Манго- тема 20

• 45 211
  • 387
  •   1
Отговори
# 375
  • 1st floor
Мерси! Харесах жълтия! 😁 Омръзнало ми е от скучни убити цветове през зимата. 😎

# 376
Здравейте,
Имам въпрос леко извън темата.
Някой друг получил ли е имейл от Манго за изтекли лични данни?

# 377
Да, аз получих.

# 378
Да, но не твърдят изрично че моите са изтекли, а че има изтичане.

https://therecord.media/mango-fashion-retaier-data-breach#

# 379
  • Sofia
И аз получих. Твърдят, че само маркетинговите данни са изтекли, но...
Добре, че нямаме кредитни карти в профила!

# 380
Здравейте,
Някой знае ли на какъв адрес /в България или направо в Испания, откъдето е дошла/ трябва да се върне пратката на Манго /от www.shop.mango.com/ с безплатно вземане от дома или куриерът, който съм заявила ще има адреса, защото съм загубила листовете за връщане и успях да разпечатам само странния им документ за връщане - него в кутията ли да го сложа или да го залепя отгоре на кутията, някъде четох, че така трябвало, но ми е странно.

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 08:47 от Catlin

# 381
Скоро не бях поръчвала от Mango Outlet и този път с поръчката имам етикет за връщане, който не е предплатен, но знаете ли за Еконт ли или друг куриер, дали има някаква промяна в цената за връщане?

# 382
  • Sofia
В сайта им пише само това
Postal exchanges and/or returns
Exchanging a garment for another size or returning a garment is possible by post, at the following address:

MANGO OUTLET RETURNS

C/ Torre de Cellers, s/n

Pol. Ind. Can Volart Naves Industriales 7 y 808150

Parets del VallèsBarcelona (España)

In such cases, Mango recommends sending the return by registered mail with acknowledgement of receipt.

The postage expenses of items being exchanged or returned shall be borne by the customer and under no circumstances will Mango accept returns sent carriage due.

# 383
Явно е само, за да няма объркване на адреса, не е свързан с някой куриер, понеже и на него няма никакво инфо.

# 384
  • Sofia
Не е ли инфо, че можеш да връщаш само с пощите, както беше и преди?

# 385
Аз за пръв път връщам нещо от тях, в момента пише, че е безплатно връщането от вкъщи, но еднократно. Но формулярът за връщане е много странен, куриеът ми каза, че от Манго са създали товарителница и там пишело къде ще пратят пратката.

https://shop.mango.com/bg/bg/help/returns/return-home-pickup

Безплатно вземане от вкъщи
Попълнете онлайн заявката за вземане от вкъщи и ние ще изпратим куриер на адреса, който ни предоставите. Ние ви улесняваме!

Тази услуга се предлага само за едно връщане на една покупка.

Заявка за вземане
Моля, пригответе пратката си в деня на получаване, за да улесните връщането. Просто включете артикулите, които искате да замените или върнете, и формуляра за връщане, който сте получили с поръчката си. Ако имате нужда от нов, изтеглете го от Моите покупки.

Ако искате смяна на размер, моля, посочете във формуляра до всеки артикул новия размер, който искате.
Ако искате връщане, моля, посочете причината за връщането. Тази информация е важна, защото ще ни помогне да подобрим нашите облекла. Вашето мнение е важно за нас!

# 386
Връщането към сайта на Манго и това към Манго-аутлет са различни. Към Манго, е с куриер и мисля беше безплатно. Към Манго аутлет е по пощите и си плащаш връщането, което понякога е по-скъпо от цената на върнатата стока. Имаше тема за размяна, но с новите правила я изтриха. Ако има дефект дрехата, тогава връщането към аутлета е за тяхна сметка, заплащат ти и разноските за връщане.

# 387
Това чудо е формулярът за връщане, отгоре има номер на поръчката и баркод, но хич не ми е ясно как да го попълня, искам да върна само ботушите, но не знам в коя от двете таблици да пиша и да отбелязвам ли нещо?

Общи условия

Активация на акаунт