Манго- тема 20

• 49 671
  • 416
  •   1
Отговори
# 390
Аз миналата година поръчах в края на ноември от намаления. Но после 2 месеца се разправях с връщане и от тогава не съм и няма да поръчвам повече.

# 391
Здравейте? Тези от вас които са правили връщане към магазина не към аутлета, колко време отнема възстановяването на сумата?
Направих поръчка от намалението ноември, върнах едно палто на 05.12 до момента сумата не е върната.Често връщам към НМ и резерв и доста по бързо се случват нещата.Няма български номер на сайта за онлайн магазина или поне аз не открих.

# 392
  • София
Скрит текст:
Здравейте? Тези от вас които са правили връщане към магазина не към аутлета, колко време отнема възстановяването на сумата?
Направих поръчка от намалението ноември, върнах едно палто на 05.12 до момента сумата не е върната.Често връщам към НМ и резерв и доста по бързо се случват нещата.Няма български номер на сайта за онлайн магазина или поне аз не открих.
greta__, пиши им във ФБ, отговарят много бързо!

Да, при мен също се забави възстановяването  на пари, но днес изненадващо получих имейл, че новото палто пътува към мен. ШОК, аз си чакам парите в сметката, а те изпращат ново. Open MouthСетих се, че във формата написах причина - голямо, беше М, сега ми изпращат С. Чудя се, какво да го правя, тъй като си купих от физически магазин същото? Мога ли да не приемам доставката или не е редно?

# 393
Да не си избрала замяна ? И моята причина е такава Confused купих си от друг магазин вече ….

# 394
  • София
А как да върна дефектен артикул към аутлета - панталон с дупка в плата. Аз ли трябва да платя разходите?

# 395
А как да върна дефектен артикул към аутлета - панталон с дупка в плата. Аз ли трябва да платя разходите?

Да. Отбелязвате, че артикула има дефект на бланката и преди да изпратите колета, пускате касовата бележка от пощата в кашона/плика, преди да го запечатат. Снимайте си за всеки случай касовата бележка. Те ще възстановят после сумата за връщане (но ако е много тежка пратката, няма да е вероятно цялата сума). Ако се забавят им пишете във ФБ, със снимката на касовата бележка и номер на поръчката, която сте върнали, бързо реагират.

Преди време върнах по-тежка поръчка, чиято доставка до Испания ми излезе 57лв с доста артикули, само 1 от които имаше дефект. Възстановиха ми 12.99 и ми казаха, че това е по тяхна преценка.

# 396
И аз нямам възстановяване на сумата, също върнах на 05.12. Днес сутринта им писах във Фейсбук - отговориха бързо, поискаха име и имейл адрес. До момента нямам отговор. Надявам се да не чакам още дълго..

Последна редакция: пт, 19 дек 2025, 08:06 от Ава*

# 397
  • София
Т.е. освен дефектния артикул, в същата пратка мога да върна и други дрехи, от други поръчки?

# 398
Не, можете само дрехи от тази поръчка да върнете с дефектния артикул.

# 399
  • София
Скрит текст:
Да не си избрала замяна ? И моята причина е такава Confused купих си от друг магазин вече ….
Замяна не съм отбелязвала, а само причина на връщане, т.е. голямо. Как прецениха да ми изпращат С, а не ХС ми е загадка Laughing

# 400
Т.е. освен дефектния артикул, в същата пратка мога да върна и други дрехи, от други поръчки?

Можете, аз така върнах 2-3 поръчки в 1 пратка. Просто трябва да приложите бланките за връщане.

# 401
Здравейте, и аз заявих връщане,но още не се е свързал куриера с мен.
Притеснявам се ,че идват празници.На коя фасебоок страница им писахте.Дайте съвет какво да направя?

# 402
  • София
Здравейте, и аз заявих връщане,но още не се е свързал куриера с мен.
Притеснявам се ,че идват празници.На коя фасебоок страница им писахте.Дайте съвет какво да направя?
Аз пиша тук https://www.facebook.com/mango.com?locale=bg_BG на месинджър и много бързо ми отговарят. Весели и светли празници!

# 403
Здравейте! От сутринта се опитвам да генерирам връщане в основния сайт и не става,и не става Angry:
Когато трябва да въведа данните на банков акаунт ме отхвърля и изписва това:
Страницата не може да бъде показана в момента
Работим за разрешаването възможно най-скоро. Моля, опитайте отново или се върнете след няколко секунди.

Имал ли е някой ,подобен проблем и как може да се реши?

# 404
  • Пловдив
А аз се чудя защо от outlet-a доставката автоматично от 8,95 лв. отиде на 8,95 евро, а сумата за БД от 100 лв. стана 100 евро, въпреки че в обшите условия си стоят старите...Някой комуникирал ли е с тях по темата?

Общи условия

Активация на акаунт