Хайде АПРИЛските бащи да мятат любовните стрели!

• 8 315
  • 287
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Присъединявам се към молбата за прошка на Бабълчето  Praynig

Вени, отбиването стана почти от раз, на Нова година след като му дадох след кърмене 100 мл АМ и спа цяла нощ, реших, че се е будил по толкова пъти нощно време, защотото не се е наяждал. Продължих така кърмене - дояждане до към края на януари, а нощите, да чукна на дърво, са ни спокойни, т.е. спящи.

Енви, мерсаж за хубавата закуска!  Heart Eyes

# 271
добро утро момичета
ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧКОВЦИТЕ, НА ПРОХОДИЛИТЕ И ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ    :bouqu
Енви тая тортичка с кафенцето е супер  Heart Eyes
аз ще взимама от март кухня и ще видя как ще е при нас  Thinking

# 272
Добро утро и честито на месчковците днес Дея, Вальо и Йоанка.

Прощавайте, ако някого съм обидила.

Ние вчера се простихме с родата , а днес празнуваме 6 години брак, заповядайте със скромна почерпка от мен   party023 /не мога да се справя с онези вкусните картинки/ Пада се цинкова сватба, трябва да лъснем брака  Simple Smile, за да преодолеем седмата критична година.  

И Ема много се буди и плаче, та днес ще търся хомеопатичното да пробвам.

Хайде да ви оставям и да лъскам отношенията, че накрая ще ме набият с тоя компютър.

# 273
ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧКОВЦИТЕ ОТ ВЧЕРА И ДНЕС И НА ПРОХОДИЛИТЕ БЕБЕШОРИ! Two Hearts

Mayflower, честита ви годишнина!  married Любов и разбирателство! luvbed

Радвам се, че кафенцето ви се е усладило! Hug

Вени, Нуниsmile3501- за изпитите! Шапка ви свалям! С дете не знам, как бих се справила с учене, а ако са и две...

ДанчеHug! Кърми наистина предостатъчно. Ама, що кри тази тайна за спокоен нощен сън!? Mr. Green

Татянка, и аз се опитвам, да отбивам. Вече суче само сутрин и вечер, като и през нощта, но вече само 1 път. baby_neutral

Цвети, аз пък така си те харесвам - с бухнала косичка!  Flutter Ама кой каквото си няма - това му допада.

Къпането и при нас е ужас!  #Crazy Става, сяда, дърпа душ-гела, не се спира просто... Последно беше се кротнала нещо и аз тъкмо се зарадвах, а тя мислела магария - мушна си главата под водата и смехът стана пълен... Joy

Хомеопат. гранули как ги дадохте - направо в устичката ли или разтворени в нещо? newsm78

АПРИЛКИ, ЗАЩО ТАКА НАМАЛЯХМЕ В ТЕМИЧКАТА!? ЕДНИ ЧЕТАТ, А НЕ ПИШАТ, ДРУГИ СИ ДАВАТ ПОЧИВКА, НО НЕ СЕ ЗАВРЪЩАТ, А ТРЕТИ - ВЪОБЩЕ ГИ НЯМА... ЗАЩО ТАКА? ТАЗИ ГОДИНА НЯМА ЛИ ДА СЕ БОРИМ ЗА БАНДА НА ГОДИНАТА!?
 smile3518
И СРЕЩА СЕ ОРГАНИЗИРА! АКО ИМА НЯКОЙ ЖЕЛАЕЩ, А НЕРАЗБРАЛ - НЕКА ДА ПОГЛЕДНЕ ТУКhttp://www.bg-mamma.com/index.php?topic=156956.0

Последна редакция: нд, 18 фев 2007, 11:07 от envia

# 274
Честито на сладките месечинки от днес
И аз моля за прошка и да си хапнем по малко халвичка
Мейфлаур, много щастие и любов от сърце
Енви, благодаря за неделната закуска Hug

по-късно ще пиша за хомеопатичното, че Алекс не пуска клавиатурата

# 275
честито на месечковците1 Hug

Виждам ,че вече има и проходили Mr. Greenние сме в период на пълзене и изкачване на стъпала PeaceМойто дете пък не харесва кухнята и незнам как да го накарам да яде супата и другото.Сухар не иска и да чуе да опита -предпочита хляб.Ама как да му сложа хляб  в супата,няма ли да стане клисав? newsm78

# 276
  • Русе
Честито на днешните месечковци и първи крачки на Маги!

Честита годишнина Тина!   bouquetДа се радвате още дълги години един на друг и да дочакате много внуци и правнуци!

Нуни, Вени, шапка ви свалям, момичета! Peace

Татянче, Милумил е за злояди бебета (с лек дъх на ванилия). Ако упорито ти отказва АМ, киселото мляко щеше да е решение, всички бебета го харесват, май  newsm78 (макар че до годинка, не е много пълноценен заместител на кърмата/АМ), ама пък там какво кисело мляко имате... Confused?

Калпазанке, образцово отбиване си направила... Wink

Наде, за да се нахрани със супата, трябва поне 3 сухара да набухаш, ама това пак не е пълноценно хранене. Аз давам половината от супата (гола) преди обедното пюре, а вечер понякога останалата половина със сухар, ама след 200мл АМ. Ако ти се струва гладен, защо не му предложиш и десерт - малко каша "лека нощ" или плод(ово) пюре, или кис. мляко... Thinking

Коте, сигурно зависи от хляба - по-сух трябва да е май, или леко препечен...

# 277
първо да кажа, че спахме нощес след въведените мерки за лигавене с детенцето ми и след хомеопатичните Hug заспа към 23...проплака в 3 и после чак в 9.30 Crazy

енви, по съвет на жени ги давам вечер, преди банята, разтоврени в малко водичка в спринцовката от панадола, разбираи 1-2 мл - трябвало 15 мин. преди и след даването да не папкат нищо (дано водата от коритото не се брои hahaha)

момичета, защо слагате сухар в супата бре newsm78 това е толкова нездравословно... Tired

# 278
момичета, защо слагате сухар в супата бре newsm78 това е толкова нездравословно... :tired

Ами като не иска иначе...Само супа ако ще на врата си да стъпя, не иска!
Защо да е чак пък толкова нездравословно?  newsm78
Не мен док ми препоръча така. Супата със сухари. Защото не дразнят стомаха.
Всъщност сухарите са доста здравословна храна...

# 279
Мейфлауър, честито ви годишнина  bouquet Още много такива да посрещате заедно и много да се обичате!

Честито на Дея-Мария, Валето и Йоанка   bouquet!

Смин, а вие на кухня ли сте или на дом.пром.? Питах в миналата тема Варненките, ама теб по него време те нямаше. Аз нали си мисля като си дойдем ваканция да запиша Лекса на кухня та си търся инфо.

# 280
Сабина,  при такова неправилно хранене бебчетата обикновено не наддават задоволително на тегло, а понякога получават и заболявания от страна на гастроинтестиналния тракт. Това е лесно за майките - така ги засищат децата и готово...за мен обаче е важно да яде пълноценно, може 20 грама да е, но да е полезно.....но това си е мое мнение Embarassedне искам да споря с никого Hug

мисче, сори мила, аз там много рядко влизам във варненските теми, на домпром сме, защото е много капризен и защото не винаги мога да отида да му взема, а и сме назад с въвеждането на храните....ти в коя част на Варна си? Laughingидея си нямам как стои с въпроса за кухнята, но ако трябва можем да измислим нещо - ще взема и ще ти ги дам купончетата, не знам дали на вас ви се полагат, идея си нямам Rolling Eyes

# 281
ами ние май като гледам продължаваме да си хапваме пютета и каши ,ако прояде сухар ще се радвам Mr. Greenа за качаване на тегло -ами само около12 сме-как мислите слаби ли сме Mr. Greenпък супа сме опитали общо 5-6 лъжички  bouquet

# 282
Абе, Сминси, то и аз не ходя във Варненските теми, тука бях питала  Embarassed

Ами аз ще имам кой да ми ги вземе купоните ( надявам се) ама търсех отзиви и подробности. И сега като ми казваш, че може и да не ни се полагат направо ме прати в друга глуха. Сестра ми се е заела да проучи, ама тя нали не се занимава с такива неща по принцип, та затуй си викам да питам тук. Иначе ще отседнем при нея в района на Спортна Зала, кухнята била някъде до тях, ама и тя още не знае къде. Там е работата, че тя идва при мен след 2 седмици и няма да мога да разчитам на нея после да ми оправя нещата, та гледам да се подготвя от сега.

# 283
Аз ако сложа сухар въобще ,слагам по половин и то ръжен newsm78,но аз така му правя манджите ,че са достатъчно сгъстенки.
А как ядът супа вашите деца?Аз не съм давала такова рядко нещо.Ще го изсипем по масата hahaha
За сега ще минаваме без кухня!

Данче-Честито ви отбиване  bouquet

Тина-Честита годишнина HugОще многооо щастливи години заедно и винаги влюбени  bouquet

# 284
аааа, мисче, не бе мила, не казвам, че не ти се полагат, ама просто идея си нямам как стоят нещата, но мен спортна зала ми е на 10 мин пеш, при първи хубав ден, ставащ за разходки, ще ида да проверя ако искаш, няма проблеми  Hug
ще мин апрез кухята майка да питам къде е точно и сте готови Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт