🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 8

• 124 835
  • 2 755
  •   1
Отговори
# 1 665
  • София
Горджъса е малоумна. Браво на Катето.

# 1 666
Горджъса откачи отново, ама тоя път сякаш повече

# 1 667
Горджъса заора дъното. Много е жалка. Чак ме е срам да я слушам.

# 1 668
Имало ли е Нуй..нямало ли е  .не е ясно 
За сладоледа говоря ...нюи ли е, нуй ли...не мога да го произнеса Joy

Това е любимият ми коментар Joy Joy Joy

# 1 669
Горджъс изкопа най-голямото дъно този сезон. Теа пасти да яде.

# 1 670
Ама те я питаха за проникване и то от злоба в опит да се подиграят как няма дълбоки разговори, сега всички се жалват ,че им обяснявала. Криси колко хора изгони и Милена изманипулира за Силви, уж простовата ама ще излезе хитруша.

# 1 671
Няма 22:30, а те вече са се изложили като кифладжийски. Оф, няма ли да си ляга мъжО, че да зяпам вече Grinning

# 1 672
Ма въобще не мога да приема, че тва Криси ги говори тия неща сериозно. Предвид амбицията ѝ, вярвам че само и само да е главен герой дрънка смешки.

# 1 673
Маги отговаря точно както аз бих отговряла на Криси. Задаваш им въпроси, докато не разберат, че сами се омотават в глупостта си и мислят неща, които даже не знаят защо ги мислят Grinning

# 1 674
  • Stockholm
Горджъса да изчезва! Винаги, когато се появи, си намирам някаква друга работа, за да ме я гледам и слушам Joy
Изключително тъпо парче.

# 1 675
Туй Криси много просто, горкото. Каква гримьорка е, вечно като калайдисан тиган лъщи?

# 1 676
Събира материал за сценарии или там каквото пише. Даже не знам как е сценарист като не говори хубаво бългаски език.
НЕ Е СЦЕНАРИСТ! Всеки, който разбира от това ще я разконспирира за отрицателно време. Алек я бешв питал колко е дълъг филма и тя каза, че не знае точно. Всеки който пише сценарий знае, че това са глупости. И всеки, който пише сценарий знае, че има зависимост спрям писана страница и времетраене. Затова се пише с конкретен шрифт и параметри. Ама тя откъде да знае, след като си няма понятие от тази материя. Просто е написала един разказ и това е. Изгарям от желание да й прочета точно една страница с описание и диалог и да я разформировам за твърденията и самочувствието й на сценарист!

# 1 677
Криси не е в час , като твърдиш нещо в добре да си го видял с очите си .
Каква помия ? 😀😀😀  не е в ред жената.

# 1 678
Криси Горджъса изнася стендъп комеди направо 🤣

# 1 679
Евалла Маги . С право я харесвам . Ега си долните кучки . Всеки нормален човек е длъжен да се бори срещу клевтата

Общи условия

Активация на акаунт