Набор 2003 - 2

• 32 265
  • 371
  •   1
Отговори
# 255
  • България, София
На патерици от мен: Честит празник на настоящите и на миналите студенти!

Наборката в събота замина за Априлци с весела компания, включваща нейни колеги, студенти медици и студенти от ТУ. Част от компанията са й съученици от гимназията, но от горния випуск. Наели са си къща за гости. Вчера се чухме, беше доволна.
Днес се прибира и се надявам на повече подробности Simple Smile

# 256
  • България, София
Честита Нова Година!
Нека в отминалата година останат всички трудности, разочарования, тъга и обиди!
Нека 2025 - та да е здрава, щастлива, успешна и мирна, да е изпълнена с любов, късмет и сбъднати мечти!
На порасналите ни деца - много успехи и късмет и най - вече здраве!

# 257
  • При децата ми
За много години момичета! Flowers Four Leaf Clover
Да е мирна, здрава и благодатна Новата година!
Да ни носи на нас и наборчетата много поводи за радост, гордост и усмивки!
Всеки да сбъдне своите желания и мечти!
Да е успешна и много щастлива 2025 г.! Tada
Моето момче днес тръгва за София. Малко ми е тъжно, но знам, че е за добро! Heart Тук е от 20.12. Не беше си идвал от 8.11.

# 258
  • гр.Варна
За много години момичета!
Да е здрава,успешна и спокойна новата 2025.
Моето момче днес също пътува за София и знам от него ,че го очакват много тежки дни покрай уни.Ама да се оправя де, нали затова е там ,студент:rolling_eyes: ,да учи уж.

# 259
За много години!
Да е хубава и щастлива 2025г! Да са здрави наборите и постигат всичко с лекота! Flowers Four Leaf Clover
И моят син днес си замина за София.

# 260
За много години! Да са здрави, щастливи и успешни наборчетата през 2025 година! Нека силата и късмета бъдат с тях по време на сесии и изпити Simple Smile
Било какво било, свършиха почивните дни, моят син има някакви контролни преди сесията и днес даже се затвори да учи и пише домашни. На мен естествено ми е жал за него, цял ден седя на затворени врати, не съм му виждала очите цял ден.

# 261
  • Сливен
За много години и от мен!
Нека новата година да ни носи здраве, сили, търпение и обич!
Няма кой знае какво ново и при нас, явно и при всички други набори Grinning.
Нов приятел, дано да излезе свястно момче!
Имаше предложение за работа, но уви, в крайна сметка не можаха да подредят часовете така, че да не й съвпадат с важни упражнения и засега ще носи само една диня под мишница.
Здрава, хубава, за всеки, според каквото иска, и успешна година ви пожелавам!

# 262
Здравейте,
отдавна не съм писала тук, но ми попадна нещо, което може да е интересно за някого, затова споделям:
НАЦИОНАЛЕН ПРИЗ „СТУДЕНТ НА ГОДИНАТА“ - https://student.npss.bg/statute/.
Предполагам, че няма да се сметне за реклама, а тук има майки на доста студенти.
Здраве и късмет на всички.
Допълвам се: - и тук има потенциал:
https://youth.europarl.europa.eu/files/live/sites/youthhub/files … f-the-ecyp_bg.pdf

Последна редакция: чт, 16 яну 2025, 09:29 от mst

# 263
  • гр.Варна
Привет, да размърдам пак малко темичката.
Липсват ли ви наборчетата? Ей така чисто физически, че не са около вас.
С ММ сме за малко на планина и се озовахме все около семейства с деца - малки, тинейджъри, абе всякакви. И така ме сви сърцето, спомените от семейните ни пътувания, къде хубави, къде изпълнени с ядове и неприятности изпълзяха от иначе студеното ми сърце. Grinning
Давам си сметка, че и двете ми деца са вече големи и самостоятелни, ама как ми се иска да се върне времето....
Поне имам утеха-внучката е на 9 месеца да е жива и здрава, ама ще е фурия и проклетия като майка си и ще ме държи в кондиция.

# 264
  • София
Ох, Плами, аз се старая да не мисля за това дали ми липсва, но напоследък и без да  мисля ми липсва. Работи, сега със сесията - почти не я виждаме. Всяка сряда като взимам малката от училище се засичаме в трамвая до вкъщи, там се разделяме и тя продължава за у тях. Идва максимум два пъти в седмицата за по час има няма... Вчера си мислих, че е първият ден в живота ми, когато нито съм я чула, нито сме си писали и в 23:40 и писах за лека нощ, а тя ми снима, че прави бисквитена торта... И средното издание вече не се задържа много (почти на 18). Може би сега е моментът, в който осъзнавам какъв подарък ни е малката - нищо, че с третокласните неволи ми идва да се обеся.
Как вървят сесиите? При нас семестърът беше тежък, но има само два изпита. Взе един другият предстои.

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 18:01 от magi_sveta

# 265
  • София
Плами, ама имаме вече наборно бебе ли?!

# 266
  • София
Ние имаме познати с наборно бебе. Като му казах на моя младеж, само дето не припадна Simple Smile

# 267
  • София
Пък аз още питам съучениците на сина ми, дали имат гадже. 😂😂😂 Някои имат, някои нямат, но никой не се е похвалил с бебе още.

# 268
  • гр.Варна
Плами, ама имаме вече наборно бебе ли?!

Ау пази боже, не. Набора е момче:stuck_out_tongue_winking_eye: и засега бяга от нова сериозна връзка.
Дъщеря ми роди април месец 2024.Ама тя е на 26:grinning:

# 269
И на мен ми липсва наборът, особено като не се видим цял месец. Всяка седмица се чуваме в неделя следобед, но не е като живото общуване и  да си прегърнеш детето. Имам и по-малка дъщеря (16г), която обича да ми разказва всичко и ми прави живота "интересен", та до някъде запълва празнината. Като се изнесе и тя не ми се мисли как ще опустее домът и ежедневието ми ще е скучно...

При наборът сесията е почти на финала и чакаме оценки. Повечето му приятели са без гаджета, какво остава за деца 🙂.

Общи условия

Активация на акаунт