Хайде АПРИЛските бащи да мятат любовните стрели!

• 8 315
  • 287
  •   1
Отговори
# 255
  • 2 етажа над тавана
Здрасти, банда!!!

Честито на месечковците и най-специално на Стаско! Hug

Вени, браво за изпитите  bouquet

СмиНсЧо,САБИНА, съгласна съм с теорията за превъзбудата от играта с повечко хора вечер и последващото неспокойно спане, опитвам се и аз да налагам строги мерки, но не винаги са успешни Tired Twisted Evil

Твърдата храна при Маги дневно варира - от 20-30 до 250-300 грама.

Смин, банята и при нас е голяма борба, особено опитите за обличане след това, на моменти ми се иска Маги пак да е онова малко бебче, което гледаше кротко, докато я подсушавах, мажех и обличах, а не тоя изстребител, който вече трудно гоня по спалнята, а тя отпрашва лазейки по голо дупе нанякъде Mr. Green

# 256
СМинси-И на мен ме правят вир вода от глава до пети LaughingВлизай с него да се къпеш.Аз така процедирам.Голяма вечесба пада Joy

Ние ядем около 150-200гр твърдо гориво newsm78

# 257
Вени, честито за изпитите Hug  И аз ще се похваля днес - взех си първия държавен изпит, много съм щастливааааааа Crazy Две седмици страшно четене падна, бях си оставила детето на самоотглеждане.

Твърдата храна е в някакви доста големи количества при Яна. Не знам дали да се притеснявам Confused
Около 600-700 гр на ден си изяжда. След като се нахрани й давам по около 60 гр мляко след всяко хранене. Вода също й давам, обаче лъжичка по лъжичка, иначе не иска, и млякото така си го пие. Мъка е, обаче с тая твърда храна трябва течности повече да поема.
Исках да ви попитам, откакто се отби започнах да й давам НАН 1. С него ли да продължавам?

# 258
# 259
твърдо гориво - много варира - от 200 мл (само пюрето за обяд) до към 600 мл (мнооого рядко обаче)

Нунич, бравос мила  bouquet

# 260
Привет!

Днес ходихме до Търново на разходка и покупки, Леси, ако ти имах координатите щях да звънна да се видим Grinning.Много хубав МОЛ си имате Wink

Нуни, честито сладурче, казвала съм ти-герой си! Hug

смин, при нас къпането е едно към едно като вашето, само дето баща му се бори сам с него в банята, как се оправя-той си знае CrazyИначе за обличането съм аз и нямам особени забележки.

Нени Wink, адмирации и за теб  bouquet, ти пък с две деца направо....

Последна редакция: сб, 17 фев 2007, 22:34 от Филип@

# 261
Добър вечер на всички
Честито на всички празнуващи
Днес започнаха лекциите и нямам много време да изчета, но от това, което видях....Вени, честито за изпитите и на Нуни също.
В банята и при нас и лудница, а и след това продължава. Но от доста време къпането е задължение на тати и те се оправят по мъжки.
Татяна, а ако сложиш кърма в шишето и така постепенно да свикне първо с шише и после вече да слагаш АМ, дали няма да е по-лесно  newsm78 Не ми се е налагало и нямам адекватна представа кво е, но успех  Peace а и 10 месеца се е направо похвално и за завиждане, аз кво да кажа с моите 15 дни  Rolling Eyes

# 262
  • 2 етажа над тавана
Нуни, браво за изпита!!! Hug

Аги, дано всичко е наред с приятелката ти и си роди здраво бебче! Praynig Не мога да помогна с инфо, но съм сигурна, че други момичета ще се отзоват.

# 263
Честит рожден ден на Орелчето със закъснение. Пожелаваме много здраве, любов и късмет м живота.

Майчета, които давате кухня, да имате съмнение, че супата не им стига на дечицата за вечеря newsm78 Аз слагам и сухар, но като свърши Стенли чака още  newsm78

Честито на проходилите съкровища, на майчетата здрави гърбове, силни нерви и бързи крачета  Mr. Green Mr. Green

# 264
  • София
Пак се появявам с огромни благодарности за поздравите този пък към моето пораснало с още 1 месец момченце  Heart Eyes Hug Одеве му гледах първите снимки - такова мъничко мъниче е бил  Heart Eyes

Браво на отличничките - нашата гордост! Специално за ящните рекорди на Писанка   bouquet

Къпането
- болна тема за мен  ooooh! Къпането при нас протича в стаята и обикновено по най-бързата процедура, защото моето дете.... ехеееееее.... то е на норма, трябва да стане поне по хиляда пъти в коритото. После му пляквам по малко крем където го оцеля, докато го държа за единия крак, а то въпреки това успява да лази  Mr. Green

Да си кажа най-накрая и тук, че вече не съм в отбора на кърмещите. Отбиването започна и приключи много бързо и успешно и за двете страни. Няма да пиша романи, ако на някой с нещо мога да помогна, моля. Иначе не съм имала никакъв проблем с пиенето на АМ от шише, защото -1во Винаги съм кърмела с каучукови или силиконови накрайници 2ро Често пиеше кърма от шише. Според мен това са причините въобще да не усети отбиването.

# 265
ДОБРО УТРО, ДАМИ! Hug
Днес е ден за прошка!

Слагам неделното кафе с още нещичко! Заповядайте!

# 266
Добро утро!

енви Wink, мерси за неделното кафенце, присъединявам се!

Мдааам, днес е ден за прошка...

# 267
  • София
Привет и от нас! Енви много вкусна торта, мерси!

Мерси за поздравленията - често в началото си мислех, че тоя семестър ще го закъсам и затова щастието ми е пълно! Като знам по колко време на дне съм чела...!

Данче, кака го постигна това отбиване? Аз не виждам никакъв шанс! В момента даже имам раничка на едното зърно и падскачам повреме на кърменето! Ужас, кака така след 10 месеца се случи израняване, незнам!

Наде, определено нестига супата- то идеята е да се дава супата и яденето на обяд, ама...Затова му додавам разни неща на Матей, а и после нали суче...!

# 268
добро утро и от мен.
Тези които дадохте Кофеа круда:има ли по голям резултат тази нощ?
Мадлен е при маика ми но нощес се е будила с рев 5-6 пъти.
Отивам на работа но довечера ще ви чета.Хубав ден ви желая.

# 269
  • 2 етажа над тавана
Ммммм, чудно хубава торта, благодаря и аз Hug

Да си поискам най-напред прошка от вас, ако някого с нещо съм обидила или засегнала Praynig Hug

Честито на месечковците ни днес - мини Дея, Вальо и Йоанка!!!  bouquet

При нас пак се почнаха безсънните нощи - вече 3 нощи Маги реве почти нон-стоп, разнасяне, кърмене, успокоява се за 20-30 минути и айде отново Rolling Eyes Затова хич ме няма през деня и не се включвам много. А и от това постоянно сукане все едно са ми се изпразнили гърдите, а уж честото кърмене трябва да ги пълни. Какво става не знам, сигурно от преумора ми е намаляла кърмата и Маги не може да се наяде. Но пък през деня такъв проблем няма - кърмя я и после към 3 часа не търси ядене. Давайте идеи от какво може да е newsm78
Отделно, че напоследък Маги не иска да спи сутрин и заспива чак към 13,30-14 часа, докога ще я карам така не знам Tired

Днес ще ходим да се прощаваме със свекитата, така че сигурно чак довечера ще се включа да ви видя пак.

Лек ден.

Общи условия

Активация на акаунт