Хайде АПРИЛските бащи да мятат любовните стрели!

• 8 315
  • 287
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Hug Душанки, много ви благодаря за поздравите!  Heart Eyes Hug Предадени са, сега ще чакам да се изпълнят, иначе интевютата минават повече от успешно, навсякъде му казвай "Айде почвай при нас!", засега се спряхме на едно от предложенията, та тази седмица отново ще бъде напрегната.

Мислили ли сте, как ще празнувате 8ми март?

# 241
Добро утро Mr. Green
Честито месечник на чело със Станимир на Данчето, Тони, Златомир и Мартин!!!!
Да кажа че действа това чудо-хомеопатичното Peace Снощи беше много неспокоен и се буди до към 00-00,30 о/о 5-6 пъти, но след това стана сега в 8 и то баща му тракаше и го дигна Mr. Green

# 242
Добро утро и от мен! Честито на всички месечници, а на Орел ЧРД на патерици   bouquet

Снощи се пробвах ад я взема да спи при нас, уж да спи по-добре.
Ега ти зора  Shocked
Това дете не знаеше на кой свят е, унесе се дза минута и изведнъж скача, изправя се на колене, клати се като пияна и почва да обикаля и да се оглежда. Така поне петнайсет минути. Като я върнахме в кревата и мирна. Хем и бях взела при нас и одеалцето, и кеуклата с която нанка... Нъц.

Обаче мога да се похваля че я излъгах да яде зеленчуци сварени на парчета  Flutter Като и ги давам аз, не ще. Тогава седнах с една чиния до нея на пода и почнах да хапвам и мляскам, е умря от любопиство, пробва, мръщи се, пак пробва, накрая изяде едно морковче и две хапки  картоф, и вечерта яко си похапна вече с кеф - това свръх нормалното меню (покрай тая работа си прояде пак и пюретата). Свърши гладната стачка, разяде се - явно и е било безкрайно скучно напоследък все с тия пюрета, само това обяснение намирам  Thinking

# 243

Хайде едно кафенце да споделя.....
Мецанка браво на вас за прояждането-любопитството върши чудеса thumbsup

# 244
Добро утро  Hug
Виждам че има вече и няколко проходили априлчета  Heart Eyes да са живи и здрави, а на мамчетата - здрава гърбина и още няколко чифта очи  Shocked  Shocked  Shocked

Тук са карнавали и следобед ще ходим на представление на любимите палячовци на децата в Паис Баско, успяхме да вземем билети и Веси е много щастлива, довечера ще кача снимки. До скоро  Hug

# 245
Юлче-Аз предлагам да се видим Peace

с едри ролки моята панукла не става,а и от влага и т.н. веднага се накъдря.За мен само препаратче за тази цел помага #2gunfire
Добре ,че Хрис няма такива букли Praynig

снощи заспахме в 12 и се събудихме в 8 от скърцания  #Cussing outПолсе спа 40мин. и пак се събуди от същите скърцания...
Писна ми!Ще трепна някойййй #2gunfire

Хайде лек ден.Ние излизамеееее Hug

# 246
Здравейте и от мен,

4естито на новите пеШеходци, браво на мъниците, а на майките ми желая zдрави нерви (и крака)  Mr. Green   bouquet

Аги, Галя  Hug  Hug  Hug

Сминс, аz се опитвам да я отбия. Ве4е не се 4увствам комфортно и не искам да кърмя дълго. Мисля, 4е 10 месеца са добро постижение, и мисля, 4е с всеки иzминал ден отбиването Ще стане по трудно. Да, ама сметка беz кръ4маря zа сега  Sad  Купих АМ, Беба1 на Нестле, не Ще, нито с биберон, нито от 4аШа, нито ве4ер, нито сутрин. СноЩи купих Аптамил2, ама и него не го и поглежда  Sad  Отбили мами, вие имахте ли такъв проблем, и как се справяхте? Не мога да пробвам вси4ки АМ които се предлагат  Crazy  Приятелката ми във Франция отби дъЩеря си тоzи месец и й сложи в на4алото малко ванилия в АМ, zа да пропи, но там имало ванилия zа бебета но тук не съм видяла такова 4удо....

Ина4е при нас ниЩо ново, опитвам се да сменя съня на малката, да съкратя ноЩния сън с надеждата, 4е Ще се буди по малко. Маааааалко се поуспокоиха неЩата, но оЩе е рано да се похваля с инстински успех.

Хайде, ние иzлиzаме малко по магаzините, лек ден  Hug

# 247
Честито месечник на Станимир на Данчето, Тони, Златомир и Мартин!!!!

Танче, май нямам съвет за теб,защото ние по принцип си бяхме на смесено хранене и някак съвсем леко и неусетно стана отбиването. Продължавай да предлагаш бутилката докато посвикне с нея и после почни да разреждаш. За бебешка ванилия и аз не съм чувала.

# 248
Честита месечинка на сладките бебоци! Специално на Стаско!

Снощи дадох от хомеопатичното....от 10 вечерта до 4.30 се е събуждал на всеки час, както преднат анощ...но след това чак в 9.15, което си е някакво постижение...то не е размъкване на ръце...на цица не се успокоява...макар че забелязвам, че вечерите в които леля му си играе с него в 9.30 и става така Twisted Evil но вече не мога да се боря, никой не ме слуша..... #Cussing out

мерси за отговорите Hug аз мисля да го кърмя до края на март на поискване, после април ще се пробвам само сутрин и вечер и после май - да го отбия...но той какво мисли...не знам Whistling

Танче, 10 месеца са си супер посижение, успех в борбата, после ще даваш съвети Hug
Мецанке, били сте голяма стойка Laughing
Цвети, мила, не се знае по време на пубертета дали няма да се накъдри hahaha

та като стана въпрос за къдрави коси - я сега да видя кои са другите къдрави момчета освен Али newsm78 ако не му слагам шапка всичко е ОК - къдриците са си оформени, ако обаче му сложа се сплескват и става една никаква и се чудя дали да я подстригвам newsm78 някакви съвети? Praynig

и още нещо - как ги къпите тия бандити бре ooooh! то айде че и аз и таткото ставаме целите мокри, вече се събличам по бельо, ама не иска да стои седнал, изправя се в коритото, направо става мисия невъзможна къпането, а за оправянето след това - няма да говорим, докато го намажа, памперс, пижама...и вече сме обиколили земята, нашето легло и неговото Tired

мога да го похваля, че вече не само на мен казва съзнателно мама, но и на баща си - тати bowuu

# 249
Татянче Милупа нямат ли някакво АМ за злояди бебета, по-сладако ли беше не знам  newsm78 върти ми се че съм чувала нещо такова, да кажат мамите дали не са ползвали. Другото което се сещам е да слагаш мъъничко захар в АМ първите пъти, ако чак толкова не го  ще, само да не се пристрасти  Thinking

Малката яде първото си истинско ядене от т.нар. "обща храна" - спанак с ориз, само и го отделих по-безсолен. Любопитството наистина върши чудеса. Омаца всичко, размахваше неориентирано две лъжици  Mr. Green (беше в нейното столче но без табличката, а като нас на масата), опита доста пъти и се мръщи но продължи да яде упорито и накрая изяде 2-3 супени лъжици с една коричка хляб, и четвърт банан за десерт.

Цвети беше питала за количествата твърда храна - при нас варират от 50 грама до 400 (за деня) - не насилвам, колкото - толкова, кърмата си е на линия.

# 250
  • София
Привет от нас!
Първо  да се похваля, че си взех изпита дне и още по-важното е, че съв взела и предния, което беше много важно! Много съм щастлва!

Честито на месецинките и на проходилите!

Та тези, които са дали хомеопатичното - трябва ДА СЕ ДАВА вечер по 5 гранули в разреждане 9 СН.  Пробвайте и тази вечер пак! 

# 251
Вени, честито!!!!  bouquet
да, хомеопатичното така го дадох, но ще продължа да видя Praynig

# 252
Снощи дадох от хомеопатичното....от 10 вечерта до 4.30 се е събуждал на всеки час, както преднат анощ...но след това чак в 9.15, което си е някакво постижение...то не е размъкване на ръце...на цица не се успокоява...макар че забелязвам, че вечерите в които леля му си играе с него в 9.30 и става така Twisted Evil но вече не мога да се боря, никой не ме слуша..... #Cussing out

Аз си имам цяла теория по въпроса  Mr. Green
Детето е превъзбудено.
Когато се случи повече хора да играят с Вяра вечер и да я мачкат преди лягане, после ме побърква  Tired
Затова съм и създала ритуал - обличам пижамата и гоня всички от стаята.
Приглушена светлина, говоря и тихичко, пея и, млякото и айде в леглото.
По едно и също време. Това е положението !
Който иска да си играе с нея - през деня. Иначе  #2gunfire  #Cussing out
То вярно и че е до дете, ама аз опитвам.

# 253
Аз си имам цяла теория по въпроса  Mr. Green
Детето е превъзбудено.

много си права..и при нас е така, всичко му се трупа в главицата, после го сънува, вика на сън, пищи....аз се стряскам и подскчам, не хората, които си играят с него...доскоро си казвах - нека си играят, сега му е времето...но те ми се качиха на главата, а аз вече не издържам, нямам време през деня да лягам с него да си поспивам, почна адски да ме боли кръста и опашката...така че от днес са предприети мерки, които иска да се сърди Crossing Arms Naughty

# 254
Новата тема е отворена, но подлежи на корекции, моля да пишем в тази, докате се изчерпа като брой постинги!

Общи условия

Активация на акаунт