🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 8

• 124 777
  • 2 755
  •   1
Отговори
# 1 650
Ох тая Тета Joy
Валето ми е топ противяга . Постъпката и ако е имало ...ъ сладолед , ми е ниска топка. За кой дявол обаче в момента съм на нейна страна  , нямам грам аргумент.
Абе момичета имате ли тайно перверзно желание , да върнат Бай Габриел

# 1 651
Семейството на Алеко ще остане очаровано от проекто снахата Валерия...

# 1 652
просто така контролират срещите навън и по-трудно се прекъсват..
дреме им дали им е студено Joy

# 1 653
Е, какво пък и е покритието на Надя?! Говори като киборг - бавно, не мига, с ококорени очи и гримаса, наподобяваща замръзнала усмивка. С тоя нос като чушка, голяма красавица, няма що!

Не е красавица, но не е и грозна. Умна е, има си добра професия, вади си добри пари, има си самочувствие жената и е права.

... и е в "Ергенът"...

Така е, търси си мъж жената. Алек е хубав мъж, ако бях млада, сигурно и аз бих влязла. Иначе къде бих го срещнала? Проблемът ми е, че не виждам по улиците много хубави млади мъже (гледам ги с око на познавач, от висотата на годините си Wink). Българските мъже повечето са ниски и рядко срещам блондини, по каквито си падам (наложи ми се да си взема чужденец-блондин и то висок хех)

# 1 654
Момичета ,пишете излезе ли истина,спала ли е с него ,че ще гледам чак утре

# 1 655
Леле, това Криси колко зле е гримирано.

# 1 656
Валерия сглупи, че ги подразни, ще си го върнат с лихвите и то солено.. Ужасни оси са, освен злобни, са и скучни и като някакви монахини са ми...

Направо съм изненадана по какъв начин пощуряха от едно завоалирано изречение. Валерия реално нищо кой знае какво не каза.

# 1 657
  • София
Леле, това Криси колко зле е гримирано.
Не разбирам на кой му хрумна да й сложи лилаво червило, като е облечена с червена рокля?!

# 1 658
Валерия в момента се държи нормално с Алек, не му души дрехите, още има въздух.

# 1 659
Валерия сглупи, че ги подразни, ще си го върнат с лихвите и то солено.. Ужасни оси са, освен злобни, са и скучни и като някакви монахини са ми...

Направо съм изненадана по какъв начин пощуряха от едно завоалирано изречение. Валерия реално нищо кой знае какво не каза.

Еми нали са влюбени всичките? Този Ерген е номер едно за всички времена по влюбени в него жени. Даже си му го и казаха в прав текст в очите.

# 1 660
Много дразни да видиш как някой друг реализира мечтите ти.

# 1 661
Магдалена също ми се вдигна в очите , нивото им е селска седянка.

# 1 662
Е, какво пък и е покритието на Надя?! Говори като киборг - бавно, не мига, с ококорени очи и гримаса, наподобяваща замръзнала усмивка. С тоя нос като чушка, голяма красавица, няма що!

Не е красавица, но не е и грозна. Умна е, има си добра професия, вади си добри пари, има си самочувствие жената и е права.

... и е в "Ергенът"...

Така е, търси си мъж жената. Алек е хубав мъж, ако бях млада, сигурно и аз бих влязла. Иначе къде бих го срещнала? Проблемът ми е, че не виждам по улиците много хубави млади мъже (гледам ги с око на познавач, от висотата на годините си Wink). Българските мъже повечето са ниски и рядко срещам блондини, по каквито си падам.

🤣😂🤣 Ех, този неустоим Алек!

# 1 663
Адски смотана е Криси.

# 1 664
Аз пък съм сигурна , че е имало секс . Малката не е невинна , не случайно включиха микрофоните от разговора с Катя “ Уффф бе , кикот “ Всичко беше много интимно “ .
Обичала да чете Simple Smile  . Алек много негативи трупа с тази поредна “ тръпка” . Много му е слаб ангела , всички влюбени в него  и той в кухите лейки .

Общи условия

Активация на акаунт