🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 8

• 125 176
  • 2 755
  •   1
Отговори
# 555
Поредните любовни излияния са толкова нелепи, че чакам с нетърпение притчите на Наум...

# 556
Визуално, гушнати на лодката, Йоана и Елек много си отиват. Като реклама в скандинавско outdoor living списание Simple Smile

# 557
Чудно ми е като остане само едната от двойката Йоанна-Надя как ще се впише в средата вътре. Ще я изядат с парцалите. Викито е на тяхна страна иначе да ги е подпукала досега.

# 558
Не знам дали в Йоана е причината, но и Алек супер дечко излиза и това детско хилене. С Нанка и Марче си се държи сериозно, мъжки и гласът му друг.. Леле, Витьо и гласа не мога да му търпя на рекламите, скучняр.

# 559
  • София
Ако се харесват, да се взимат.. Йоана ми е съвсем поносима, а без камери мисля съвсем ще се отпусне Wink

Няма да е тя мисля аз, защото в промото за шоуто Алек попита някой дали не помня кой, баща му или майка му, би одобрил избора му и отговорът беше...не. Йоана е поносим избор според мен, така че смятам, че ще е някоя от какичките, с която ще се вземат.
Йоана си е вещица, що да нямат проблем.
И не визирам брадичката,  а поведението Grinning

# 560
Хващам се на бас, че Надя и Йоана горко съжаляват, че се захванаха с Горджъса Joy Ама хак им е, много ме забавлява мен този Горджъс Joy

# 561
Гледам със закъснение, но Горджъса е полудяла съвсем

# 562
Само ние двамата, камерата, режисьора, осветлението, продуцента, гримьора, звука...
И бг-мама Joy
..и кубчето ми на Рубик гледа, и Ачо също Joy

Оффф..не ще окрякам до 23ч...

# 563
И аз се хиля с Криси.

# 564
Горджъса така  намила, че никой няма да посмее да я закачи повече.

# 565
Мен ме напряга това намилане. То една оплакваческа дикция, то един силен диалект 😂

# 566
Йоана има нежен и леко срамежлив подход с Алек. Не е нападателна, харесва ми, а и като двойка са много готини. Блондини, трябва да сА вземат, ама...не знам, не знам....Алек доста си пада и по други от жените.

# 567
  • София /Абсурдистан
Йоана е проклетия, скрита зад визията. Лъчезарна била, как ли пък не.

# 568
Йоана е пълен социопат! Изглежда спокойна и усмихната, когато се заяжда с жертвите си. По същия начин изглежда, "вътрешно красива" и когато е на любовна среща

Последна редакция: ср, 17 апр 2024, 20:40 от Catfish

# 569
Чакайте, че съм назад... С Йоана ли ще са интимностите? Нещо отиде кексът. 😭

Общи условия

Активация на акаунт