Набор 2003 - 2

• 31 410
  • 362
  •   1
Отговори
# 270
Наборчето живее вкъщи, но рядко се засичаме... Промени се последната година, стана по-разговорлив и отвереме навреме разказва за работата, за университета... Седмица беше в командировка и се улових, че ужасно ми липсва Close Бтат му учи в чужбина от доста години, ММ все е някъде на път или на работа далече... И след трите седмици по празниците с пълна къща големите мъже заминаха, малкия три дни след тях и си останахме с малката по женски, ама... Тъжничко ми е Wink

# 271
  • При децата ми
И на мен ми липсва наборът, особено като не се видим цял месец. Всяка седмица се чуваме в неделя следобед, но не е като живото общуване и  да си прегърнеш детето. Имам и по-малка дъщеря (16г), която обича да ми разказва всичко и ми прави живота "интересен", та до някъде запълва празнината. Като се изнесе и тя не ми се мисли как ще опустее домът и ежедневието ми ще е скучно...

При наборът сесията е почти на финала и чакаме оценки. Повечето му приятели са без гаджета, какво остава за деца 🙂.

Вита, и вие ли сте като нас? Simple Smile Набора на 21 г., сестра му ще прави това лято 16 г.
Липсва ми още как! Не съм го виждала от 03.01. Чуваме се почти всеки ден или си пишем. Днес му беше втория изпит и има 6-ца. Много ме зарадва! Миналия понеделник беше първия изпит от сесията, днес втория. Предстоят още два. Казвала съм и друг път, наборът има гадже от 15 годишен! Тя му е кака! Smiley По-голяма е от него с две години, но изглежда по-малка.

# 272
  • Русе
И аз съм със същата двойка набори Simple Smile.

Липсва ми набора и още как, но гледаме поне през месец да се видим.

Поздравления за взетите изпити на всички набори.

# 273
  • Сливен
И аз със същата двойка наборчета Grinning.
Успех на изпитите, и нашата госпожица ги преполови.
Има ли някой набор, който ще ходи на студентска бригада?

# 274
  • София
Моят номер 2 тази година ще е 18. Живот и здраве, догодина пак ще броя: Еднооо! Двеее!.. 🤣🤣🤣

# 275
  • София
И аз така,Лельо Огг...догодина пак съм на чирешата...

# 276
  • София
За добро или за лошо, моят син учи в нашия си град и си живее вкъщи. Simple Smile

# 277
  • София
За добро или за лошо, моят син учи в нашия си град и си живее вкъщи. Simple Smile
И при нас така. Даже съм си много доволна. Има време да живее далеч от мама Innocent

# 278
  • България, София
И при нас така.
Девойката си е при нас все още.
Свива ми се сърцето, като чета мамите с наборчета в други градове и държави. Няма как да ги спрем да летят. Трябва да летят. Но майчиното сърце се свива и тъгува.

Остават два изпита от сесията. Дотук два успешно взети. Дано и с останалите два да е така Hands Pray

# 279
  • София
Моят син се прибира в събота окончателно. Е, поне засега. Стажът в Барселона завърши успешно. Беше за 8 дни на обиколка в Мароко. В неделя пристигнал в Мадрид болен. Не беше ходил там.
Казва, че не е много зле - температура и болки в гърлото.
Днес пътува за Барселона. Стяга багажа, още малко помотване из града и се прибира в събота.
Последният семестър ще си пише дипломната задача у дома (ура!) и ще ходи в Бреда само за защита и след това надявам се дипломата Grinning
Ако успее да си намери стаж или работа на половин ден докато прави задачата ще е супер.
Много се радвам, че се прибира. Смятаме да го ползваме като гледачка на брат му и най-после да излизаме заедно с мъжа ми, че сега го правим поотделно. Надявам се, че няма да се изпокараме след еуфорията от прибирането, защото малко сме отвикнали един от друг.
Като завърши и си намери работа ще го отделим. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 280
  • София
Малее, блазе му, също и на вас. Моята след тази сесия ще е точно наполовина следване.

# 281
И при нас така, макар че скоро ще е различно. Плануваме да оставим набора сам в къщи, а ние да се изнесем. Той много се вълнува, а на мен ми е лекичко притеснено, хем заради пренасянето, хем че го оставяме сам. Поне ще сме наблизо и мисля да го карам честичко да идва при нас, че и без това сме му на път за вкъщи Wink

И на мен второто дете тази година ще стане на 16. Simple Smile

Иначе сесията приключи. Горда съм с резултатите му. На последния изпит от 100 т има 108,5. След изпита имаше защита на проект и професорът му е казал, че трябва да му напише 7 или 8, за да оцени колегите му с по-добри оценки.

# 282
  • София
Моят син се прибира в събота окончателно.
Страхотно! От друга страна си даваме сметка колко бързо лети времето.. кога бяха ученици, вече завършват един по един виШУто. Само ние си оставаме същите по красота... Heart Satisfied

# 283
...
Страхотно! От друга страна си даваме сметка колко бързо лети времето.. кога бяха ученици, вече завършват един по един виШУто. Само ние си оставаме същите по красота... Heart Satisfied
И по свежест и пъргавост на ъкъла Smiling ImpSatisfiedJoy Налииии!?!?!

# 284
  • София
Идва редът на бебетата все пак! Simple Smile SmileySmileySmiley

Общи условия

Активация на акаунт