“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №5

• 40 703
  • 796
  •   1
Отговори
# 360
  • Washington,USA
Може да и е гадже 😆😆

# 361
  • на село
Това ще е някой от миналото на Десподов и свързано с дъщеря му и майката, за нея също нищо не знаем.

# 362
Това ще е някой от миналото на Десподов и свързано с дъщеря му и майката, за нея също нищо не знаем.

За мен майката (Дора) с помощник майка й, са Демоните. Бивша жена на Десподов, част от системата, децата отнети от нея....

# 363
  • Washington,USA
Айде явно разбрахме кой е убиеца.

# 364
  • Варна

За мен майката (Дора) с помощник майка й, са Демоните. Бивша жена на Десподов, част от системата, децата отнети от нея....
Нищо не разбрах… Коя Дора? Язова ли? До колкото разбрах майката на Ирина е починала. И да някоя си Теодора може би? От имената на детето Ирина Теодора Десподова…

# 365
Илчев е с дъщерята на Десподов. И фигурата съвпада, и как я галеше. Той още от епизод 1 се видя, че има някаква обсесия към нея, когато я наблюдаваше в дискотеката.

# 366
  • Бургас
Десподов на кого се обади,  и пита къде може да е момичето!? Имах чувството че се обажда на майката.., И държанието на похитителя/леката и на мен ми се стори майчинско...

# 367
  • Русе
Айде явно разбрахме кой е убиеца.
Филип ли? Иска ми се да не е той или някой от полицаите.

# 368
На мен  ми заприлича на Илчев (момента, в който беше се надвесил над нея и й пееше).
Илчев също така я дебнеше в клуба,след това отиде в тоалетната.

Според мен е жива,убиеца праща послание на бащата. Видимо няма ритуал.
Десподов се обади на гаджето на дъщерята, с такива впечатления останах.

# 369
  • Washington,USA
Демонът е Заимова. Може да има някой да и помага. Откъде знаеше за текста? Филип даже се усъмни в нея.

А тая играчка в къщата на журналистката се използва от жени. 😬

# 370
И според мен е жива Ирина. Няма прегрешения, за които да я наказва.

# 371
  • Галифрей
Ох си мислех,че  кой знае какво ще я прави, а демона я целува нежно по ръката и пее. Сякаш му е детенце. Тази сцена много прилича на родителска. Може да му е биологична дъщеря.
Я пак Павел Иванов моят любимец в следващият епизод ❤

Последна редакция: пт, 19 апр 2024, 14:50 от Диана Бишоп

# 372
Жива ще е. Дишайте спокойно 😁

# 373
Аз също мисля, че е жива дъщерята на Десподов. И какви са тези кукли на 16 г.?

# 374
Демонът е някой загубил дете. Пееш обикновено на малко дете, тинейджър няма да те търпи. Според мен милва и целува Ирина Теодора представяйки си собственото дете. От писмото стана ясно, че Десподова не е сред живите.
Не мога да разбера Грудов какво цели. При такъв сериен убиец, той се чуди как да спъне разследването. Адски нелогичен ми е и направо не ми се вярва как го търпят и Тороманов не го е насмел.
А за фарса - първият път е било фарс, но после трагедия. Това според мен е референция към стрелбата в първи епизод и явно Филип също е набелязан. Видяхме го и на таблото. Но и това ми е супер нелогично, какво общо има той с Търново и убитите до момента? Има грехове, ок, но никак не се вписва в общата картинка.

Уф, най-накрая малко раздвижиха нещата и взеха да ни дават по м от историите на героите

Общи условия

Активация на акаунт