Набор 2003 - 2

• 32 273
  • 371
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Там ще се появя в седми клас.
Успех! Имаш още време Simple Smile)) Аз сега се пека на тоя огън.

# 241
Там ще се появя в седми клас.
Успех! Имаш още време Simple Smile)) Аз сега се пека на тоя огън.
Ще стискаме палци на Ралка, че седми клас е най-кошмарния в цялото образование.

# 242
  • София
gaMala, благодаря! Ще ни трябват палци при тази конкуренция....

# 243
  • столицата
Ваче, тук сме солидна група, готова за стискане на палци Simple Smile
Рали накъде се е насочила?

# 244
  • София
Ваче, тук сме солидна група, готова за стискане на палци Simple Smile
Рали накъде се е насочила?
НПМГ - химия и билогия. Голяма хапка, защото пък в училище си я гърчат и по история, та не може да неглижира. БЕЛ и МАТ и те трябва да са високи. Ще видим..

# 245
  • столицата
Ако историята не й е нужна, не е ли по-добре да се концентрира върху останалите предмети? Те са й по-важни с оглед бъдещите планове.
Всичко ще е ОК накрая. Убедена съм.

# 246
  • София
Ами не може да не учи по история, в НГДЕК е. Сложно е малко и не ми се иска все пак да наниже тройките. Абе тегава година се очертава.

# 247
Здравейте! Искам да попитам има ли някой , който е учил ПСИХОЛОГИЯ  във ВТУ? Ако има да сподели как минават изпитите в първи курс.

# 248
  • Сливен
Да раздвижа с поздравления заспалата ни зимен сън тема Grinning.
Нека всички студенти бъдат здрави и да намерят успешно приложение на знанията и уменията си. Нека се забавляват, пътуват и се радват на живота!

# 249
  • София
Честит празник на всички настоящи, бъдещи и минали студенти!

Наборът днес няма да празнува, защото не могли да се организират. Подозирам, че или той пак не е разбрал, или и другите са заплеси като него и наистина не са направили нищо.

Аз се настройвам на кандидат-студентска вълна с номер 2.

Последна редакция: нд, 08 дек 2024, 16:59 от aunt Ogg

# 250
Честит празник на всички настоящи и бивши студенти!
Да са здрави децата ни и да сбъдват мечтите си, а тези които учат - да взимат изпитите с лекота!

Наборът е на хижа в планината. Чухме се преди малко и се шегува, че трети ден ще празнува.

# 251
  • София
Честит празник и от мен. Нашата студентка е в Барселона. Другото предложение беше Банско. За повече пари. Е с празнична вечеря, но...

# 252
  • столицата
МагиСвета, разумен избор. Точно това си коментирахме онзи ден с едно стажантче при нас. Тя отива в Малта с приятеля си, защото са преценили, че за същите пари ще си изкарат много по-добре.
Моята студентка снощи празнува, но с парти с греяно вино в общежитието. Май го предпочете пред някакво Бг-чалга парти по повод 8.12.
Още седмица и си пристига. Вече поръчва и какво да й готвя. Макар че тя се справя чудесно с готвенето, друго си е мама да те поглези и отмени.

# 253
  • София
Първата година бяха в Банско, зверска сметка, никаква услуга, много чалга. Втората забягнаха в Копривщица, но се оказа, че "тук жива музика няма, всичко е умряло" по думите на случаен полицай от копривщенските улици, когото попитали къде да хапнат с музика (след 22 часа). Бяха на чипс и бира от.бензиностанция.
И сега решиха - чужбина. Самолет, 4 нощувки (Airbnb) и някакви предварителни забележителности беше 470 лв.

# 254
  • София
Честит празник на студентите ни! Simple Smile
И успех на предстоящата сесия! Simple Smile

Моят син беше в Добринище с част от групата. Заминаха в петък и се прибраха днес, защото имат занятия в университета утре в 7,30ч.
Пътуваха с теснолинейката, което си беше част от преживяването.

Общи условия

Активация на акаунт