🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 8

• 124 939
  • 2 755
  •   2
Отговори
# 1 185
Горджъса влиза в обяснителен режим:

Феновете на Валерия и Евгени, спете спокойно от днес:

# 1 186
Виктория вече е разбрала, че с Алек няма да го бъде и затова се развихри в скандали, провокации и в опит да блесне с изяви пред камерите, дет се вика, да я запомнят. Държанието на пейката го потвърждава защото за пръв път макар да се правеше на обидена беше развеселена и игрива. Удари го на майтап и на смях. Така, че нейната песен общо взето е изпята.
Аз също мисля, че с Валерия не се е стигнало до секс, а тя нарочно ги дразни. Нямаше да го изтипосат в промото. Знаем, че промотата винаги са подвеждащи.

# 1 187
Аз снощи превъртях изцяло индивидуалната среща. Не харесвам Йоана нито външно, нито като поведение и трудно я изтърпявам. Като ви чета, явно не съм изпуснала много.
Пък и в къщата беше по-интересно Simple Smile

Направи ми впечатление колко различна беше Виктория на пейката този път. Пак с нейните критики и глупости, но чрез поведението на Марчето - хахо-хихи и чаровни усмивки. Явно от онази двойна среща е извлякла някакви поуки. Най-малкото, че не можеш постоянно да се държиш негативно и да се оплакваш, а да очакваш да бъдеш харесана.

Промото за довечера е силно преувеличено и според мен, но все пак се очертава да е интересен епизод.
Очаквам, ако има изгонена, това да е Горджъс или Киара.

# 1 188
Да си споделя другото прозрение.Надя е същата като Виктория.Коментира,подиграва се и лази по нервите на хората.Не случайно беше нарочена.Единствената разлика е ,че по напудрено се изразява,а Виктория е по първична.Не че не са намясто коментарите ѝ ,но предполагам да съжителстваш с такъв човек не е лесно.Иначе беше много смешно с коментара ѝ към Магда-"с какво:шапка и камък" и довечера пак ще блесне с "имаше ли проникване".Joy

Е тя просто е махленската клюкарка на имението. Много антипатичен човек. Аз пък се изкефих как Валерия ги попари. Маги на какво е обидена- да не би Алеко да и се е заклел във вечна вярност? А иначе визуално с него не си подхождат- много им личи разликата в годините. А Надя дано скоро излезе, че се напрягам като я слушам.

# 1 189
  • София
Няма как да харесам Маги по никакъв начин. След излагацията в снощната викторина още повече ми се затвърди мнението, че е един абсолютно кух човек и умствено, и душевно. В моите очи всичко у нея е просто поза.
Хубаво, била е държанка, това някак мога да го разбера - всеки има право на избори, както и да прави грешки. Но по никакъв начин не мога да оправдая това, че е толкова зле. Не може да е нормално да не знаеш къде се намираш. Беше ми неудобно да й гледам измъчената физиономия след всеки въпрос, сякаш я питаха за ядрена физика или за структуриране на алгоритми в Джава. Беше изключително жалка картинката как възрастна жена не знае елементарни неща и преписва от другарчето до нея. Явно се интересува само и единствено от парцалки и козметика, но това е смешно и дори обидно за жена на нейната възраст, защото говори много зле за нея.
И срамът й беше престорен, само колкото да се оправдае в очите на зрителите, защото й личи, че й е най-важно как изглежда отстрани и всичко, което прави, е поза. А и оправданието беше скандално - тя не била професор. Ми да, то само от професор нагоре знаят къде живеят и могат да сметнат 20х3.
Дали е добър човек не знам, единствената добродетел, която съм видяла в нея, е че не напада и не обижда. Но мога да разбера защо момичетата й се дразнят - тя наистина е фалшива. Усмивката й не е искрена, а е просто заучена гримаса, не стига да очите. И ако действително се държи високомерно, разбираемо е да не им е приятно. Да, по-обиграна е от останалите и лесно може да ги надприказва и затапи, но това се дължи на възрастта и опита, не на интелект.

Надя и Йоана са единствените там, които можеха да бъдат най-доброто събирателно между нормалност и интелект, ако нямаха душите и поведението на бабички-клюкарки и не бяха толкова ожесточени и зли. Кълват лошо, нападат винаги първи, а после невинно мигат с клепки и се правят на неразбрали какво толкова са казали и направили.

Надежда ми е най-симпатична от всички, въпреки че доста ме смущават някои инфантилни прояви в последните серии.

Последна редакция: чт, 18 апр 2024, 16:04 от Reinа

# 1 190
  • Paris
Горджъса влиза в обяснителен режим:

Феновете на Валерия и Евгени, спете спокойно от днес:

Какво се обяснява 😀😀😀

# 1 191
Тази пък ще ни набие още малко. Дето се казва при нея и грим не помага. Какви удивителни, какво чудо! Ние сме коментирали от диваните, че то тя седи вече два месеца да мрънка от диваните, ние си ходим на работа.Simple Smile

# 1 192
Иначе, малко си връщам думите назад за викторината и глупавите отговори на въпроси, поради напрежение. Абе, щях да ти отговоря, да бях и под напрежение Grin
Това са елементарни въпроси егати. Да не знаеш кои са ни границите и най-голямата планета. Хайде, това за органа на изпълнителната власт да се сетят, че е Министерски съвет, дори и не очаквах. Малко хора се ориентират в разделението на властите. Учуди ме, че всички познаха за Конституцията. Барбара ме учуди. Освен, ако не е преписвала. Честно, не мога да си обясня тези пропуски на Маги, НО това със сигурност не е показател за нисък интелект, а ниска общо култура. Двете неща нямат общо. Маги е интелигентен човек и това личи. Дори бих казала, е най-интелигентна от всички кокошки там (докато пиша това и ми се появяват в съзнанието кринджавите физиономии на Надежда...ще превъртам вече кадри с нея, много криндж човек и тя междудругото е супер супер фалшива)

# 1 193
Не виждам никаква интелигентност в Магдалена. Способността да се оправяш в живота не я считам за интелигентност. Доколкото подразбрах, е учила в Облеклото във Варна - училище, което и по мое време (почти сме наборки с Магдалена), и сега, ще го каза по-меко, не се слави с високо ниво на обучение. А тя още тогава, според хора, които я познават, е била фокусирана повече в моделството и търсенето на чичко-паричко.

# 1 194
И аз не разбирам какво се възмутихте от Мария. Открита е, не манипулира, не се прави на нещо, което не е, знае какво иска и си го казва. Не е тръгнала да краде и лъже, нали? А и много изкривено се тълкуват думите ѝ - тя каза, че хората трябва да се развиват, да се движат напред, а това включва и материални придобивки. Не е конфликтна, диалогична е, сдържана, уравновесена, с добро самообладание. На простотиите на Виктория само въздишаше, ако беше някоя друга, щеше да е скочила да кряка, да се кара и да се излага. Тя остави поле на Виктория сама да се излага.
Напълно съгласна, въпреки че не чи харесва Мария, защото се включва в интригите и плюенето по другите. Обаче е права. Каква любов, извинявай, ако трябва едно семейство да живее и да си брои храната, парите и т.н. Дойдат ли проблеми с финанси, любовта и хармонията си заминават. Да не говорим, че щом един мъж, който в моите очи има роля да поддържа и защитава семейството, вкл.финансово, не може да се погрижи за спокойствието му, така че да изкарва повече пари, то той е мързелив. Няма човек, който е амбициозен и нахъсан, образован и да не изкарва пари толкова, че семейството му да е спокойно. Аз не съм от жените, който ще чакат мъжът им да ги издържа и те ще гледат децата и домакинството (пробвах да вляза в тази роля и получих нервни кризи Grinning ), НО нямам нищо против тези жени, дори смятам, че това е една от най-приятните роли за една жена. Защото по този начин си спокойна, балансирана, имаш време за себе си и своите хобита и съответно пренасяш в семейството.
Обаче, да ме извинява Виктория и всички с нейното мнение, жена като Мария, която има своя професия, както и жени, които са със сходен статут на нейния, че вече и нагоре, няма как да се хванат с някой прошляк, който търка дивана в панелката в Люлин. Най-малкото с такъв човек, няма какво да си кажеш. Напълно нормално е една еманципирана жена, която е вложила и влага средства и усилия, време в развитието си, да има очаквания към мъжете. Частно казано, освен ако мъжът не е някой от ъндърграунда, да именно финансовото му състояние показва колко той е амбициозен, находчив и сериозен. Защото добрите финанси, се постигат с труд, лишения и разбира се - влагане. Жена, която е финансово независима, знае това и не би се примирила с по-малко от партньора, който търси. Особено, когато става въпрос за създаване на семейство. И съм сигурна, че никоа от дамите, които пишат в тази тема, няма да се чувства ок на ръба на лишението, но пък много да си обича (мързеливия) мъж.

Ами, мога да Ви кажа, че много наши учени с публикации в международни списания с висок импакт фактор (т.е. реномирани и авторитетни) изкарват малко пари.
Един учител също не изкарва много пари.
С мъжът ми, и двамата лекари, сме броили стотинки.
Финансите не определят колко ти е умственият багаж и дали си мързелив. Има сериозни професии, които не са добре заплатени.

# 1 195

Валерия и Екатерина явно са останали дружки и след предаването.

# 1 196
На мен Маги не ми е неприятна, но не мога по никакъв начин да си обясня, че не знае елементарни неща. Не е нужно да си учен! Само да си бил жив на тая планета на съответната територия и да не си глух, и сляп, и щеше да ги знаеш тия неща.
И аз забелязах двете рози накрая на епизода и имах надежда две да си отидат довечера. Горджъса и Виктория са непоносими за мен от оставащите вътре.
Надежда също ми е много неприятна. Нея намирам за фалшива! Винаги му говори на Алек съзаклятнически, наведена към него и шепнеща му под носа. Даже малко заплашително се накланя докато му говори. Малко говори, но все някакви глупости ще изръси. Физиономиите пък - без коментар. Изобщо - присъствието и в този формат е голям резил. Не знам как близките и не са я отказали, за да не се излага. В дългото промо където казва "искам той да е мъжът на живота ми и винаги да е до мен", съм сигурна, че го казва за сина си. Промото е сглобено от реплики от целия сезон. Там е тази на Валерия от довечера, където казва как я е докосвал и как я е целувал.

# 1 197
Не видях да се е коментирало - когато Наум попита Кристина какво най-често търси в google, аз поне разбрах въпроса му като реторичен  - при цялата достъпност на информация, която имаме, съдържанието в главата определя търсенето. Въпросът му беше порицание за незнанието й. Малко неудобно за гледане се получи, че тя наистина реши, че Наум я пита какво търси и почна да изрежда. Поне 5-6 неща изброи. Но определено Горджърса се "разгърна" като образ. Не съм почитател на реалититата, но тя е първият участник, който искрено ме кара да се смея с включванията си. Явно съм фенка на Криси..хаха.😀

# 1 198
Не видях да се е коментирало - когато Наум попита Кристина какво най-често търси в google, аз поне разбрах въпроса му като реторичен  - при цялата достъпност на информация, която имаме, съдържанието в главата определя търсенето. Въпросът му беше порицание за незнанието й. Малко неудобно за гледане се получи, че тя наистина реши, че Наум я пита какво търси и почна да изрежда. Поне 5-6 неща изброи. Но определено Горджърса се "разгърна" като образ. Не съм почитател на реалититата, но тя е първият участник, който искрено ме кара да се смея с включванията си. Явно съм фенка на Криси..хаха.😀
Сериозно ли? Започнала е да изрежда.... дори не е схванала нюанса. 😐 😂

# 1 199
Дааа,Горджъса се раздава в последните епизоди !😂 Жалко,че вероятно скоро ще я изпидуркат - адски смешна ми е с това монотонно дуднене! Приема всичко много буквално и няма никакво чувство за хумор😂😂Голям шемет...

Общи условия

Активация на акаунт