Ahlan Wasahlan при най-слънчевите мами в арабските страни 17

• 22 028
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
Ноя, честито за бебчето зайче !   bouquet Да ти е живо и здраво и да си се гушкате и хойкате, както досега!  Peace
Е-е-е изтървахме възможността да научим къде живеете, но ако си дадете адресите - догодина ще има мартенички, дори да не пиша във форума ! Отговорно обещавам ! Heart Eyes

Аз, да ви кажа под секрет още не съм ги напазарувала. Гледам, гледам и все ми се струва, че по-хубави ще видя . Накрая очи-пълни, ръце- празни. Sick

Ели, ако не приличат Рая и Тарик на теб, въпреки че се съмнявам, защото май те мернах на една снимка, колкото и да се криеш, тогава половинката ти е супер - имаш вкус  Laughing А ние с Ноя си продължаваме конкуренцията, трябва борба да има, че да не заспиваме пред компютрите без кафе  Shocked

Аз сега се връщам доволна от свършеното - взех си билети за Султанската нощ. Е, ще бъдем малко повечко зрители, но се надявам представлението да си заслужава  Wink. За пръв път ще гледам турски балет ! Зарибих и още 2-ма човека покрай мен, дано си заслужава ! Няма само вие да кършите снаги на Шакира, ама ха, и ние сме хора ( дори и в БГ).
Сутринта нещо дочух по ТВ-то, че ще увелечават пенсионната възраст на 68г. Представяте ли си !  #2gunfire #Crazy Няма спокойни старини за нас - вечно работещи и тренирани !
Поздрави на всички хубави наши дечица !

# 196
Сноу,миличка,който както се уреди:ние с шейхове,вие със султани JoyКажи нещо повече за него,същия ли е, който двете с Ани конспиративно  обсъждахте? Аз сериозно се замислям да проуча възможността за belly dancing,хем да заслабна,хем и на занаят да се науча Laughing,нямам представа обаче дали има такива групи.Как е в Емирствата?

Познайте кой ни е на гости при камилите:Чарлз и Камила.То са едни знамена,едни чудеса,май щяха да ходят в училището на Ния,но тя не се е върнала още да я питам.

# 197
Да, същия НЕ конспиративен балет - турски.
Ани беше дала линк към него някъде назад в темата , ще го намеря пак, ако желете.
Аз да си призная съм ходила само в Йемен и Египед от арабските страни и голям разкош не видях ( в Египет имаше, но на определени места), така че ще видим как е при султаните  Party Peace

А-а-а , най-после Камила - при камилите. Дойде си на мястото жената. Не я харесвам и това е ! Crossing Arms Но пък са си лика-прилика с Чарлсчо. Peace

# 198
Нойче няма конспирация мила, само смесица от стилове нещо като hotch potch, малко танц в стил Lord of the dance, ориенталски танци, модерен балет, гръцки митове и легенди и пищни костюми. Ако ви е интересно ще ви потърся тяхно изпълнение в youtube. Аз още не знам дали ще ходя, че мойте хора нямат нещо желание за културни мероприятия ....но пък сноу ще ни е специалния кореспондент от събитието   Peace

За момичетата от бг  - ще идват известната денс група  "Night of the sultans": http://www.night-of-the-sultans.com/eng/index_eng.html

Ето и повече инфо за шоуто в НДК:

http://www.eventim.bg/index.asp?page=event&IDevent=6575

А между другото тези "султани" и какво хорце тропват бива си ги  Joy

# 199
  • по пътеката
ной4е, няма да кажа вси4ко, 4е има да бягам до емиратско заради бременелките! от петък като съм по4нала наистина се уморих, то какво не беше по няколко пъти ,една бременна като 4у и тя искала ,айде пак се повтаря поръ4ката! тука май са ми все с леви ръце, освен за традиционните ястия! та на сватбата носи свекито! да не говоря, линда как ме командва, рисуват с дядо си на магнитната дъска-  бягай маме да видиш,(туй през 2 мин)  нищо, 4е маме едва си дига ве4е дъто!днес поработих и на фитнеса пове4е! ама един глад ме е погнал, няма отърване, явно свикна да си го къткам! ooooh!днес и пц се спомина, докато му оправя проблемите! Sick #Cussing out моят като пипа по системните ми идва да го вържа за опашката на див бик!

мойта сестра беше като ния, после 11 г в хора на девойките!дъщеря ми и тя в хор, докато бях в бг, после татко й си намери оправдание да го спре детето!имам да му бия табани до края на дните му!ина4е пианото си е атракция в къщи, особено за семейни (детски) мероприятия! съседите се изнасят!
това турският балет ще си е интересно, може би!танците определено са ми в о4ите!само не знам как ще се стои мирно на стола! Laughing

# 200
Честит ти рожденник Ноя!!!    bouquetДа е жив и здрав и още много години да празнувате заедно.

даваите адреси, мартенички има за всички Hug
Мила мама, аз ще ти дам адреса, но писмата от БГ пътуват до нас 15 дни /интересно, но факт/, така че няма за кога да ни пращаш мартенички  Twisted Evil.

Аз малко пропуснах днес, така че отивам да ви прочета. Ще се включа после  Hug.

# 201
Ноя да ти е жива и здрава половинката!Много любов и разбирателство ви пожелавам !!!

# 202
Мерси момичета,и вашите половинки да са живи и здрави и да са неизчерпаем източник на щастие.  bouquet  bouquet  bouquet

Надухме балоните,цялата спалня се напълни,а малките нямат търпение да ги спукат. Simple Smile Чакам да се върне рожденика и да ни води да се черпим. Heart Eyes

# 203
Ели, ако не приличат Рая и Тарик на теб, въпреки че се съмнявам, защото май те мернах на една снимка, колкото и да се криеш, тогава половинката ти е супер - имаш вкус  Laughing А ние с Ноя си продължаваме конкуренцията, трябва борба да има, че да не заспиваме пред компютрите без кафе  Shocked
Миличка, това за кафето камъчета в мойта градина ли бяха???  Joy Нали Креми почерпи по едно? Не ме съди толкова жестоко  Cry.
 Joy Не може да се ме мернала, тъй като аз не се снимам. Това е била Нура, предишната ми помощничка. А за половинката си права. Аз като ви казвах, че кака ви не е глупавичка, вие не ми вярвахте  Mr. Green.

Ноичка, ако идваш по-често и на belly dancing ще те заведа. Имам една позната, която ходи и е много доволна. Но мен не ме закачай за това. Ще взема да си изгубя кръшните форми и следващия път няма да ме пуснат на летището в Кайро  rotfImbo. Нали знаеш, че там финните не са на почит. Чакаме подробности от пукането на балоните  Joy.
Сноу, приятно изкарване при султаните  Hug. Аз много харесвам танците, така че малко ти завиждам  smile3515, но като си дойдем в БГ може да организираме нещо.

Ако ви е интересно ще ви потърся тяхно изпълнение в youtube.
Ани, на мен би ми било много интересно, но недей да търсиш специално  Hug.

Хайде лека, че утре имаме родителска среща  Laughing. Ще пиша подробности след това /но само ако съм доволна  hahaha/

# 204
Ето ги "султаните" специално за любителите на танците, малко belly dancing, хоро и като че ли от irish dance е взаимствано също малко:

http://www.youtube.com/watch?v=KWoU8s08piY
http://www.youtube.com/watch?v=gTGyFkLIEp0&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=HzJ45CwU3o4&mode=related&search=

# 205
zdraveite vsi4ki ,az pak imam problem s kredor.
noia 4estit ti rojdennik .va6ite deca v kolko zaspivat za6toto moiata ne si liaga predi 1-1:30,no pak i ne stava rano.kremi pi6e6 4e v bg ima diskriminacia spriamo decata ot smesenite brakove kogato moite biaha na gradina ,nito decata nito u4itelkite sa se otnasiali po razli4no s tiah,dori zameniaha iastiata s svinsko s drugi bez meso za moite,e viarno v gradinata ima6e o6te niakolko deca ot smeseni brakove s ba6i ot razli4ni nacionalnosti.problemite zapo4naha tuk v siria kogato tragnaha na u4ili6e,otna4alo  a i do sega ima deca koito im praviat problemi ot zavist-za6toto bili po svatli ili s svetli o4i ili za6toto maika im e 4ujdenka,dobre pone 4e s u4itelite vsi4ko e nared.
milena kak si se re6ila na treto,pri polojenie 4e golemite ti sa o6te malki na men mi triabvaha godini za da se prestra6a
6te se sabirate li niakade za 03.03,za6toto pri nas v kulturnia centar 6te ima praznik ,a sled tova i za 08.03

# 206
Добро утро мамчета Simple Smile
тук вали сняг и е много студено.....
elip  - както се казва изпуснахме сезона за мартеничките тази година и няма за кога тепърва .....
ноя - предполагам сте изкарали един прекрасен р.д.
MeriM - няма как да ти изпратя на лична , препълнена ти е ....поосвободи я малко Wink
dtti - каква е таз дискриминация при вас Shocked, там има много повеч есветли , руси със сини очи от колкото в бг... Laughing но за пореден път се убеждавам , че е страна на контрастите ...толкова е различно за различните райони, че както една моя приятелка казва ако ние с теб разказваме за сирия на някой със сигурнос ще ни пита за една и съща страна ли говорите  Shocked Laughing
успешен ден на всички  Simple Smile

# 207
sabah al-khair   bouquet kaif al-hal? Simple Smile

Денят започна много л...... за мен в буквалния смисъл. EmbarassedЗакъсняхме,забравихме закуската на единия,по пътя и двамата се наакаха до шия. EmbarassedНе ми се говори. EmbarassedДа не говорим,че новината за разстреляните французи в Саудитска Арабия ми дойде в повече.Група от 9 французи,между които жени и деца,(всички работещи в Рияд) отишли са разгледат забележителности и пустинята близо до Мека.Спира ги една кола,подбират 4 човека,единият оцелява в болницата.Единият от разстреляните е бил учител,другите са били представители на някаква френска компания.Изтръпвам като си помисля EmbarassedДо сега не беше имало терористични актове от 2004,тогава се и преместихме за по-голяма сигурност.Въпреки,че полицията си свърши работата отлично,всеки ден съм под напрежение заради Джон. Embarassed

# 208
Добро утро девоики
Алхамбулилах Ноиа

Съжалявам за "аканата"сутрин,дано поне денят ти савърши добре Hug Heart EyesМного неприятна история скъпа,напълно те разбирам,аз мубарак го мисля дето е в АД,4е като си го знам какъв шофиор е,по 100 пъти му звъня.

Миламама 4естит ви сняг Grinning Сноу пак е имени4ка Laughing
Ани много благодаря за линковете.Тези "султани" са супер.Изгледах ги с голям интерес,сега ми е едно такова танцувално....
dtti аз ве4е имам опит с породени деца,старата песен на нов глас  GrinningА и 3 за щастие дето се вика  Laughing
Неприятно е това с децата,но това според мен си е до възпитание.
Ели каката ми прили4а на теб.Не съм виждала мъжа ти,но теб нали те зърнах Hug
Марси мъжа ти е щастливец,4е готвенето ти е удоволствие.Бравос за фитнеса,сериозна мадама излезна  bouquet
Сноу приятно прекарване  Grinning

# 209
Е, Ноя, какви са тези лоши новини рано сутринта? Още не съм чула новината за французите, но и аз току що се прибирам от родитлската. Наистина е страшно. И тъжно. Цалото общество се опитва да върви напред и да подобри начина си на живот по един или друг начин, но едни ей такива заблудени и ограничени "хорица" /макар, че не могат да се нарекат хора/ връщат всичките опити в изходно положение  Thinking. Тъжно, но факт. Наистина действията на полицията са много по-ефикасни в сравнение с преди 3-4 години, но никой не е застрахован.
Ех, тъкмо щях да ви се похваля от Рая, но ми стана мъчно. Хайде после ще се включа пак.

Общи условия

Активация на акаунт