Хайде АПРИЛските бащи да мятат любовните стрели!

• 8 315
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Вени, мерси! Hug

Аги, Браво! Ще ни попееш на националната среща. Пък и ние ще се включим Wink

Ще взема и аз да купя елда. Белким прояде нещо.
Ето сега следобед й дадох сушена кайсия и тя я изсмука половината. Чудо на чудесата! Добре че го има форума за такива неща. Никога не бих се сетила да й дам.

Енви, и аз ще следя отговорите с интерес за следобедната закуска. Защото следобед караме предимно на готовите каши - инстантни или от бурканче.

# 181
Царевични пръчки и аз не съм давала. Ама те са само капка в океана от неща, които не давам  Mr. Green  Нали съм мързелива майка... Солетките съдържат сухо мляко между другото. Давала съм от тях и ще давам пак - в събота, че ще си ходим с влак, а 2 часа и половина все пак трябва да го удържам там някак.

Смин, аз ще давам и друго мляко след годинката, при условие, че човекът го желае. Ще кърмя, докогато иска. Най-вероятно няма да е още дълго, защото той не проявява желание - не ме търси, не показва, че е гладен, нощно време си спи (буди се само веднъж за хранене, ако въобще се събуди и после пак заспива като пън).
Т.е. за момента кърменето ни е на поискване, но когато аз поискам...

Мецанке, червената леща съм я гледала, май наистина е белена, но не е обикновената кафява леща, а някаква друга. Не помня какво пишеше на пакета, но аз останах с впечатление, че не е обикновената леща. Боб съм давала, но обелено бобче само за опит.

Следобедната закуска всъщност на нас ни е основното ядене - месно или зеленчуково пюре. Кашата е на обяд. Сутрин и вечер - мляко. ЧИсто голо мляко. Според мен нощното будене нза хранене, ако е повече от веднъж, е навик. Ако се буди само веднъж на нощ (около 6-7 часа след лягане) и суче мляко / АМ с апетит, значи наистина е гладно детето. Не съм забелязала връзка с това, колко яде вечер (а повярвайте ми, доста опити и изследвания съм правила с Иво).

Рени, можеш да пробваш и със сушена синя слива.

Последна редакция: чт, 15 фев 2007, 19:07 от юл4е

# 182
здравейте.Ние имаме все още същия проблем с спането,буди се и иска да си играем а и сутрин се събужда много рано.Има ли и други сомнамбули като нас ?
Ние сме на детска кухня и ядем всичко вкл.и леща.
Вечер все още пие мляко.
Осмия зъб  е на път и до годинка сигурно ще изпълним устата,за това гризем солети,зайо байо и каквото ни попадне...........вкл. и боклуци
Слдобяд:к.мляко с бисквити,мляко с грис ,мляко с ориз,нишесте

# 183
  • Boston, MA
Имам бърз въпрос - ще си го задам и после ще чета и пиша по-обстойно:

Вярно ли е, че буйките на Колев и Колев (стадий 1, за пълзене, тези с ципчето по средата на стъпалото) се предлагат само в бяло?

# 184
  • софия
здравейте.Ние имаме все още същия проблем с спането,буди се и иска да си играем а и сутрин се събужда много рано.Има ли и други сомнамбули като нас ?
ние бяхме така...докато не намерих из книгите едно хомеопатично което е за дечица които се будят посреднощите и искат да си играят...давах го няколко дена и оттогаз всичко е ок...е почти всичко де Laughing но поне не играем нощеска....спи

# 185
  • Boston, MA
Първо - на хубавото момиче с моделските крака  Wink - честито! Бъди щастлива и обичана, Иленке!

Честити ви празници от вчера - да сте винаги влюбени!

ЧаенаHug! Гале, следващия път!

Дани_Тод, имаме същите проблеми с Дани, не се отказва от хранене в 3 (а не е кърмене, бутилка, значи проблемът с привързаността отпада), буди се час по час. На мен също ми се струва, че е от сънища, защото реве много тъжно, със сълзи, чак се дере. Надявам се да го израсне  Tired.

Любими храни - ХЛЯБ!, пюре от сладък картоф (с пиле или без), зеленчукови пюрета, банан цял да гризе, овесени ядки от на татко купичката сутрин, и всичко от чиниите на големите на вечеря.

Ааааа аз все забравям да ви кажа, че не издържах и отрязах глупавата коса, сега съм с къса... Фил, защо да са демоде кичурите? То си е просто начин на боядисване, в два тона (както естествения цвят на косата никога не е равен, тя изсветлява неравномерно на слънцето)... Мисля, че са демоде едри и контрастни кичури, или просто поне за моята възраст (ха!)  Laughing ми отиват тънки, почти незабележими.

На въпроса на Сминсчо - още се колебая дали след годинката да давам формула за след година, или направо прясно мляко. Ясно е, че мляко ще се пие. 

# 186
Ето ме пак  Flutter
Честито месечник на Соничка!!!!
Пете аз давам храната от кухнята в следния ред:
9ч.-супа/ако не сложа сирене и сухар давам и малко каша за десерт/
13ч.-пюре
16,30ч.-крем
18ч.-плод
19,30ч.-250мл. мляко
М/у другото това с кашата като десерт след супата от скоро го измислих, че малко и нещо друго да получава-редувам различни като следващата с елда ще я взема Mr. Green
Гале дано другия път не ти се пречкат разни знаци Hug
Сминчис аз си мисля да давам АМ и след годинката или Нестле Джуниър ако го хареса Peace
Аги супер изживяване си спретна пък това е важно Crazy
Енви  какво ще кажеш за кисело мляко с плазмонки или други бисквитки  newsm78
Елима данеби да се е наспала и затова рано да става-освен буденето за игра стряска ли се по много пъти нощем?!!
Жени_К я кажи и ти какво е вашето хомеопатично нещо което си давала с/у среднощни будувания???

# 187
Бубс, поздравления за смелостта да си отрежеш косата, сигурна съм че на Дева всичко би й отивало Grinning

А и какъв е проблема с възрастта ти, то и аз вече не съм първа младост ConfusedВсе още умувам за кичурите.

# 188
  • Boston, MA
Фил, много си мила! Няма проблем с възрастта бе Simple Smile . Просто вече по-шарена коса не ми се носи, харесват ми по не-натрапчиви неща.

Ето виж каква хубава къса коса, че и с кичури, ама леееки, леки:

Ето такива например, на мен лично не ми харесват:

Ще се снимам довечера и ще ви се изтипосам утре (имам само една снимка и не се вижда много късата коса). Аааа и после ще пиша как срещнах мъжа ми. Ама сега малко ще поработя. 

# 189
Мдам, прическата на първата снимка е и по моят вкус, отвсякъде.Обичам семплите неща.Мацката не беше ли певица, някоя си Манди... Thinking

Втората е Sick

Ако знаех, че ще ми отива къса прическа веднага бих се дръпнала, ама в тоз живот явно ще си нося коса средна дължина.

Чакаме снимката ти Hug

# 190
  • София
Жени, искам и аз хомеопатичното!

# 191
Здравейте, мамчета!  bouquet
Днес бяхме на консултация и беше голяма драма. Първо докато съблека Ева и тя опика всичко. След това рева много и накрая за капак - само 150 гр. и 2 см е пораснала. А през последната седмица си хапва доста добре, но педито ме успокоие че всичко е ок, защото нали по-миналата седмица много повръщаше и имаше разстройство. Аз обаче все пак искам да знам какво е количеството,което трябва да изяждат на 10 м. - 200 гр. ли? Тя се храни така:
закуска - 180 гр. попара и 80 гр. плод или плодово пюре
обяд - от кухнята основното ядене със сухар
следобяд - десерта от кухнята, крем, кисел, кекс с кисело мляко
към 19.30 - супата от кухнята със сухар
и към 23.00 ч - мляко - 200 гр с бисквита
между храненията може да хапне пасиран плод - банан, изсмуква някой път 4-5 парчета портокал.
Малко ли е тази храна, и какво трябва да е минималното количество?Уф, пак се спекох нещо че не го храня това дете като хората............ newsm78

# 192
Забравих да се похваля - прави сама по 5-6 крачки. Като я пусна и кажа  - Хайде при тате, той й подава ръце и тя уж да го хване и така сама по 5-6 крачки. Много е горда, след това веднага се обръща и тръгва към мен. Това й е любимата игра от днес. За прохождане ли се смята?!

# 193
dany_tod  , разбира се , че си е прохождане , честито!

Бубка , на Колев и Колев имат и бледо розови и бледо сини буйки, бяла е само серията, която освен цип има и връзки , за да се регулира ширината, то те май се предлагат само много малки номера. Аз купих такива на Ема , защото е 15 номер, а другите мисля, че са от 17 нагоре.

# 194
  • Boston, MA
dany_tod, честито прохождане! Мисля, че са супер тези количества за ядене!

Mayflower, мерси! Явно майка ми не може да се оправи с размерите, или някакви глупости й разправят в единия магазин, в който е отишла... значи понякога така ме ядосва... като каже няма еди какво си или скъпо е - ами защото пазарува от Главната (живее наблизо и само там й е удобно, разбирам я донякъде, ама да не ми разправя "няма"). За този Вис Виталис хората знам, че от други градове чак ходят, на нея й бил далеч. Както и да е...

Общи условия

Активация на акаунт