🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 8

• 124 854
  • 2 755
  •   1
Отговори
# 1 725
Абе побъркала Валерия другите . Същата първоначална гузност и после наглост , като със сценката с парцала . Вечерта си беше и пияна , но е изтрезняла сутринта и се е усетила , че имиджът ще пухне и последствия ще има .
А и ония всички там са кучки , веднага я надушиха . Катерина вечерта чак иска да се маха от стаята в която са заедно .
А тая Магдалена е толкова смешна и неадекватна , и отново каква тежест си мисли , че има нейното мнение .
PS И как вкара интригата с репликата майка , дъщеря и я насочи в грешна посока .

# 1 726
Магдалена е мега, мега глупава!

# 1 727
Йоана: " И аз съм с един родител"
Валерия: ....
Шах с пешката 😁

# 1 728
Ама, Маги започна да я защитава Валерия, когато намесиха клиповете. И когато я нападаха всички, нормално да я защити. Когато Валерия разказваше за срещата си, не е правила негативни коментари, че сега да се чудите защо в момента я защитава...

# 1 729
тая Магдалена е мега зле. въпросът е, че Валерия вкара Алек в неква игра на сексуално ниво, за да дразни другите и те точно това не одобряват - той едва ли ще бъде ок с това, което е казала Валерия.

Никого не е вкарала никъде. Каза едно изречение, за мен очеизвадно иронично, а останалото вече са фантазиите на всеки отделен човек.

# 1 730
Тоя сезон е само скандали между кокошките, вече ми писна всеки епизод час и половина скандали и интриги.. Тупарев прекалява с драмите и простотиите, това не е Биг брадър.
Интересно ми е Алек какво прави в това време докато те се карат. Кво ли му викат, чакай сега, стой, снимаме скандала. 🤦🏻♀

# 1 731

Не и розови хапчета..

# 1 732
  • Варна/Амстердам
Ох, дали Горджъса ще го пита директно имало е ли е, нямало ли е?! :DDD

# 1 733
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
На Горджъса лицето и калайдисано оранжево, шията почервеняла от напрягане.

# 1 734
Ахахаха, ще го питат!

# 1 735
Тази Йоанна не беше ли вчера с тая рокля или съм гледала промото от днес. Леле Кристина освен за психиатър е и за дерматолог СПЕШНО!
Ще се изядат от яд за Валерия, лелее!
Лекенце била Валерия. Ама тя пък тая коя е да определя коя е стойностна и коя- не? В нейният етнос ако се женят девствени нормалните жени правят секс на 22г. без да се женят....😉

А как въобще сме сигурни, че Горджъс е ромка? Или всички с една идея по-тъмен тен вече ги пишем към малцинствата??

# 1 736
Така като ги гледам, зелев сок най-много им отива.

# 1 737
Валката днес прави Теа 😎 Якооооо

# 1 738
Повече от допустимото? Допустимото, според кого?

# 1 739
Сега да видим що за актьор е Алек...гледам с най-голямо внимание. Relaxed

Общи условия

Активация на акаунт