Орел, Честит Рожден Ден!!! Само хубави неща нека ти се случват!!!
Чаена, нали знаеш, че когато се затваря една врата, то друга се отваря!!!
[/b]Като сте заговорили за прически да ви кажа, че според моят фризьор (минава за един от хитовите Търновски фризьори, ), са модерни няколко цвята кичури в косата, но така направени, че не се забелязва, че има кичури (как го обясних и аз, ама дано сте разбрали) и да са горе-долу един нюанс. Обаче аз след много експерименти установих, че ми стои най-добре тъмна коса и не я бутам от към цвят, само формата и дължината променям, а пък и последният път така ме направи, че и рошава стои добре (всъщност рошавото било модерно).
Дани_Тод, Честито прохождане!!!
Царевични пръчки давах на Люс, докато не прочетох в една статия колко са вредни, но пък не мога да го спра да си вземе, когато му дават. На Йо засега им забранявам да дават, но и той като почне да разбира повече и той ще иска да си взема.
Смини, аз не кърмя, така че няма да ти отговарям на въпросите, само за млякото ще кажа, че той и сега яде всякакво мляко, яде и десерти с прясно мляко, но чисто прясно мляко не пие.
Енви, за следобедна закуска може и само намачкани плодове, ако ще я заситят Велина, аз давам и грис, мляко с ориз, но ти още не си въвела прясно мляко, така че не знам.
И още имах да пиша, но ме чака работа.
До скоро.

А на какво мляко ще го караме след това - не знам.
!