🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 8

• 124 866
  • 2 755
  •   1
Отговори
# 1 680
Криса ли ще излиза днес

# 1 681
Горджъса да си ходи от тоя бардак и да ходи в политиката, екстра е за там.

# 1 682
Кристина е тооолкова проста, че ще изяде л@йната с идеята, че разкрива яката конспирация.
И Горджъса защо изглежда все едно от носа и се подават сноп косми?! Joy

# 1 683
За някои неща е права Горджъсът. Катето се обезличи покрай пчелата-майка.

# 1 684
Маги може да няма знания , но има много повече усет и акъл от 90% от всички вътре.

# 1 685
  • Варна/Амстердам
Като от индийски сериал е Горджъса. И по поведение, и по стайлинг. Кришна Горджъс Smile

# 1 686
Няма 22:30, а те вече са се изложили като кифладжийски. Оф, няма ли да си ляга мъжО, че да зяпам вече Grinning

Вземи си ТВ ту го и си пусни шоуто на телефона със слушалки да си го гледаш в реално време, аз ли да те уча сега. Всеки мобилен оператор предлага ТВ ту го в пакет с мобилни услуги.

# 1 687
Обаче тази среща на плажа е най-готината дотук от всички сезони!
И кое и е НАЙ-готиното?! Някой отбеляза много на място, че беше сцена като за вуду ритуал. А Валерия носи вайба на Лиза Бонет от "Ангелско сърце".

Валерията не я коментирам изобщо, тя определено развали пейзажа. За МЕН е НАЙ-готината среща (свещи, рози, цялостна обстановка), в сравнение с всички останали банални - разходки, яхти, офроуд и т.н. На който не му е харесало, негово си право Stuck Out Tongue Winking Eye И това, че за някои било като сцена за вуду ритуал - ами всеки вижда това, което е в главата му Joy Аз видях романтика и уединение. Това, че валерията със своята пошлост развали хубавата обстановка е отделен въпрос. Можеше да се оползотвори по далеч по-хубав начин, но уви.

# 1 688
Валерия и да не ми харесваше ги побърка . Нищо не е казала , тези откачалки да си пият хапчетата . Как въобще ще им се обяснява ? Наистина прекалиха.

# 1 689
Няма 22:30, а те вече са се изложили като кифладжийски. Оф, няма ли да си ляга мъжО, че да зяпам вече Grinning

Вземи си ТВ ту го и си пусни шоуто на телефона със слушалки да си го гледаш в реално време, аз ли да те уча сега. Всеки мобилен оператор предлага ТВ ту го в пакет с мобилни услуги.

Скапаха ми се слушалките. А и друго е да го зяпаш опната на дивана с пуканки (както аз гледам всеки път Grinning )

# 1 690
Валерия не ми е любимка, но срещата им с Алек беше много хубава! Тези патки, начело с Горджъса, направо не мога да ги дишам, много хубаво им отговаря!

# 1 691
  • София
Много се излага Горджъса, много. Всички кокошки се излагат. Пусна ги по пързалката малката, те си влязаха сами във филма.

# 1 692
Кой е питал за проникване?! 😳

# 1 693
Кой е питал за проникване?! 😳
Хасковската гугутка Надя

# 1 694
Май Йоана и Надя не са очаквали , че Валерия знае какво е ирония и ги пусна по пързалката.
Надя , никой не е длъжен да ти се обяснява .

Общи условия

Активация на акаунт