“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №5

• 40 699
  • 796
  •   1
Отговори
# 375
  • Другата България
Естествено, че ще е жива, целта не е да убива деца, а да наказва възрастните.
Страхотен епизод за Блатечки и Димо. Heart

# 376
Кукла - талисман вероятно. Какво чудно има?
От промото за следващия епизод се вижда, че е жива Ирина.

# 377
  • Washington,USA
Заимова за какво дете говореше във ваната? Не чух много.

# 378
  • на село
Е тя куклата може да и е от 6годишна.

Във ваната беше Язова,  говореше за собствената си дъщеря, която беше изчезнала в предния сезон край Смолян

# 379
Телефонът , който намериха не беше ли на Канчарова? И май от него са звъняли на дъщерята.

# 380
  • Mediterraneo
Аз пък съвсем без да се шегувам залагам на кмета. Ако не е той, е напълно кух образ, който се появява от нищото в предната серия и засега няма абсолютно никаква функция като герой. Не му знам драмата, но залагам на него.

# 381
Демонът е някой загубил дете. Пееш обикновено на малко дете, тинейджър няма да те търпи. Според мен милва и целува Ирина Теодора представяйки си собственото дете.
Може би загубеното дете да е трябвало да бъде на годините на Ирина-Теодора. Определено това с детето ще е ключа към всичко.

# 382
А къде изчезнаха мъжът на Елдърова и онова момче от съседната къща?

# 383
  • Другата България
Чак не мога да повярвам, но и аз започвам да се съмнявам в тоя кмет, ужас.
Особено когато си тръгваше от дома на Тороманов, и подхвърли нещо от рода на “и той е от нашите, ЕКО“, и моментално се сетих за дискусията днес /картинката от ФБ, дето някой беше видял надпис ЕКО на ръката на журналистката/. Не, че има такъв надпис, но някак кметът ми се видя подходящ да е убиецът, дори не мога да обясня защо.
Ама не виждам логика да е кмета, не пасва на първоначалната ми теория за нещо от миналото на Мия, която продължавам да си мисля, че ще се окаже вярна. Още повече, че самата Мия го отбеляза, когато намери връзка със собствената си дъщеря от случаите в Смолян.

Бележката с буквите от вестника “Първият път беше фарс, сега....“ си визираше точно Смолянското разследване, нали когато Филип обърна джобчето на гърба му имаше изрезки от вестници именно за убийствата в Смолян.

Последна редакция: чт, 18 апр 2024, 23:51 от Merri_An

# 384
Аз пък съвсем без да се шегувам залагам на кмета. Ако не е той, е напълно кух образ, който се появява от нищото в предната серия и засега няма абсолютно никаква функция като герой. Не му знам драмата, но залагам на него.
Драмата му може да е свързана с това, че иска Търново да е по-хубав град без корупция, да е екологично чист и неща от този сорт.

# 385
  • Washington,USA
Филип се усъмни. 😬

# 386
  • Бургас
Айде явно разбрахме кой е убиеца.
И той е?
Неговото име е?
...... 😂

# 387
Със сигурност Десподов знае кой е убиеца

# 388
  • Mediterraneo
Откъде да знае Десподов, той си мислеше, че ще му искат откуп. Няма да е свързан с него убиецът, просто го използва за целите си, в случая дъщеря му( която не вярвам да е убита).

# 389
  • София
Илчев

Общи условия

Активация на акаунт