🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 8

• 124 722
  • 2 755
  •   1
Отговори
# 1 530
Оф, тази Надя каква злоба показа. Изпроси си обидите.

# 1 531
Валерия е пияна и перманентно подпухнала в лицето. Точно тя е доста е смешно да обижда на външен вид. На нейно място бих се опасявала как ще изглеждам на 30 след толкова алкохол и малтретиране.

# 1 532
Валя смятам, че е пияна или друго...

# 1 533
  • here and now
Валерия, още ще страда в живота ми се струва.
С това поведение, нямам големи надежди за нея.

# 1 534
химия, дръжки. всичко е по сценарий.

# 1 535
  • Paris
Хм какво и стана на В изведнъж 🙄 Превъртя играта

# 1 536
  • here and now
химия, дръжки. всичко е по сценарий.
Химия де, от нея се държат така...

# 1 537
Валерия е пияна на кирка.

Определено. Затова такива велики разговори.
То и мен не ме радва поведението на Надя особено, но пропуснах какво точно предизвика такива реплики от страна на Валерия...

Надя я попита какво са си говорили с Алек, а не дали са се целували. Това й каза и Валерия побесня.
Ами права е да побеснее, защото всъщност нищо особено не си говори с него, защото е безлична.

# 1 538
Валерия е елементарно същество!

# 1 539
Валерия е пияна на кирка.

Определено. Затова такива велики разговори.
То и мен не ме радва поведението на Надя особено, но пропуснах какво точно предизвика такива реплики от страна на Валерия...

Надя е класически gaslighter. Човърка те, предизвиква те и после го изкарва, че ти си виновен и реагираш без причина, а тя милата нищо не е направила.
С тоя противен, лек сарказъм и ехидната усмивка направооо..

Последна редакция: чт, 18 апр 2024, 21:24 от GattaMatta

# 1 540
Валерия-секси+кучка=мечтата на всеки мъж. Най-хладнокръвно се гаври с Надя, харесва ми Simple Smile

# 1 541
За мен и поведението на Валерия не е адекватно. Вдигна си самочувствието от една среща и почна да хапе и то на тема външен вид. Грозно поведение, при положение, че жалване и показване на задник друго не сме видели от нея. И не, възрастта не е оправдание!

# 1 542
Явно Надя е доста по-хитра от Валерия щом успя да я провокира и да се излее тая злоба.

# 1 543
Групата на злобарките просто целят да провокират.
Хубава си беше срещата на Валето и тя си е хубава и Надето не може да я стигне Grinning

# 1 544
Не знам защо се филмирате за това, че Валерия нарекла Надя грозна сякаш Надя не я провокира и не зададе един и същ досаден въпрос сто пъти. Тя постоянно провокира, провокира Габриела, провокира Горджъса, провокира Валерия и когато те се поддадат на провокациите и тръгнат да я обиждат или да намилат в случая на Горджъса излиза чиста и само защото има някаква елементарна обща култура се има за велика.

Общи условия

Активация на акаунт