🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 8

• 124 520
  • 2 755
  •   1
Отговори
# 2 250
Леко смешно е човек да е толкова задръстен, че да не може да си представи булка на 37, при положение, че някои мъже вече стават булки, но важното е, че на никой не му пука. Бабите да си гледат внуците и да си знаят гьола.

Вчера защо се раздаваха златни рози?

# 2 251
  • тук и там
За мен пък е скандално уволнението на Виктория, заради "уронване на престижа".Значи-любовницата на чернокож футболист, която има и общ бизнес със него, и която в ефир заплашва Виктория че ще я уволнят , никой не я търси за нищо и не уронва престижа на никой, но Виктория, която не е казала дори името на футболиста , е уволнена..И това щото любовницата има връзки и трябва да пазят имиджа на футболист, който освен че има любовница, явно и побийва жени..Ами -нямам думи. В БФС може да крадат, да уреждат мачове и какво ли не , ама най-големият скандал е,че Виктория им уронвала престижа, щото казала че някаква си ляга с футболист?! Ясно е как ще завърши съдебното дело, то съдебната ни система - е също като БФС,всички са навързани- пазят си взаимно и  далаверите, и любовниците..

# 2 252
Щом като Габи се е намесила чрез връзки да разкара Вики от БФС, то сигурно конспирацията за цензурата на БТВ не е невъзможна.
Как стигна до извода, че разкарването на Виктория е благодарение на намесата на Габи?! Ей така тръгват слуховете... Взехте я за всемогъща тази.

# 2 253
Вики така твърди. Аз повтарям. 😏

# 2 254
Виктория каза име, цензурираха го ,но си каза.

# 2 255
В БФС може да крадат, да уреждат мачове и какво ли не , ама най-големият скандал е,че Виктория им уронвала престижа, щото казала че някаква си ляга с футболист?!
В темата може да е най-големия скандал, навън не е. А това да разнасяш слухове за друг, особено от същата работна сфера си е сериозно провинение.

# 2 256
И аз не разбрах защо розите са златни? Дали, защото бяха останали 9 момичета - 9 музи спрямо гръцката митология. Наум пак им плямпа нещо Grinning

# 2 257
Ми да уволнят Оливието, щом им е толкоз важен имиджът. Като не може да си го държи в гащите и като не може да се пази, кой му е крив. Все отнякъде щеше да стане ясно, че ходи по чуждо. Ама тва и к@*валъка не е работа за всеки.

# 2 258
През ушите ни щеше да мине какво е казала Виктория, ако самият БФС не се осра с уволнението й и от там се раздухаха нещата.

# 2 259
  • тук и там
От същата работна сфера? Че къде е  футболист от Лудогорец, къде Вики?
Или ако доктор Х си има любовница, всеки член на БЛС трябва да си мълчи, че иначе ще уронва престижа на БЛС?

# 2 260
  • София
Щом като Габи се е намесила чрез връзки да разкара Вики от БФС, то сигурно конспирацията за цензурата на БТВ не е невъзможна.
Как стигна до извода, че разкарването на Виктория е благодарение на намесата на Габи?! Ей така тръгват слуховете... Взехте я за всемогъща тази.
Естествено че не е на Габи намесата, а на Домусчиев. Сигурна съм че и на Габи ясно и е казано да си затваря устата, за да няма последствия.
Ми да уволнят Оливието, щом им е толкоз важен имиджът. Като не може да си го държи в гащите и като не може да се пази, кой му е крив. Все отнякъде щеше да стане ясно, че ходи по чуждо. Ама тва и к@*валъка не е работа за всеки.
Той да не е чиновник, че да го уволняват. Футбола е бизнес, футболистите се продават, а такива скандали им свалят цената. Всичко е до пари, не до морал, дреме му на някой иначе колко любовници има футболиста.

# 2 261
  • тук и там
То е ясно,че е Домусчиев-ама е факт,че Габи на това разчита нали- каква е Вики, какъв е Домусчиев? Та ако кажеш нещо за някое от футболистчетат му-ще изхвърчиш от работа..Иначе може да си лягаш с тях и да вътртиш общ бизнес, за това няма  проблем..

# 2 262
МЕЖДУ другото, въпреки, че нарекох Маги с особена/хенубава външност, тя е по-скоро нестандартна. Но ми се иска да споделя мнение на жена, която  мн години е живяла в чужбина и се е омъжила на годините на Маги за сефте. Маги е висока, слаба, дългокрака и руса, доста "лачена" жена. Задникът й като за нас жените има кусури, лицето й наистина е тясно и сплескано, но да не се залъгваме: Маги е тип расова жена, която без никакъв проблем ще се омъжи за чужденец и то небеден такъв. Много 45-50 годишни немци, англичани, американци, и то небедни, биха се почувствали щастливи да са с жена с визията на Маги. Според мен, просто трябва да забрави за българския мийт маркет и да погледне на Запад. Не знам дали непременно ще намери някой много богат, но без проблеми може да си намери мъж с финанси доста над средното, който да я носи на ръце и да я боготвори.
Високите, слаби, дългокраки и руси жени с без проблеми до доста по-късни години да си намират мъже. Такива са ми впечатленията.

Само да не тръгне и тя с някой изщракал грък.

# 2 263
Вики така твърди. Аз повтарям. 😏
Вики каза "Габи може да се чувства горда от това и шуробадженащината човек Х да се обади на човек Y "махни я тая, защото тя на мен не ми е изгодна" , което не означава, че Габриела се е обадила, а че може да е горда от това, че и каза в предаването "ще си загубиш работата" и тя си я загуби. Някак ми се струва, че малко повече разбиране трябва да има към думите на хората, не съвсем буквално, ама знам ли, може само аз така да разбирам нещата. Уволнението и е изцяло инициирано от Футболния съюз. Също така каза, че въпросният "бизнес партньор" на Габи и е писал в социалните мрежи да и се обяснява.
Аз ако съм човек от БФС, от който зависи назначаването на кадри, бих я уволнила Виктория на мига и да, за уронване на престижа точно. Има си служебна етика! Друг е въпросът, че предишния председател или какъвто там беше, на БФС, е резил не само за Федерацията, ами за цяла България, но това е друга тема и явно е като на всякъде - за едни може, за други не.

# 2 264
Зъбите на Виктория са потресаващи.

Тя е за брекети.Ако си сложи, дъгите ѝ да се разширят хубаво ще ѝ се изпълни устата.И  бузите няма да са ѝ толкова хлътнали.Освен,че самите зъби ще ѝ се подредят красиво.
Ако чете тук най-добросърдечно ѝ препоръчвам да отиде при ортодонт,за да си реши проблема.

И да не си слага толкова хелурон в устните,че така на малкото ѝ лице те изпъкват и става несъразмерно и леко гротескно.

Иначе има много да работи над себе си,за да изгради по-добра емоционална интелегентност,да приема нещата достойно,да има реална преценка за себе си,да е устойчива и да не е толкова негативна,а по-ведра и позитивна.
Но каквато и да е Виктория, тя им изнесе продукцията до тук в ролята на разкавач и коментатор на синхроните.
Трябва да са ѝ благодарни за това .
Бялото много ѝ отива -с бялото аутфитче с камъчетата беше супер.

Последна редакция: пт, 19 апр 2024, 16:15 от Zhani

Общи условия

Активация на акаунт