Отговори
# 60
Привет!
Информирам стриктно, че май сме едни от първите ваксинирани....... baby_neutral
Снощи бяхме с 37.4 в дупето...тоест 37. Свалихме я както писах. Днес към 3 следобяд пак вдигна (сега 37.6 =37.2).
Свалихме я с Панадол пак, но купих за всеки случай и Нурофен, ако дигне над 38. Дано не се налага. Това е. Педиатърката ми каза, че това може да продължи и до 3 денонощия.

# 61
Привет влюбени и не чак толкова,пияни или недопили....Весел повод за малко повече настроение и няколко глътки или чашки в повече... Joy
Добре,че има и такива празници за да се измъкна и аз от вкъщи и да се съберем с приятели ,пък да хапнем и пиинем.Бебчо ще я оставя на баба  й и дано не се подкарат с другия дедо на винце с мезе.

Но нали сме каръци моя мил го заболя зъб и целия се поду и сега е на зъбар,единия дядо ни се разсърди без причина и сега ми е много гадно,защото отказва да влиза в стаята при детето и да го вижда за да не му направел нещо..."лошо" newsm78,Чудя се до вечерта какво още ще стане,а съм толкова смотана в ръцете и всичко изпускам.Ей ще се  #Crazy

Можете и нас да ни впишете в клуба на сецнатите,че забравих да се похваля,то било много хубаво.. Joy

А и друго на Лорка изобщо не и хареса АМ,и плюе биберона.Чудя се дали ще откаже да пие и вода заради бибата.???Но здраве да е,а аз ще пробвам да увелича кърмата,така че съвети приемам всякакви.

Весела и празнична с много усмивки вечер!

# 62
Я, вижте какво става по света! http://dalliya.narod.ru/3.html
Мноого ми е весело! Отивам да празнувам, че некои вече едва ходят, пък наш тати тепърва ще си идва! И внимателно особено кърмачките че ....нали виждате от едно нищо какво става!

# 63
Здравейте и ЧЕСТИТ СВЕТИ ВАЛЕНТИН И ТРИФОН ЗАРЕЗАН НА ВСИЧКИ !!!
Честито и на всички именници, рожденици и празнуващи по други поводи ! За нас също е троен празника - преди 7 годинки на този ден ни беше първата любовна среща  Heart Eyes
Ние вчера бяхме на консултация, резултатът от измерванията е +600 г = 4500 г; и +3 см = 55 см за втория месец. Не е много, но докито каза, че е нормално, а и само кърма папа малката. Аз очаквах да е повече като я гледам колко е пораснала, но все пак не е прасенце да я угояваме. Въпреки това предвид и неакането по няколко дни и вероятността да се дължи на недостатъчно кърма, взех някои мерки за увеличаване на кърмата и от вчера - супа, сок, супа, сок, супа, сок  и днес пак съм  bombs и гледам да я храня начесто и от двете страни.
Биха ни Пентсксина вчера, засега няма никакви реакции от страна на  бебето, а и педката каза, че не е имала проблеми досега с нея. Но каза, че в картона е записала, че ни е сложила живата ваксина, така и не разбрах защо, но ме дразнят игричките им със здравната каса.  #Cussing out
За слинга ще се пробвам да обясня скоро, че сега нямам време. Отивам да приготвя празничната вечеря   chef

# 64

Въпросче......как да предпазя ушичките и кога миришат? Знам, че през първия месец няма опасност да влезе вода, после какво става  newsm78

Иначе мога само да съм благодарна, че детенцето ми е такова ангелче, плаче само за манджа, спи от 9 вечерта до 6 сутринта, хили се и ми говори, даже днес каза "мамо".....ай не се стърпях да излъжа  Laughing

# 65
  • Бургас
Честит Св.Валентин и честит Трифон Зарезан
Желая изключително много любов на всички и весело настроение.

Честита втора месечинка на Ивайла на Крис, Калина на Елиелибг, Нели на Веролина и Братан на Бела    

Честит Имен Ден на Пебъл    

Честит Рожден Ден на тати Димитър на бебо Кристиян

Честита годишнина на Герче    

И весело празнуване на всички

Magesta температура 37,4 не е нищо, знам че се предприемат мерки ако стигне до 38 или надхвърли 38. Петьофи както ни казва мама Вержи  Laughing е много често с 37, педи каза да си взема панадол бейби, но да не му го давам, а да си имам подръка, щото бил още мъничък за такива работи, но за всеки случай ако вдигне 38 градуса.....  Просто споделям де, че температура 37,7 при бебетата не била температура.....
За ушичките и аз искам да питам, че вече къпем Петьофи /много ми хареса това/ в коритцето и ме е страх да не влезе вода, слагате ли им тапички в ушите, чух че имало такива, макар, че ми се струва глупаво, ами нали си говорим и играем във водата как ше ме чува детенце???
ina_nk за кърмата аз съм много доволна от българския чай - Лактогонно средство се казва, а също така ям супички, сутрин задълже чай или прясно мляко, много вода през деня и сокчета вечер.....

Тая тема май бързо ще хвръкне с тия пожелания, ама.....си заслужава, колко много празнуващи имаме, да са живи и здрави!

Последна редакция: ср, 14 фев 2007, 18:37 от Nikki_Ivanova

# 66
С риск да стана досадна....
Знаете ли девойки, защо всъщност казват да не се къпе човека след имунизацията?
Питам, защото се чудя дали да пропускам и днес банята.... хич не ми се ще newsm78.
Nikki_Ivanova , и аз се надявам да си останем с тези "бели" кахъри..... Просто много ме е страх от тези високи температури, дето предизвикват гърчове......
Мерси предварително.
P.S. Сорри още веднъж за непразничното ми настроение, на празнуващите - весело !

# 67
Успях! newsm44
verolina, Nikki_Ivanova  благодаря Ви!

# 68
# 69
ЧЕСТИТ ВИ ПРАЗНИК МОМИЧЕТА! СЪС СИГУРНОСТ ВСИЧКИ СМЕ ВЛЮБЕНИ! НАЙ-МАЛКО В МАЛКИТЕ СЪКРОВИЩА. Е, и в татковците, де... Party
Ами момичета, аз влязах в отбора на сецнатите още преди седмица. Обаче всички тук сте много доволни, никой не каза за болка.Може от шевовете, не знам ама доста си боля, хем бяхме мноооого внимателни. Все едно пак девствена бях. И сега ме е страх, ама страх не страх - ще празнуваме! kiss

shrew прекрасна темичка. Peace
Честито на всички именници, рожденици и празнуващи днешния ден !

Да ви се оплача, моето малко съкровище не ме оставя и минутка да скучая. Няма такъв филм да си седи мирно в кошарата като не спи. Не се занимава и за минутка сама, трябва да я развеждам постоянно из къщи и да й говоря иначе рев!!!
То ми я приятно, ама добре, че са разходките малко да млъкна, че  ooooh!

# 70
Здравейте мамчета надявам се не ви пречи че съм качила малко снимчици и на моето бебче в албума за да го видите.
Много съжалявам че не пиша във форума ама за това време почти не ми остава  Cry малкия сладур иска денонощно внимание и времето за нищо не ми стига

txtlovesЧЕСТИТ СВЕТИ ВАЛЕНТИН txtloves
Желая на всички мамчета много любов и щастливи мигове с техните половинки и малките слънчица

# 71
  • София
Да се отчетем набързо след консултацията - биха ни пентаксима, Нели почти не палка, пораснали сме доста и вече сме 5900 кг и 59см. Записвам я в отбора по сумо, така съм и казала  Embarassed
Ето ни Simple Smile http://snimka.bg/album.php?album_id=103414&view=1&photo=25

# 72
 Laughing Стефито е станала 5 700 и е длъжка 60 см. Гука и се смее Laughing

# 73
Уауууууу  Crazy какво правите бе момичета? То днес много поводи много нещо - кой годишнина, кой рожден ден, месечинки, влюбени и загубени - ми хайде и от мен   bouquet Аз очевидно в тоя час не празнувам  Tired всички спят, а аз едва сега мога да разпусна малко пред компютъра. И мъжо ме ядоса  Close много едро съм била нарязала руската салата  #2gunfire неблагодарник. Няма да му обяснявам какво ми костваше да я направя между дундуркането, миенето на дупета, манджането и разходките - обявила съм му бойкот  Crossing Arms Мъчи се да откаже цигарите и е крив в червата. Казах му да ходи да си пуши ама да не си го изкарва на мен  Angry
Ние утре сме на консултация и по този повед днес се обадих на педито, защото нямам идея какво да правя с тея ваксини  Crossing Arms Тя ми сервира ново 20 - нямало да ни слага сега, защото още не й били дали ваксини от ХЕИ и до края на март щяло да бъде така. Не съм сигурна че я разбрах правилно  newsm78, но май мисли да изчакаме новите ваксини. Утре на консултацията ще я разпитам и ще ви драсна после.
Айде лека и спокойна вечер  Simple Smile

# 74
  • WA, USA
Честит празник момичета!
Ние в понеделник бяхме на контролен и сме качили 1.50 кг за един месец и сме порастнали с цели 7 см Laughing И по двете измерения сме на максимума според тукашните стандарти, даже на дължина сме малко повече от макс. Лекарката се учуди как сме порастнали толкова много а сме само на кърма:)
По този повод четох на някоя от предните страници,че някой ще дохранва защото изцеждал само 70мл от гърда. Аз също изцеждах по 60-70мл на гърда, едва напоследък се увеличи малко защото почнах да се цедя допълнително и да правя запаси защото се връщам на работа след седмица. Мисълта ми е, че ако детето не плаче от глад значи му стига и няма смисъл да започваш с изкуствено дохранване, особено пък щом искаш да кърмиш. Важното е да храниш бебока колкото често той иска и да не се опитваш да му правиш ти режим - ние все още се храним средно по 12 пъти на денонощие, не се е отказал от нощното хранене, но не ми тежи кой знае колко - все пак това е част от майчинството нали. Мисля че ако сте на изключително хранене, без вода и го храниш на поискване не би трябвало да имате проблеми. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт