Отговори
# 90
shrew, честита годишнина!

Честито и на всички родени на 15-ти!  Gift
Дано да продължава да има слънчице, че не се издържа вече в къщи.
Хайде чао и спокоен ден!

# 91
mimoz, аз съм много доволна от 3-ката на Памперс, за разлика от двойката - все беше мокра.
alex_shu, блазе ви, в Бургазъ вали  #Cussing out
С какво ще занимаваме цял ден, не ми стига ума.
А моята Нора е много сериозна и не се усмихва. Бъбри когато си поиска, например посред нощ  Sunglasses
А вчера нареждаше докато плачеше - агууу, агиииии, абе въобще ни обясняваше нещо, ама кой да я разбере. Crazy

До сега бяхме на саб симплекс и инфакол като ги редувахме, ама нещо спряха да действат ми се стори и реших да минем на бейби нос и като почна една пръцкане, едно нещо! Ама с рев и я събужда милата. И пак се върнахме на саб. А с него пък много се напъва. Ака 1 път на ден вече, ама цял ден се напъва, дори и на сън. Що няма нещо средно между съб и бейбинос!
Оплаквам се само, ама ВАЛИ!!! #Cussing out

# 92
Ники, случайно е било за спането.... Joy.
Шрю, колко му даваш на момъка за да спи толкова непробудно толкова време?
СилвърСтар, теб не мога да те питам щото се кърмите ама супер ме кефите с тоя режим, това е като в първи клас направо  Flutter.
Нас ни мъчат колики и сме много жални  Cry. с инфакол сме и пръцкаме яко.
Мда, и тука е слънце но забравих да взема ключа за мазето от тати, а той не е в града днес точно а количката е там бах ква съм проста  Confused сега ще гледам слънцето отвътре да ми додйде акъла в главунгера  Crazy

# 93
Детелини, пакетирай го и отваряш прозореца. Нашата спалня е много слънчева и като не мога да я  изкарам така се разхождаме!
Мимоз , ние сме още на 2-ка, щото си ни е много добре с него! Може да ви е голяма 3-ката!

# 94
Nikki_Ivanova благодаря много за поканата моя термин беше 13  януари но бебчо избърза и се роди на 11 12.За това си пиша при януарките но ще ми е приятна да се включвам и при вас.Моито бебче се казва Мaртин и вече е е на 2 месеца и 4 дена.За съжеление още в болницата се наложи да ми спрат кърмата и сега сме на АМ.За сега толкова от мен искам още веднъш да благодаря за вниманието.

# 95
  • София
Честити празници на всички!
Нямам време да ви изчета, идвам само да кажа, че сме добре и да не ни мислите. Т.е. относително добре, че сме още хремави, ама поне не е нещо по-сериозно този път. Praynig
Девойки, някой слагал ли е тетраксим ваксина? Как е цена и т.нат?

# 96
честит празник на бебчетата с втора месечинка!аз имам питанка докога ще преварявате водата на бебенце и от кога мислите да ползвате изворната на девин или аква дива, защото знам че само те са подходящи за бебета?

# 97
# 98
  • София
Здравейте и от нас в този слънчев ден!
Ние бяхме на ваксина и мерки. Сложиха ни българските, пък дано да няма проблем Praynig.
Качили сме едно кило и сме пораснали 4 см. Малката сладурана се усмихваще на докторката до като да й сложат ваксината. Обясни ни, че е нормално да е малко по-нервна и да се образува бучица и зачервяване на мястото на убождането. Сложих й компрес от риванол и се надявам да й олекне. Дадох й и Панадол. Сега спинка милата след като си порева доста и я чакам да се събуди да папка.
Момичета, от няколко дена се боря да имам повече кърма. В предишната тема пишете за Рицинуса. Помага ли и дали мога да го намеря по аптеките? Благодаря предварително!

# 99
  • Варна
много хора казват че помага но трябва да спазваш строго предписанието и диетата иначе няма да има ефект  Naughty
тука някъде във форума има 3-4 темички по въпроса  Peace

# 100
Да се отчетем и ние- качили сме 1кг,н а на височина 6см.Станали сме цели 60см. Mr. Green
Сложихме Пентаксима снощи- реакция нямаше.Правим компресчета с риванол и разреден спирт.Може би е малко по-сънлив само.Относно температурата- педито каза,че нормалната при бебета е 37градуса, а като се мери в дупето е +0.5градуса,т.е.37.5градуса.Само внимавайте да не се получи като при нас днес- да не мерите веднага след сън, щото мама беше изненадана newsm30
Въпросче към мамите, които са минали вече на ДК- сетихте ли се да питате за Вигантола, да продължаваме пак по 2капки дневно ли, както и може ли на следващия ден вече да се къпем?Аз забравих.
Мерси и лек ден  bouquet

# 101
Здравейте и от нас,Снощи си изкарах добре,бях сама навън да празнувам с приятели.Моя мъж го закърши яко и остана при малката вкъщи,заедно с баба й и дядо й.

Честито на всички празнуващи и привет на новодошлите.
Вержи малката Лора е супер мадама,Шрю много ме е яд като казваш детето ти на каква музика се радва...ужас "у нашта къща такава музика не се слуша"
Мойта мишка също спи през ноща и не се буди,даже снощи от 21.30 чак в 6 ч. сутринта пожела да яде.

А на вън времето е супер и много обичаме да спим.
Хайде стига толкоз днес,че трябва да приготвям вечерята.

# 102
  • Бургас
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА SHREW    

Virginity ам тя Лора ти е одрала кожата бре, все едно нея гледам

detelini аз от 2 дни имам количка, а до преди това обличам Петър със зимните дрешки, увивам го в пелена и хайде пред блока, на ръце ами тъй де януарско-февруарското слънце не е за изпускане.

mimoz ние бяхме на 2-ка Pampers и Петьофито вечно мокър, сега сме на 3-ка и нямам никакъв проблем, е като прекалим с акито се омазахме на 2-3 пъти.....

# 103
Честито 2 месеца на празнуващите днес!   bouquet
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА SHREW    bouquet Малката Вержинийка и Аделина на HEBMEHTE са  големи сладурани  baby_neutral

Последна редакция: чт, 15 фев 2007, 17:36 от KrisDiMar

# 104
Хм, да, чак сега идвам на мене си от снощи. Ама страшен купон си направихме - 6 семейства с бебета, все набори, а седмото семейство бая бременни. Е, ние понеже имаме баба и дядо в София бяхме с екстри - т.е. без бебе. Единственото неудобство беше, че в 12 през нощта аз бях дежурна в банята да се цедя, ама и така беше супер. Днес цял ден съм на автопилот.
Иначе вчера ни биха Инфанрикс - никакви странични ефекти, но дадох Панадол 2 пъти по 2,5 мл и Фенистил капки 2 пъти по 4. Тия капки били да няма алегични реакции.
Все още сме дребосъци - на 2 месеца и половина Ивата е 4.850 и 58 см, ама какво да се прави. иначе е само на кърма.
Пед ни е дал една схема за захранване- трябва да почнем сега с плодови сокове- ябълка, морков и круша, а след навършени 3 месеца и с плодови пюрета, като десерт. Засега ще се въздържа със соковете.
А вчера бебчо за пръв път си хвана 1 играчка с ръка. Днес пак няколко пъти - аз държа играчката и тя я бута с ръка и от време на време я хваща. Знам, че тя не разбира че това е нейната ръка и че държи нещо, но все пак е нова функция на тамагочито.

Общи условия

Активация на акаунт