Да, и в основния сайт на Манго доставката е станала 15 евро и сумата за безплатна доставка е над 100 евро. Дали е техническа грешка свързана с превалутирането?

# 406
  • Пловдив
Пуснах им запитване. Да видим дали и какво ще отговорят.

# 407
Интересен ще ми е отговорът.

Не бях поръчвала от години, но ми харесаха Едни ботуши:
59,99€.
Като видях доставка 15€ и веднага почнах да разгледам да сложа още нещо, за да си я спестя.

# 408
Здравейте! Направих две поръчки към Mango, но се оказа, че едната е била в outlet, а по- лошото е, че и двете върнах в един пакет към Mango. Заспала работа, ясно е, но какво мога да направя в ситуацията.

# 409
  • Бургас
Свържи се с тях и обясни ситуацията. Те най-добре ще кажат какво може да се направи.

# 410
Благодаря! Пиша и на двете места, пък ще видя какво ще се случи. От тук разбрах, че има два различни сайта, предполагах, че все от едно място изпращат продуктите, съответно връщат.

# 411
Не стига, че се побъркаха с цената на доставката, но и код за бюлетина с -10% не ми пратиха. Само спам. За сефте от основния им сайт щях да поръчам една риза, която дебна, ама тази доставка почти колкото ризата….

# 412
  • София
И аз съм набелязала няколко от основния сайт, но все си мисля, че трябва още да намалят цените. Миналата година видях че съм поръчвала около 22 януари, така че ще изчакам още.

# 413
Да похваля тази рокля. Прекрасна тежка материя, цвят,  кройка, заслужава парите. Взех L, нося М, стои леко свободно.

# 414
Здравейте, за първи път поръчвам от Манго (официалния сайт), но се наложи да върна поръчката. Заявих куриер, попълних формуляра, и така го предадох на следващия ден. Нямаше стикер с данни за обратната доставка. В момента статусът на поръчката е "Върнато", но нямам потвърждение на е-мейл, че пратката е получена обратно. Минали са около 7 работни дни. Писах им, но ми искат документ за доказателство, че съм върнала поръчката. И сега не мога да разбера получени ли са или не. Ще се радвам да споделите опит.
Благодаря!

# 415
Доколкото виждам от имейлите, които съм получавала за връщането :

You will receive the refunded amount within 3 to 12 working days, depending on your bank or payment method, via the same payment method you used for the purchase.

Поне 12 работни дни, докато пристигнат парите и не получавам имейл, че сумата е възстановена.

Може ли да попитам къде се измести дискусията за размени на неуспешни покупки?

# 416
Няма вече такава. Заключиха я, защото не отговаря на правилата на форума. Не са разрешени продажби.

Общи условия

Активация на акаунт