Хайде АПРИЛските бащи да мятат любовните стрели!

• 8 315
  • 287
  •   1
Отговори
# 225
Данче, жив и здрав да е мъжът ти, повече да те слуша и айде днес поне на 1 интервю да го одобрят!!!

Орел, Честит Рожден Ден!!! Само хубави неща нека ти се случват!!!

Чаена, нали знаеш, че когато се затваря една врата, то друга се отваря!!!  Peace[/b]

Като сте заговорили за прически да ви кажа, че според моят фризьор (минава за един от хитовите Търновски фризьори, ), са модерни няколко цвята кичури в косата, но така направени, че не се забелязва, че има кичури (как го обясних и аз, ама дано сте разбрали) и да са горе-долу един нюанс. Обаче аз след много експерименти установих, че ми стои най-добре тъмна коса и не я бутам от към цвят, само  формата и дължината променям, а пък и последният път така ме направи, че и рошава стои добре (всъщност рошавото било модерно).

Дани_Тод, Честито прохождане!!!

Царевични пръчки давах на Люс, докато не прочетох в една статия колко са вредни, но пък не мога да го спра да си вземе, когато му дават. На Йо засега им забранявам да дават, но и той като почне да разбира повече и той ще иска да си взема.

Смини, аз не кърмя, така че няма да ти отговарям на въпросите, само за млякото ще кажа, че той и сега яде всякакво мляко, яде и десерти с прясно мляко, но чисто прясно мляко не пие.
Енви, за следобедна закуска може и само намачкани плодове, ако ще я заситят Велина, аз давам и грис, мляко с ориз, но ти още не си въвела прясно мляко, така че не знам.

И още имах да пиша, но ме чака работа.

До скоро.

Последна редакция: пт, 16 фев 2007, 16:03 от ЛеСи

# 226
Здравейте момичета,
Честит рожден ден , Орелче и Ст. Много да ви радват малките Ст-та и да си слушате половинките и те вас:)

Аги, Гале  Hug

Аз днес изкарах един бибански ден, след като инсталацията в работата сдаде багажа и обявиха, че ще я оправят до неделя Simple Smile
Записах СИмона на кухня, имахме бебешки гости и чак сега я приспах. Много съм доволна.

Сминс, аз мисля да спираме цока преди лятото. Но само така си мисля Wink А на какво мляко ще го караме след това - не знам.

По темата с прическите, моето единствено изискване в момента е лесна поддръжка - затова вече се добрах до естествения си цвят, а Марио (страхотен фризьор) се погрижи за формата.

Събуди се. по късно по другите точки

# 227
От снощи Йо има любима игра - бута топката и пълзи след нея, като някое коте е, което гони кълбо, и се залива от смях. И той се буди нощем, но не мисля нищо да му давам, защо да му отнемам от енергията - и въпреки, че ми се спи се радвам, че е такова активно дете, а пък и татко му не спи по цели нощи и се забавляват двамата понякога.
Единственото от което искам да го отуча е да спи при нас след 12 часа - имам чувството, че ме усеща, че си лягам и се събужда, играе и после задължително иска да спи при нас и хитро се оглежда дали и двамата сме легнали. Но сигурно ще стане чак на лято, когато ги отделя в тяхната стая.
А, и Цвети, как така не излизаш - нямаш желание или те е страх да оставиш Ицо. Аз ако поне веднъж в седмицата не изляза някъде на кръчма, или пък да отидем на гости, или да си поканим се сдухвам. А докато свекърва ми беше добре почти всяка вечер сме излизали някъде дори и само за 1 час.

# 228
Момичета, благодаря за  Hug
Много сте мили!

КОГА Е СРЕЩИЧКАТА?

# 229
Пак  много съм изтървала значи.

Честито на празнувалите със закъснение Embarassed   bouquet!

Аги, браво за смелоста, аз незнам дали бих се навила на такова нещо.

Гале, не бой се! Аз курмуването от третия път го взех, то и листовките де. Ама да не си помислите сега, че съм лош шофьор  Mr. Green?

Да ви кажа, и аз ползвах Кофеа Круда и Хамомила и Калма Бейби сироп (пратени ми от БГ) и дори от тук намерих хомеопатични таблетки, пробвах и тях, но на моята хубостница никаква разлика не и направи нито едно от тези Rolling Eyes Напоследък спря с нощното хапване, но редовно си се буди за биба и вече ме хваща яд, че въобще съм и  я дала някога. Викам си даже, че ако имам второ по друг начин ще процедирам. Абе въобще правя си сметка, че е можело някои неща по друг начин да ги подходя, но съм изтървала влака вече, обаче поне се надявам, че съм научила нещо от цялата работа.

Данче, честит празник у вашата къща, то вече късно ама дано Ст. е имал супер ден и да го викнат от всичките 5 работи, че да може да си избере човека Mr. Green

# 230
Честито на рождениците!

Аз чакам Младен да се върне от работа, за да почна да опаковам багажа. Утре заминаваме за Пловдив за 2 седмици. Иво се държи странно. От време на време забравя, че не може да ходи. Не се смейте, ама си е точно така. Държи играчка и явно си мисли, че тя му дава опора и тръгва напред. Добре че съм там, че да го хвана насред полет. Почна от снощи - само че снощи не крачеше, а само се пускаше и стоеше прав. Днес е станал по-безразсъден.

# 231
  • 2 етажа над тавана
Момичета, Маги проходи newsm68
Вярно, че прави по 3-4 крачки, но цял следобяд това тренираме Mr. Green

Черпя ви по повода

# 232
Данче, честит ти рожденник, да те слуша много  bouquet
Бабълче, честити ходещи краченца на Маги Hug
отиваме на гости (с Али естествено)
Лека вечер Heart Eyes

# 233
Честито на рождениците!
Иво се държи странно. От време на време забравя, че не може да ходи. Не се смейте, ама си е точно така. Държи играчка и явно си мисли, че тя му дава опора и тръгва напред. Добре че съм там, че да го хвана насред полет. Почна от снощи - само че снощи не крачеше, а само се пускаше и стоеше прав. Днес е станал по-безразсъден.

Юлче, някъде четох, че това е знак за скорошно прохождане  Mr. Green
Вяра също не може нито да ходи, нито да пълзи, а само ме бута да я пусна  newsm78
Къде, бе? Къде? А тя - рев, та рев!

Бабълче, честито! Да ти е яка гърбината и да са ти очите и на гърба! Joy  bouquet

# 234
Честито прохождане на  всички(то аз вече забравям кои бяха,че те един след друг....) Mr. Green

Данче-Да ти е жив и здрав мъжът и успех на интервютата  bouquet

Гале,Аги-  bouquetтова просто не е бил вашият ден,но пък ще има още многооо добри дни!

Слабини,Царевин,Трохо  май е все тая.

Аз вчера купих едни зърнени бисквитки,които Хриската доста обикна.Те за зърнен микс от ориз,царевица,ръж и т.н.Приличат на Оризона едно време.

Юлче-ти ли даваше пшеничен зародиш,че от вчера и аз давам,ама се зачудих дали не се вари и туй чудо newsm78

Сега пък Герма-та викате го развалили newsm78Аз тъкмо вчера му купих на моето...

И ние си гоним топката и обичаме да замерваме мама с нея hahaha

Меци-аз не експерт,но доколкото чета на опаковката,Царевина е направен  единствено от царевично брашно,а нали и без това давате такова.Аз го давам с пръчките Joy

Сминси,ние с теб нали сме си със сходни съдби...
А по анкетката:
Смятам да кърмя до самоотказ
Прясно мялко мисля да не давам докато кърмя,но знам ли newsm78

Имахме период от 10 дни,в който се събуждаше с 2 часа по-рано от нормалното,но да чукна на дърво вече 2 дни за мен има сън до късно(пу-пу)
Какво количество твърда храна се събира за деня на децата ви?

П.П. Аз искам да си изправя косата трайно,ама е на.Тук сме пак 1000св.год назад.То мани ,че нямат препарати,ами и незнят как.А така ми се иска да си изправя перушинатааааа

# 235
Юлче-ти ли даваше пшеничен зародиш,че от вчера и аз давам,ама се зачудих дали не се вари и туй чудо newsm78

Аз, да. Слага се по 2 суп. лъжици в кашата или зеленчуковот / плодово пюре. В този случай не се добавя сирене, жълтък или месо, защото зародишът е богат на белтъчини. Не го варя, само го пускам за 30 секунди на МВ-то, щото знам ли го колко е чист. Слагам 2 с.л. в купичката и пускам - без вода, без нищо.

За изправяне на косата - едри ролки. Ама много едри. Веднъж в едно списание го гледах как точно се прави. Само че твоята коса е доста къдрава и не знам дали ще сработи.

Ще се видим ли с теб в ПЛовдив? Има ли среща на ЛЛЛ до края на месеца?
Сега погледнах, има на 24 февруари. Дано не забравя да ида.

# 236
Ееее, Бабълче, хайде честито ви тогава! Ама те всички накуп взеха да прохождат значи Shocked

# 237
  • София
Аз ще отбивам, когато един от двама ни по някаква причина вече не иска да суче/кърми.
Още ми се пише,ама тракам по клавиатурата и ще се събуди малкия.

# 238
Данче да ти е жив и здрав мъжа имного да те радва  bouquet
Бабъл честито ти проходила щерка  bouquet
missZ и аз сега му дадох в 18,30 Кофеа Круда и досега след лягането в 19,30 се буди 3пъти та май и ние ще сме от отбора дето нищо не ни действа Joy
Цвети аз пък много харесвам къдрава коса и на фолио саморъчно ситно къдрева се правя/правех преди супер Mr. Green

п.п. о/о 750 гр. твърда храна на ден по мои груби сметки  +250мл. АМ

Последна редакция: пт, 16 фев 2007, 23:07 от rody

# 239
Няма ли кой да сипе едно малко Embarassed

Сипвам си сама.

Твърда храна около 500гр. + 500АМ

Общи условия

Активация на акаунт