Отговори
# 105
  • София
Здравейте, девойки, да се отчета и аз Party

Мерси за поздравите за втората месечинка Heart Eyes

Днес бяхме на консултация - едно килце сме качили и 5 см и сме 6320 г Crazy и 63 см! На малкия шишко му бихме пентаксима и след това направо на гърдата да папка и изобщо не рева. После джиткахме из парка още 2 часа и засега не показва някакви отклонения Praynig

Вержи, гледам и не вярвам на очите си - ти си се клонирала бе!! Моят момък на татко му целия Thinking

Я да питам - на някой случвало ли му се е бебето както си спи през нощта да надава ужасни пронизителни писъци...вече 3 пъти ни се случва и косата ми се изправя...какво ще да е това нещо!!!

А пък това за захранването от втория месец...защо бе мацки!!

# 106
shrew smile3501
На всички празнуващи - честито   bouquet
За захранването сега -  newsm11. Това е моето мнение, всеки сам си решава  Peace

# 107
Добра вечер !
- казвам аз вече много по - ведро от вчера  Grinning
Причината е, че за сега нямаме температута и зачервяването на крачето избледнява.... Peace
Fiffi , продължаваш с вигантола и само първата вечер не къпеш. Аз обаче пропуснах и още една баня - за всеки случай, че бяхме с някаква мижава температура....
Virginity ...ти май наистина много приличаш на Лора....или беше обратното ... newsm78... Grinning
Супер идейка за черно белите снимки аз съм ги подредила нашите с татито като бебе от ноември, ама Жижи се оказа , че прилича на ....себе си . / Под секрет - малко повече на мен , отколкото на баща си, поме аз така мисля Wink/. Изкушавам се и ще взема да ги кача и да ви ги покажа.....
mimoz - да вероятностите са няколко : голям ви е памперса, не е сложен добре ( при нас често се случва Mr. Green) или детето се изпотява. И ние ползваме 3 на Памперс вече, отвреме на време сме влажни или направо мокри ( по някоя от горните причини...), но и с 2 ката беше така.
Nikki_Ivanova, аз преди се цедях през нощта / и добре правих, че сега имам на склад/ , вече спрях - щото няма какво да изцедя, ако има - не пропускам. Peace. Е , и ако мога да се надигна да цедя естествено  Sunglasses

# 108
pontes  ами беб4ето може и да сънува  baby_neutral Аз почти не се цедя, бебо си изпапква всичко на гърдите. Понякога Криско се изпотява на кръст4ето и дупето (мисля, 4е покрай памперса), може би го спарва, може би му е горещи4ко. Затова ве4е спинка само с 1 одеалце, не както преди с 2 одеала. А и гледаме в къщи да е 20-22 °, най-благоприятната температура за бебенца. Да не става пове4е от 25 °. И има резултат, не се изпотява  Simple Smile Кристиян4о се заглежда по висящите игра4ки над леглото и мн. им се кефи, слуша и музи4ката на игра4ките, гледа и се усмихва  Simple Smile , радва им се Grinning , плези се  Heart Eyes От скоро по4на и да се обръща по гръб и се кефи  Joy

Последна редакция: чт, 15 фев 2007, 19:28 от KrisDiMar

# 109
pontes, според мен това са кошмари  newsm78

detelini, 150мл правя и колкото изяде. По принцип Алекс никога не се е будил да яде в 12. Преди 2 седмици за първи път реши, че не е гладен и в 3 сутринта. Това без никакви опити от моя страна, просто детенцето само спря да се буди. Та сега последно яде в 9, сменям памперса, преобличам и го оставям в кошарата и се махам от стаята. Абе той си е поспаланко и мързел по принцип Laughing Още в корема ми не беше от най активните. На няколко пъти не можехме да видим нищо защото спеше с дупето нагоре  Grinning Абе спокойно дете е......това ме утешава и забравям за проблемите с кърменето  Wink

Оффф, чакам милото ми да дойде, че ще ме води някъде да празнуваме, а на мен ми се отщя. Пробвам, пробвам дрехи.........в нищо не се побирам, едва сега разбрах, че все още съм дебела  Sad Смъкнах в началото 12 и имам още толкова по туловището ми, вече повече от месец никаква промяна  Confused

# 110
Здравейте и от мен.
Аз докато ви открия вие ще започнете нова тема.
Гледам ви бебоците всичките толкова много са се променили и пораснали.Ние още несме ходили на консултация,чак другата седмица ни вика педито.
Да ви питам правихте ли пита на мъниците.Заради този проклет грип ние още несме,но мисля тази неделя да се съберем.Много ли гости имахте или в по тесен кръг.
Днес в Пазарджик времето беше идеално и цял ден бехме вънка.Докато бутам количката Християн мирува,но спрем ли се започва едно реване страшно и едно кафе неможеш да пиеш.

Pontes,случвало се е и на нас,но за минута и продалжава да спи.

# 111
Здравейте,
при някои от бебеците ви да има случайно корички по главата? На нас ни е появиха отскоро и се чудя на какво се дължат и кога ще изчезнат. Мажем ги със зехтин и понякога по време на баня ги четкаме леко с меката бебешка четка. Като питах педито за това, тя ми разправя, че по принцип били от алергия към кравето мляко, ама такова нито детето е яло, че и майка му почти не яде.  newsm78

# 112
  • Варна
 - абе алергия,глупости,тез доктори ако ги слушам досега да съм умряла  #2gunfire
сменя си кожичката детенце,като змийче  Mr. Green
моя клонинг също се бели в момента под четината Mr. Green люспеше й се челото, и като се обели, с кожата падна и ланугото. и сега веждите ни вече са отделно от косата  Joy

понтес ние редовно пищим и изкарваме акъла на претрепаната си майка  #Crazy
не знам какво е но по мой предположения е газове,поне така се държи Лора  Thinking
пропищява и заспива,понякога пръцка  Embarassed

# 113
Привет мами:)
ето и нас на линия Peace
биха ни Пентаксима и почти не плачкахме Hug
пораснали сме с 4 см и вече сме 58 см и 5350 кг - както тати ни нарича галено ''шиши,,  Heart Eyes
уф как ме е яд на това време - точно се приготвим за излизане и я задуха вятър я завали ooooh!
а така ми се излиза Laughing
ако има мами които живеят около Интерпред нека пишат и да се разхождаме заедно Hug
лека вечер и сладки сънища от нас  bouquet

# 114
Добър вечер!   bouquet
И аз да се разпиша.
Днес цял ден спахме. Сукането беше "мисията невъзможна". Едвам успявах да набутам шише с изцедена кърма в устата на беболина. Дори смяната на памперса и тоалета на чешмата не можеше да изтръгне Ема от прегръдките на Сънчо. (Представям си каква фиеста ни очаква нощес. Simple Smile)
Иначе имаме две постижения: Wink
1. Започнахме да акаме сами на 1-2 дни
2. Вчера се обърнахме от корем по гръб за първи път сами.
Борбата за кърменето продължава. Зърната ми са много разранени от помпането, но успях да увелича добива от 0 на 50-60мл /1.5 ч. Голяма мъка Cry 
П.П И аз днес купих Пентаксим иначе на 21 сме на бицкане.
Желая лека и спокойна нощ на всички и до скоро.

# 115
  • София
Привет, да се включа за отчет, че напоследък няма мн за споделяне и само чета Wink
За 1 месец сме качили 900гр, сега Евичка е 5250, 61,5см- мн съм доволна, щото мислех че от АМ ще стане голяма цоцолана, а то си наддава нормално детето.
Бихме най- после втори прием против Хепатит, а след 1 месец чак 1ви прием Пентаксин (трябвало да има месец м/у две ваксини).
Понтес и малката пищи понякога насън, а вечер все с гушкане се приспиваме, инак реве.
Шру при нас няма такова да я оставя в кошарата и бебето да заспи, поне час и половина се разхождаме из стаите, лъжем се с бибата и т.н. трикове, коликите още си ни морят. През деня имаме и гукащи моменти, даже ми се струва, че една активна гимнастика може да и хареса. Вие взехте ли си и каква? Аз май пластмасова искам, на Илиенци имало по- евтинки.
За захранването и аз искам след 4ти месец, но не знам като сме на смесено(само дето АМ е повече от кърмата)хранене мога ли да го отложа захранването, т.е има ли значение дали бебето е изцяло на кърма или не?
Аз тъкмо писах, че нямам мн за споделяне, а то какво дълго се получииии #Crazy, лека и до скоро Hug

# 116
Здравейте момичета  Hug и ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА shrew   bouquet
Днес бяхме на консултация - Бояна е 5,450 кг. и 57 см., т.е. за един месец сме пораснали с 800 гр. и 3 см. Педито не ни сложи ваксините и каза, че ще чакаме новите, някъде през април трябвало вече да й ги дадат. Не било проблем изчакването  Thinking ми ще трябва да й се доверя.
боца и аз с тоя грип така и не направих питката и тази неделя реших да действам, то пък се оказа, че е заговезни  и повечето хора се събират на семеен обяд да си искат прошка. Пак ще пропуснем и ако не ни мине котка път по-следващата неделя вече ще трябва да се съберем  Simple Smile
desidm аз от изписването ни от болницата давам само преварена вода на Девин с розовия етикет. Имаше статия във вестник Стандарт, че само тя била подходяща за новородените.
А за захранването със сокчета разбрах, че вече препоръчват да се почне с плодово пюре, а не сок и то някъде след навършени 3-4 месеца. Вече много варианти излязоха  newsm78 явно всеки сам ще решава по коя схема да захранва. На Бояна май й отминаха коликите, но и аз мисля да изчакам поне да навърши 4 месеца и да мятам пюретата. Иначе сме почти изцяло на АМ. Прави ми впечатление, че на едно от яденията не си изпива млякото и мисля, че може би трябва от 6 да минем на 5 хранения вече.
И аз като shrew последно я храня в 9 и после я оставям сама в стаята и до един час тя се е приспала и спи до към 7 сутринта. Но така е само вечер, а през деня се люшкаме в шезлонга да заспи. Айде и аз отивам да поспя  Tired Спокойна вечер на всички  Wink

# 117
  • Бургас
Айде и аз преди лягане да се отчета, че за първи път от много време Петър е в леглото си и спинка пу-пу. Само дето нещо ми е много поспалив днес или аз си въобразявам и се чудя дали да почвам да се притеснявам. /щото не е забавно ако мама не се притеснява за нещо/  #Crazy
pontes точно преди секунда мисе случи това, за което говориш, както си спинка малкото човече и като изпищя...... и аз беж при него,...ами потупах го леко по гръбчето и пак си заспа, мисля че сънуват нещо миличките, щото нашия мъник такива жални мутрички  прави, че чак сърце да ти се свие. А иначе има случаи, в които пъшка и се напъва, но при тях определено се събужда и мисля, че те се дължат на колики, просто са различни видимо.
tini-mini ние имахме такива корички не само по главата, но на нослето между двете вежди /там където има пак косъмчета/, мазах ги със зехтин половин час-1 час преди баня и после с четчицата за коса, а тези между веждичките само със зехтин и сега сме ОК. Кви ти алергии бе,тия акъл нямат.
macko и при нас е така, нема такъв филм: слагам те в леглото и ти заспиваш или ако има Петьофи определено не го е гледал.  Mr. Green  Снощи го оставих в креватчето и той горкия чичките му клепат на долу, ама не заспива реве, та се къса и накрая тати /нали не му издържа сърчицето/ пак си го взе при нас - няма и минутка и веднага заспа, ама на.....инат, няма на кого да мяза. С майка Козирог и баща Овен.... Mr. Green
Ние още не се обръщаме, обаче нещо странно се случи вчера след баня, Петьофито беше по коремче /педи каза да го държим по-честичко, че да се учи да си държи главата изпарвена/ и аз като си сложих ръката долу на краченцата му и той хоп напън, хоп два и взе да пълзи.....не е ли раничко за това!?  Thinking
А и да ви кажа още една тайна - пъпчиците по лицето ни се разпространиха и по вратлето и по гърдичките и по гръбчето и по челцето и педи все вика не ги пипай, тъй ама мен ме дразнят и викам я да ги намажа с "Здраве", ако не помогне поне няма да навреди и като отивам при педи на консултация и и викам, "ела да ти покажа пъпките, че се разпространиха и ми се струва опасно" - събличам Петър.......и онемях - познайте за две мазания всичките изчезнали, а тя се кефи : нали ти казах, че сами ще минат  #2gunfire Сами ама другия път

# 118
  • Варна
Ники на това му викат "Рефлексно пълзене" (или нещо подобно)
когато е по корем бебето, и му подпреш ходилцата с ръка,се изстрелва напред и аха аха да плъзне  Mr. Green
аз имам друга чуденка: наша мома много си вре юмруците в бездънната паст,но не винаги ги смуче а си трие венците с тях и много се плюнчи.ако беше на около 4 месеца веднага щях да кажа - зъби,но не е ли малко рано да заповат да я сърбят венците  Thinking

# 119
  • София
Муцка и нашите хранения по- често са 5 отколкото 6, горе долу на интервал 3,5- 4  часа и се чудех дали не са твърде малки да са толкова разредени newsm78 Обяснявам си го с, това че АМ мн засища.
Ники ще пробвам и аз със крем Здраве, че по лицето има котето пъпчици.
Вержи и при нас е така с юмруците, вре ги, трие си венците, лигите текааааат........
Тая сутрин изтръпнах, щото си нацели палеца и за секундата преди да го измъкна мисля, че мн и хареса- сякаш беше направила велико откритие #Crazy
Лелее как ще ги опазим от собствените им ръце, като и бибата плюе?

Общи условия

Активация на акаунт