🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 8

• 124 509
  • 2 755
  •   1
Отговори
# 2 235
Тия опити за занижаване на възрастта са нелепи. Виктория - дете, Магда - пораснало момиче 😃 Парадокси на нашето време, на 10-11 искат да работят като модели, на 18 да печелят конкурси за красота. Порастват твърде рано и после връщат колелото на времето назад.

Странно е това в предаването, наистина, защото диапазонът от възраст е доста голям, някои са твърде млади за годеж, други пък май са позакъснели.

# 2 236
Някои коментари пък тотално преиначават мненията на потребителите и ги изкарват извън контекста. За да се постигне по-добра аргументация.

# 2 237
  • София
Никога не си позакъснял за годеж, само за деца позакъсняваш в един момент, но вътре няма такива.

# 2 238
Аз съм "за" човек да поема отговорност за живота си. Не може да си достатъчно възрастен/зрял, за да правих Х неща, но да не си достатъчно възрастен/зрял и постоянно да те третират, като наранено дете, когато трябва да поемеш отговорност.

На 21г. наистина още е дете. Когато е нямало възрастен да и дава съвети и да я подкрепя се залита в крайности. Както Алек сам отбеляза тя не е толкова зряла колкото си мисли, че е. В младостта всеки прави грешки, а пък секс клип съвсем не е нетипичен за младежката им възраст. Тук се възмущават все едно никога не са правили секс. Дори да е с нейно знание като е била влюбена в този човек е мислела, че е тяхно лично преживяване. Няма някой, който не е правил грешки в младостта и не може да я убиете с камъни, че е имало такова нещо. Виктория само може да мечтае за секс явно. А иначе за снощи тая Надя не се спря. Оставаше да я попита с тъпия кравешки поглед "А колко му е голям"...Страшна драма направиха от един предполагаем с*кс.  Освен това Валерия сама си каза за клипа, за кое не е поела отговорност? Алек я предупреди, че и дава втори шанс и тя нищо не каза, просто кимна. Да излезе и да се самоубие публично ли, че е намекнала за секс.
Че тя Горджъса също излъга, че е имало целувка с език, но никой не ходеше да я разнася.
Между другото на тая жена някой да и почисти тия пъпки, че започвам да преглъщам от гнус като я дадат отблизо. Явно оператора я мрази да я снима така.
На Валерия не ѝ е проблемът, че е намеквала, че е правила кекс, а че е злобна и манипулативна и се съмнявам, че ще израсте тези си черти. Обиди Надя с парцала и после ѝ каза, че е като ударена с тиган. Използва тъжната ви история, за да се оправдава. Не е приятен човек - да беше потърсила професионална помощ, вместо да влиза в такова предаване.

# 2 239
На Виктория все друг и е виновен.
Заради Габриела я уволнили, била обективна , чака Алек да и се обади.Disappointed Relieved

# 2 240
Привет, нострадални! Човек трябва отпуск да си вземе, че да ви изчете. 😁
В една тема ни коментираха какво толкова пишем и гоним страниците да не сме на хонорар към продукцията. Значи, ако някой е взел веднага да си признава! 🤣
Гледах Виктория. Девойката действително вярва, че това с Алек е било взаимно. А и още го чака. 🙄Освен, че продължи с клюките в ефир не пропусна да си покаже комплекса "не съм толкова грозна нали?" Аз нямам намерение да я състрадавам повече, но наистина ми е жал за нея. За работата ѝ, за нереалната самооценка,дано намери щастието.
Пам и тя все върти своите отговори уж на зададен въпрос по темата, а всъщност нейният проблем-външен вид и килограми.
Елена е удоволствие да се слуша, но е приятелка на Магда и не ми хареса сега. Определено смятам, че няма вкус как да се облича.
По повод Валя. Според мен трябваше да бъде изгонена. И не че другите са цвете, но пошлите въпроси тя ги провокира затова и бяха зададени. Валя дотук винаги се държи с дразнене и провокации така, че няма как да я оправдая. Кекс нямаше, но раздуха всичко с цел. А че по принцип не е работа на другите какво се случва да индвидуалните срещи, не е.
Алек определено не си пада по конфликтите и раздаването на правосъдие.

# 2 241
Все си мисля, че Виктория се правеше на интересна с това за Алек.

# 2 242
И аз мисля ,че не и се пада по гръб просто.

# 2 243
Никога не си позакъснял за годеж, само за деца позакъсняваш в един момент, но вътре няма такива.

На мен ми е леко смешно на 37 тепърва човек да го играе булка, но разбира се всеки сам си преценЯ. За да не се е случило толкова дълго, явно си е имало причина. Та това е половин живот… някои и баби стават на тази възраст. Не че е критерий това. Някои сигурно и на 50 се женят за първи път ама какъв е смисълът. Магито конкретно явно е някъде по средата между стара мома и мутреска. И тя с драматично минало. Всичките все изтерзани. Може и така да е, жалко, за което, но сами са се записали да се показват в ефир в крайна сметка. Много от нас със сходни проблеми не ги прокламираме по света. Страдаме си тихо и се оправяме някак.

# 2 244
Кога го е казала това, че още чака Алек?

# 2 245
Пам и Виктория са зверски комплексирани на тема външен вид.
Виктория не се научи да си затваря устата ,  още по-противна ми стана .
Дали е 55 или 60 няма значение ,но си е друго да си изтипосаш 60 годишен в национален ефир. Голяма драма ,че някой и е купил нещо , да не ги е откраднала.

# 2 246
Е, как се очаква да не си комплексирана на външен вид, когато 187272 анонимни разбирачи в интернет 24/7 пишат коментари колко си грозен.
Аз и да съм най-уверената в себе си жена, ще се депресирам.

# 2 247
Предполагам, че комплексите се носят почти цял живот в една или друга степен.Тя е убедена, че той е имал симпатии към нея.
Каза, че ако се срещнат в реала би се получило. И когато я питаха за връзка в момента, каза че няма и не допуска никой, щото още има чувства към него.
Не смятам, че се шегуваше или провокираше с това. Надява си се.

# 2 248

На мен ми е леко смешно на 37 тепърва човек да го играе булка, но разбира се всеки сам си преценЯ. За да не се е случило толкова дълго, явно си е имало причина. Та това е половин живот… някои и баби стават на тази възраст. Не че е критерий това. Някои сигурно и на 50 се женят за първи път ама какъв е смисълът. Магито конкретно явно е някъде по средата между стара мома и мутреска. И тя с драматично минало. Всичките все изтерзани. Може и така да е, жалко, за което, но сами са се записали да се показват в ефир в крайна сметка. Много от нас със сходни проблеми не ги прокламираме по света. Страдаме си тихо и се оправяме някак.

Само по нашите ширини се смята за късно и смешно Simple Smile Закостеняло мислене. Не е ок след 35 тепърва да се омъжваш и да раждаш деца, но е ок 20г. дете (както я определят тук Валерия) да си демонстрира сексуалността и разкрепостеността пред половин България. (Коментирам общите мнения). А какво да кажем за разведени жени над 30-35 - те също ли нямат право на повторен брак? Или за тях е ок, защото ще им е втори? Grinning

# 2 249
  • София
Виктория разказа ли повече за срещата на закуска в хотела? Как се е държал Алек, говорили ли са? Надявам се не е бил като Евгени в киното с Елена...?

Общи условия

Активация на акаунт