“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №5

• 40 704
  • 796
  •   1
Отговори
# 390
Никой не знае как е починала майката на Ирина. Може ли да е жертва на вид насилие от Десподов, което съдия, адвокат, журналисти прикриват и нейният родител да отмъщава? И сега именно той да е отвлякъл внучката си, за да накаже баща ѝ? А възможно ли е директорът на библиотеката да е дядо ѝ, а Фичо, с когото според мен си приличат, да ѝ е братовчед и той да беше с нея при отвличането?

# 391
  • Washington,USA
Откъде да знае Десподов, той си мислеше, че ще му искат откуп. Няма да е свързан с него убиецът, просто го използва за целите си, в случая дъщеря му( която не вярвам да е убита).

Може да се прави пред тях.

# 392
  • Другата България
Десподов, както и полицаите за мен нямат нищо общо с убийствата, това го твърдя от епизод едно и продължавам да си го мисля. Но кмета вече ми влезе в полезрението, сега остана да намеря и връзка с миналото на Мия.

За какъв арест на Мия питаше журналистката, на която Грудев и спускаше въпросите? Цитира някаква година, нещо в миналото. Някой обърна ли внимание?

# 393
имаше издадена заповед за арест на Мия, ако "до утре" не напусне Търново...това имаха предвид.

Последна редакция: пт, 19 апр 2024, 00:03 от Мис Марпъл

# 394
Кукла - талисман вероятно. Какво чудно има?
От промото за следващия епизод се вижда, че е жива Ирина.

Талисман оставен например от майка й! Десподов знае отлично за какво става дума.

# 395
  • Washington,USA
Ами, ако не е майка ѝ, ами друга жена, която иска да и бъде такава 🤔

# 396
Когато дадоха сцената на Ирина с убиеца, в гръб ми приличаше най-много на библиотекаря.
Моята теория за писмото е, че е прощално писмо, което Ирина е написала преди да бъде отвлечена, тъй като след това не я дадоха в съзнание. Изглежда като да е искала да се самоубие. Куклата вързана за дрона, беше до несесера с гримове, който използваше, преди да ѝ се обяди. (Може би писмото е било вързано там)
Може някой да е имал представа за тези ѝ намерения и всъщност да е предотвратил самоубийството.

# 397
  • Другата България
имаше издадена заповед за арест на Мия, ако "до утре" не напусне Търново...това имаха предвид.
Това ли да е? Възможно е, аз понеже все за миналото си мисля, явно не обърнах внимание, утре ако се сетя ще си върна да чуя отново.
Благодаря.

# 398
Кукла - талисман вероятно. Какво чудно има?
От промото за следващия епизод се вижда, че е жива Ирина.
Може, моята дъщеря на 16 г. нямаше такива талисмани, затова ми е чудно.

# 399
Аз тъпа и упорита продължавам да мисля, че това беше инсценировка от Десподов, за да не го изпорти дъщеря му пред полицаите, а и така тотално си осигури алиби...Моята версия сега, след като стана ясно, че майката на дъщеря му е починала, е: имало е някакъв инцидент с нея, той е бил полицай по това време, видял е от първо лице как се потулват факти и се оневиняват виновни, решава да мине от другаата страна - всички са му в краката, той е Властелинът, като същевременно подготвя всичко това...

# 400
Е тя куклата може да и е от 6годишна.

Във ваната беше Язова,  говореше за собствената си дъщеря, която беше изчезнала в предния сезон край Смолян

Да, и която също се загуби на 16 год и имаше талисман от БАЩА си. А тук в сезона ще е от майката..

# 401
Когато дадоха сцената на Ирина с убиеца, в гръб ми приличаше най-много на библиотекаря.
Моята теория за писмото е, че е прощално писмо, което Ирина е написала преди да бъде отвлечена, тъй като след това не я дадоха в съзнание. Изглежда като да е искала да се самоубие. Куклата вързана за дрона, беше до несесера с гримове, който използваше, преди да ѝ се обяди. (Може би писмото е било вързано там)
Може някой да е имал представа за тези ѝ намерения и всъщност да е предотвратил самоубийството.
Много точно и потвърждава моята версия, написана по горе. В допълнение към нея и това предположение може би Ирина е контактувала с Фичо, който според мен ѝ е братовчед, и с него е споделяла всичко, включително и историите на баща си. А Фичо от своя страна ги е споделял с общия им дядо и главен заподозрян от мен, директорът на библиотеката.

# 402
Като дадоха сцената на убиеца и Ирина, и аз си помислих, че дават директора. Заимова и Хаританов не са, Грудов, Мия и Филип също не са - бяха на пресконференция в същото време. От края на първия епизод наблюдавам слаботелесните момчета - Илчев и Фичето, тях подозирам, като повече Илчев. Него не го дадоха къде е по време на отвличането.  Мъжът ми пък беше категоричен, че това било  същият убиец от първи сезон 😀 1 към 1 били двамата (по това, което дадоха)

Не знам... Филип не мога да го позная този сезон - какъв беше, какъв стана.. Няма никакъв живец и добре, че е Мия да му дава някакви задачи.

Браво на всички, които предположиха, че отвлечената ще е Ирина. Аз не познах.

# 403
А всъщност дадоха ли част от лицето на убиеца, или така ми се стори?

# 404
  • Washington,USA
Аз пък си мисля, че е Заимова. Постоянно се прави на приятелка на този и онзи, може да е изградила връзка с дъщерята на Десподов. Нищо не знаем за нея. Каза, че няма никой, но знае ли човек.
Когато намериха съдийката само тя беше уморена и се прозяваше. Цяла нощ не беше спала. Какво е правила?

Два пъти мяркам дълга коса...

Тая играчка с журналистката също е за жени. Мое мнение, де. Не го натрапвам

Общи условия

Активация на акаунт