Отговори
# 45
ЧИД на Пебъл! Много хубав ден за празнуване!
ЧРД на мр. Булгарка! Да е жив и здрав и да слуша мисис Булгарка , мнооого!
Вержи , ти от сутринта ли се почна? Горкото дете - къде попадна! Grinning

# 46
Честит празник на всички! На почитателките на Трифон зарезан/като мен/- по -полека с  Дионисовия сок и наздраве  Wine Glass
А на всички ни  1dating, дано сме го заслужили и дано на някои ни остане време  luvbed
Днес сме на ваксина, оказа се че повечето педи-та  имат Пентаксим-а  при тях, така че ние направо на място ще го вземем.Споделете как се чувстват бебчетата, които вече са го приели, имат ли температура, взимате ли нещо превантивно- да знаем кво да очакваме.Макар че и тук всичко е индивидуално..
С неакането от няколко дни ние го редуваме- един ден има, на другия няма newsm78А сме само на кърма.Но наистина и аз бях чела хякъде из кърмаческия, че за изжяло кърмените бебоци било нормално да имат едно по-обилно акане в седмицата, а през останалото време?Това ми се струва много малко #CrazyДнес ще видим педи-то кво ще каже.
Целувки и страхотен ден на всички Heart Eyes

# 47
честит празник на всички които празнуват днес и на бебчетата които стават на 2 месеца!и аз имам празник днес нашето семейство става на 4 месеца!!! newsm44

# 48
Честит Трифон Зарезан на православните! Честити именни и рожденни дни! На всички католици, честит Св. Валентин! Всички да са живи и здрави! В крайна сметка всички ще се опием, повода е важен само за началото  Joy  Щастливо отбелязване!
Честито и за всички останали, но не по-малко важни поводи! И ние имаме повод днес - годишнина   loveuuu , събрахме се да отпразнуваме Трифон Зарезан пък то какво стана ...

Последна редакция: ср, 14 фев 2007, 10:32 от ger4e

# 49
Честит Св.Валентин на всички влюбени!

Да сме живи и здрави и мнооого обичани!

И Трифон Зарезан на всички любителки на хубавото вино.
НАЗДРАВЕ!
На всички именници и рожденници, да са живи и здрави и весело изкарване!

Честито и на всички бебчета които стават на два месеца!

Последна редакция: ср, 14 фев 2007, 18:36 от esy

# 50
Честит празник мами Hug
Много нещо сте изписали  #Crazy
Ама то едни луди почерпки! Laughing
Аз да се похваля, че най- поооооосле и ние се сецнахме(не успяхме в предната тема ама тук се записваме) Mr. Green
Честито на всички които имат имен ден,рожден ден и на бебоците които стават на 2 месеца!  bouquet
А аз към вашите почерпки ще добавя едно малко късно сутрешно

На всички пожелавам весело изкарване на празника и много да се обичате!!!
И като последно Ви желая вечерта ви да завърши ТУК

# 51
Хай! Sunglasses
Днес бяхме на консултация и ни биха Пентаксим-а...бебо даже и не разбра Simple Smile
Да се отчетем и ние: наддали сме с 1кг и сме вече 5700 #Crazy и сме порастнали с 5см-58см
Хапваме си по 6 пъти на ден по 120гр като последното хранене ни е посреднощ към 2:30..
Педито ми каза да почвам да захранвам с плодово пюре Thinking ..да ама не е познала
За акането: ние акаме през ден (много рядко да е всеки ден) Но така пълним пампата че сме целите омазани...до мамите на изкуствено:..от както минахме на Аптамил1 нямаме проблем с акането,бебо си се изхожда без да си дава много зор и е едно мазно такова  Sick
Magesta като му биха на Жижи Пентаксима къпахте ли го вечерта ,че аз забравих да питам педито..?

Честит Празник на празнуващите днес ...!
То май всички ще празнуваме...довечера мъжо ще ме изведе newsm68 да се разсея малко...

# 52
  • Варна
НЕВМЕНТЕ кога свари да дойдеш у нас да ми снимаш чаршафите?имаме същия комплект.даже в момента с него съм постелила брачното ложе  newsm62

# 53
Хихи, и аз , и аз ! Ама моя е в пералнята че вчера го сложих с идеята да създам настроение , а Диването го оповръща и сега ще е по непразничен комплект! Ние от вчера уж ще пием сок от ябълка, ама девойката ме изгледа толкоз възмутено, че ми секна ентусиазма! Отказа да го пие с бибата, и аз и го дадох с лъжичка, ама беше мъка и борба! Накрая резултат - съсипа си чисто новия костюм, дето уж за официален беше, и бастиса празничните чаршафи!

# 54

ejkajujka - ами бебо се храни през 2-3 ч. понякога му давам бибата

Имам пред вид качеството на храната.Може и да греша,но ми се струва,че храните,които обикновено предизвикват запек при майката,се отразяват по същия начин и върху бебето,което е на кърма.Така че според мен изхода е да се ядат расхлабващи храни(сушени каисии,варено цвекло ,овесени ядки и т.н.).Наистина помага!

# 55
violina , не се къпете една вечер.... Ние дигнахме малка температура ( да го имаш в предвид) и аз дадох Панадол. Моята лекарка каза да сложа компрес с реванол...но аз не намерих. Сложих спирт и вода и сега имаме едно червено отточе , малко твърдо.  Свалихме веднага (до час) температурата , слава богу и се надявам всичко да е о.к.
ejkajujka , 100 % е така ! Peace
 Честит празник на всички влюбени, сецнати ( пияни още няма със сигурност Wink ) мами !

# 56
Привет - Shrew, благодарности за грижата!
Благодаря и на zizzu за поздрава за рожденничката ми вчера...и на всички вас за пожеланията. Черпя виртуално набързо  party023  че ни идва време за папане!

Св. Валентин е светия от преди разделянето н църквата на православна и неправославни, така че празнувайте свободно!

# 57
Абе момичета, защо не ми се получават нещата с картинките?
Нали като копирам от някъде адреса на картинката и го лепвам в постчето и натискам вмъкни изображение или какво?Светнете ме моля ви, че нещо тук не ми се получават Cry

# 58
  • София
Честити празници на всички днес!!!

Честита 2 месечинка на Калина на elielibg и на останалите бебчета!

И понеже и Нели става на два месеца днес - ето и почерпката от нас

А довечера сме на консултация и вероятно ще сложим и пентаксим - дано всичко е наред  Praynig
Magesta, колко температура вдихнате вие?

После ще докладваме и колко сме пораснали Simple Smile

esy за да покажеш картинка сложи линка й между тези два тага:
Код:
[img]и ето тук слагаш линка[/img]

Хайде весело празнуване довечера!

# 59
Здравейте мамита,
днес бяхме на консултация и Моника тежи 5.300 и е дълга 57см Simple Smile След консултацията ходих да запазя пентаксим.. 62 лв е бройката/ надявам се да съм взела правилно решение/ и на 23-ти отиваме да я боцнат  newsm45 много ме е страх Sad

Общи условия

Активация на акаунт