🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 8

• 124 870
  • 2 755
  •   1
Отговори
# 1 710
Валерия има железни нерви , Надя е голямо дъно .

# 1 711
Тия са мега зле.

# 1 712
"Сценаристката" тотално няма идея какво е ценностна система.
О, има, и сервира каквото се търси.

# 1 713
Сега Валерия как извърта, обаче според мен си имаше кекс с пияния Алек.

# 1 714
Значи Маги много ме дразни. Докато Валерия иронизираше въпросите и разказваше историята, Маги въртя очи. Сега се сети, че има камери и взе да я защитава. Според мен от продукцията са я подучили така да говори.

Последна редакция: чт, 18 апр 2024, 23:42 от Alucard

# 1 715
Валерия кво се прави на неразбрала бе хора? Магдалена и тя като адвокат. Валерия сама провокира задаването на въпроси от такъв тип. Нагла е Валерия и елементарна.
Валерия ги провокира, но те са овце и се хванаха, та и Надя отпра тоя въпрос, който ще стане вайръл направо Laughing

# 1 716
И Маги, и Катето се бяха вързали и страдаха заедно предната вечер. Всичките са хвани едната, удари другата.

# 1 717
Що за "сериозен" партньор ще те изтъпани в мрежата в XXX клип, ох Божееей....?!

# 1 718
Абе побъркала Валерия другите . Същата първоначална гузност и после наглост , като със сценката с парцала . Вечерта си беше и пияна , но е изтрезняла сутринта и се е усетила , че имиджът ще пухне и последствия ще има .
А и ония всички там са кучки , веднага я надушиха . Катерина вечерта чак иска да се маха от стаята в която са заедно .
А тая Магдалена е толкова смешна и неадекватна , и отново каква тежест си мисли , че има нейното мнение .

# 1 719
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Валерия успя да разклати злобното Наде и Йо. Надето ще се пръсне от яд, че не може да научи цялата клюка, а душицата и жадува за кръвчица и драми. Горджъса трети път се опитва да я играе тази пиеска с драмите и скендълите, как пък не се умори и не измисли нещо ново голямата сценаристка.

# 1 720
  • here and now
Аха, не била уязвена Мaгдалена.
Ама тя е свикнала, за нея си е в реда на нещата..
Как беше... Други неща са важни Mr. Green

# 1 721
Голям кокошкарник стана. Направо главата ме заболя да ги слушам.
Изпуснах за златните рози - ще си тръгва ли някоя или има за всички?

# 1 722
За първи път виждам Надя и Йоана провокирани.

Виктория тази вечер хвърчи. Горджъс ще поеме ролята й.

# 1 723
тая Магдалена е мега зле. въпросът е, че Валерия вкара Алек в неква игра на сексуално ниво, за да дразни другите и те точно това не одобряват - той едва ли ще бъде ок с това, което е казала Валерия.

# 1 724
Кво пият?

Общи условия

Активация на акаунт