Отговори
# 75
Clang Nikki_Ivanova  благодарим ви за поздравите, мъжа ми се развълнува  Hug и на вас 4естити празници!   bouquet
mutsanka не се ядосвай, лека полека ще се справиш  Peace, а и щом мъжа ти се опитва да спре цигарите, може да успее. Моя мъж ги отказа, заради мен, като разбрахме, 4е съм бременна. Преди малко нахранихме Криси и сега го гушкаме, след малко ще спинка  baby_neutral
4ао и лека ве4ер на вси4ки.  Heart Eyes

# 76
  • Варна
честито на всички набори които заедно с нас днес празнуват цели 2 месеца   bouquet

jap4e разкошен блондин имате  Mr. Green пу пу пу   bouquet

# 77
Добро утро мами! Hug
Закуската от мен
Така като гледам няма ранобудни newsm78 ...или има много махмурлии newsm47
или много сецнати smile3521
Надявм се, че всички са си изкарали добре вчера!
Много целувки на бебоците ви от мен!!!
Ама така са порастнали всички!!!!...Душички малки!...Да са ни живи и здрави!
Честито на всички бебоци, които стават на две месечинки!

# 78
Добро утро, майчета! Честити 2 месеца на бебе Бояна на мама mutsanka, бебе Теодор на мама amymommy, бебе Лора на мама Virginity и бебе Магдалена на мама bla_bla!
Как го правите това със сецването бе, момичета? Ние също имахме такива моменти с мъжото, беше прекрасно, нямаше никаква болка.  Но вечер съм толкова скапана, че щом заспи бебката, обикновено между 11 и 12 часа, и на мен ми се иска само да падна и да умра, разбирай да заспя дълбоко Laughing Имам желание и за другото, но енергия никаква. Мъжото от време на време се пробва, снощи даже май се поразсърди, но какво да правя като нямам никакви сили и очите ми се затварят Tired. Понякога дори докато приспивам бебката и аз задремвам - така седнала, както я люшкам в ръцете си.
Както и да е, днес времето е чудесно и ще ходим на разходки, което е чудесна новина! Току що се наакахме, докато мама пише, което също е прекрасна новина, че тия дни нещо поразредихме акането.  Ама пък като акаме, не се шегуваме - пропусна памперса и акото е вече по бодито и ританките Blush
А как само се търкаляме по леглото. Не помня баткото кога за пръв път се обърна, но девойката редовно го прави. Обикновено става като съм я оставила на една страна, но сега беше по гръб и пак се захлупи по очи. Е, хайде, да отивам да оправяме "пето", че после ще папаме, нали сега и място сме освободили Laughing
Приятен ден на всички!

# 79
  • Варна
ето малко снимки и от нас,вече на 2 месеца  Mr. Green
http://snimka.bg/album.php?album_id=103414&photo=28

# 80
Момичата знаете ли каква е разликата между инфарикса и имовакса и дали ДТК може да се бие на един ден с полеомелитната

# 81
  • Бургас
Айде нещо освежаващо и от мен за добро утро.  

Ай сега да ви кажа ква я свърших снощи: чух аз тука, че можело биричка да се пийва и вечерта пийнах чашка....хм от нея ли или просто съвпадение, но Петър като легна в 1:00 и се събуди чак в 8:00 тази сутрин.   newsm78  Това не се е случвало никога!!! Та по този повод да ви питам, мамите, чиито бебчета не се будят през ноща, ставате ли да се цедите!?? Щото аз като се събудих и направо щях да се пръсна от към гърди.
Днес у бургаско вали дъжд  Sad и нема се разхождаме,    #Cussing out  ама вчера си сефтосахме количката и беше голем кеф.
А пък със сецването сме зле..... нашия младеж се научи да спи на нашата спалня....и ....ами то просто няма как. Сега ще се отучваме щото мама и тати и те хора......пък и мама Ники изостава и май съм на последно място.

# 82
Буба днес става на 2 месеца  newsm44 за което се чувствайте почерпени   party023 и честито на наборите ни Лори на Vergy, Теодор на amymommy и Маги на bla_bla   bouquet
Vergy вие пък кога станахте, че успяхте и на фризьор да идете 4470 то какви лимби имате само  Mr. Green Ние коса много нямаме поне за сега, но пък ни излезе пъпка на бузата по случая  Crazy най-много на козметик да идем  Grinning

# 83
Virginity  много сте опасни с тая фиба бе newsm53...(и вие сте в нашия отбор на фиболинките Mr. Green )ама колко много сте порастнали и променили...все едно не е тя newsm47
Nikki_Ivanova  и твоя юнак и той много се е променил  bouquet
...абе ВСИЧКИ са станали едни шопарчета да си схрускаш направо  love001
ето ни и нас как се хилиме докато спиме Mr. Green
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=100137&view=1&photo=49

# 84
Ееее какви красиви фибички.......аз нали съм им фен, цял живот фибички редя по главата са....та сега се влюбвам във вашите моми  Heart Eyes

Абе това мое бебе голям чалгаджия.....надувам тая гадна музика, а той рита, маха с ръце, крещи, говори, хили се......направо ще ме умори  Laughing Пускам му поп, рок, рок, класическа музика, ами няма и няма, само на чалга се кефи детето. А аз горката ща не ща сега разпознавам всички к.... на пайнер, че и тесктовете на песните им знам  Mr. Green

Ние снощи не празнувахме, ще купонясваме днес, че станаха цели 4 години от как се бракувахме.

Ай наздраве

Това за кърмещите   Grinning

Аре до после, отивам да си нацелувам бебока, пак пее  Joy

# 85
Добро утро и от нас...опа то е добър ден вече!
Niki Ivanova, аз ставам нощем да се цедя защото Ива си ляга към 9.30 и сутрин се буди към 8 и правим доста големи почивки на циците. В резултат на това забелязах, че кърмата ми започна да намалява, затова се цедя към 11 преди да си легна и после ставам към 3-4 и пускам доилния агрегат. Малко е кофти ставането в 3 Crazy, но се свиква.

# 86
  • Düsseldorf
Слънчицеееееееее! Страхотно е, че пак грее! Simple Smile Значи пак сме навън!!! Само да видим с кенгуру ли или с количка.
А пък нашата девойка е само 3890, май сме дребнички, ама какво да се прави, ще сме фини дами сигурно...

# 87
Здравейте мами и сладки бебоци! Честита месечинка на родените на 15.! Имам един въпрос към тези, които са на Памперс 3 - пропускат ли. На Бебка бодито леко се овлажнява, а докато бяхме но 2-ка нямаше такова нещо. Не мисля, че и е голям този размер. Моля за съвет!

# 88
  • София
Честити месечинки на празнуващите днес!

Моля ви момичета да ми кажете нормално ли е да е зачервено мястото където ни биха ваксината снощи? По-малко от сантиметър е диаметъра на зачервеното място, точно където я боцнаха, направо полудявам вече и без това се притеснявам от както ни боцнаха  Sad

Nikki_Ivanova, мойта Нели с редки изключения спи от 11 вечерта до 6, много рядко съм се цедила и то защото чак болка изпитвах. Иначе задължително си лягам с подплънки защото протичам. Мисля че кърмата сама ми се регулира с тези нощни паузи които имаме.

# 89
  • Варна
mimoz ние сме с 3ка и няма такова нещо,само ако наистина прекали с оакването  Rolling Eyes
да не би да се изпотява?

Общи условия

Активация на акаунт