Хайде АПРИЛските бащи да мятат любовните стрели!

• 8 315
  • 287
  •   1
Отговори
# 30
Добрутро Mr. Green
Честито на месечковците Рая , Александър, Евелина и Дениз!!!!  bouquet
Енви ами така суров морков-майка му гризе и той иска та му го сдъвквам и си хапва Peace
jd добре дошла Hug
Честито прохождане на Стенли !!

# 31
  • София
Честито на проходилите!
Честито на бременната мама Mum!
Честито на батковците на Енви и Иленка!
И въобще честито на всики, празнуващи!
Абе това априлките сме супер! каква еуфория цари в темата... #Crazy

Сок не иска да пие.Предлагам чат-пат, ама нищо.

Днес сме на рожден ден на приятелско бебе-става на 1 годинка. Много се вълнувам, може би защото скоро и за нас предстои.

Менюто-сега варя спанак за пюре. Не знам дали има някакви особености при приготвянето на спанака. Някой ако се сети да казва.

# 32
Добро утро.
Честито на месечкоцитеЧестито на проходилите сладури

# 33
  • София

Нормално ли е според вас 3 месеца и 1/2 да не ни излизат нови зъби (след първите два) newsm78.

А нормално ли е още да няма нито един зъб????

# 34
Честито на месечничетата ни сладки

renni79 , ние също още нямаме зъби, но ядеме много едри неща, като например кухнята не я пасирам

# 35
Бабълче, аз знам, че по всяко време може да се кръщава детето, само ако е през пости не се носи почерпка в църквата/храма. Peace

# 36
Добро утро!

Честито на бременната мама МЪМ! Лека бременност и леко раждане.

Честито на празнувалите!
Нямах и-нет през уикенда, та чак сега се включвам.

Енви, аз утре съм на консултация и ще питам за ноктенцата.

Имам един въпрос: Какви гърнета ползвате и стават ли децата от тях? Дими като я сложа сяда и после след 1-2 мин се накланя напред и става. От какво зависи това, дали от гърнето?

# 37
Бабъл, венчавки не правят, а за кръщенета - не съм сигурна. Thinking
На Велина кръщенката ще е на Великден! Вече е уговорено! Party

Роди, ОК!

Гале, още ме е срам, че ти бях обещала...  Embarassed Гърнето ни е най-обикновенно - с едно пате на облегалката. И при нас беше така в началото, но сега няма никакъв проблем със седенето там.

Сок не давам никакъв.

Днешното меню - закуска - просо, овче сирене, масло. Скоро й въведох овчето сирене и си умира за него! Сега се присетих, да питам - подслаждате ли попари, каши и пр.? Аз продължавам без никакви подправки-харесва се.

# 38
Енви, не се притеснявай....само и аз да не забравя..

Да настоявам за гърнето и нашето е такова, аз си мисля, че просто не и се стои и да не я насилвам, но.......май ще я тормозя.

# 39
Бабълченце, нещо ми се върти из главата че не може, щом не венчават през Коледните и Великденските пости това със сигурност, май и кръщенета не правят Thinking

Черепахче, нормално е, що да не е.И Пресил сега е попаднал в голяма пауза и всички се чувстваме мноооого добре Mr. Green

Галя, аз ползвам на Чико, много съм доволна, не става, нито пада като се наведе много напред.

# 40
А нямаше ли някъкъв ден на който е хубаво да се кръщава?! newsm78

# 41
Абе събувате ли има панталонките като са на гърнето? Аз сутрин я слагам, махам памперс, махам пижамката и така придобива голяма свобода в краката и може да се движи навсякъде.

А за падането, тя не пада, просто се навежда напред и започва да пълзи...и дотам с гърнето.

# 42
Според мойте знания - само венчавките са забранени. Все пак децата нямат нищо общо с поста, за разлика от първата брачна нощ Laughing

Фил и на мен така ми е добре, почиваме си, смеем се, нищо не я мъчи, ама що пък да не се притеснявам за нещо. Рени, пък вашето с липсата на зъбки и по книжките го пише, че е нормално Wink

Ползваме някакво гърне обикновено, преди плачеше в него и затова я пробвах пак след месец. От няколко дни я слагам само сутрин и свършва по нещо, но много и се отпечатва по бутенцата и се чудя, що не и купих Чико Confused

# 43
Хи-хи, Яничка, и на нашата Дунда й се отпечатва гърнето, hahaha ама аз понякога я "забравям" на гърнето. Mr. Green

Гале, занимавката на гърнето е зъдължителна, иначе и Вили ще става,т.е. играчки, книжки, бати и пр. Crazy

Роди, мисля, че няма специални дни - просто традицията е, да е според Светията, на когото е кръстено детето, но може и да си няма Светия, а и традициите не са това, което са били... Wink

# 44
Галя, аз изцяло го събувам от кръста надолу, но въпреки това не прави опити да става.

При него занимавката с играчки има обратен ефект, започва да ги хърля настрани и тогава тръгва да ги гони.

За това не му давам нищо, а сядам на фотьойла пред него и си "говорим" Mr. Green

Черепахче, мдам, логично, ама си мисля дали кръщенето не беше и то тайнство като брака newsm78
Просто трябва да се пита в църква, за да разберем със сигурност.

Общи условия

Активация на акаунт