Хайде АПРИЛските бащи да мятат любовните стрели!

• 8 315
  • 287
  •   1
Отговори
# 45
  • 2 етажа над тавана
Мерси за отговорите за кръщенето, аз така или иначе ще проверя в църквата тези дни, но реших преди това и вас да ви питам Hug Понеже мисля да съчетая рождения дан на бебка и кръщенето, а пък се пада по време на постите - затова така живо ме интересува, с едно събиране да утрепя 2 заека, че нещо не ми се събират на 2 пъти "дартаняни" Whistling

Нашето гърне също е обикновено, мислех да взема като това на Ексчето, но докато поръчам намерих това и го купих - около 2 лв някъде беше, но пък съм доволна, Маги спокойно си седи на него, обикновено тръгва да става ако иска да си гони някоя играчка, отбелязва й се й на нея, но то е ако я оставя по-дълго да седи на него. Имаме и такова с пате - в свекитата, но й е големичко и малко пропада в него Mr. Green
 Иначе аз свалям само памперса, смъквам чорапогащника или панталонките и така я слагам. Свалям ги изцяло  само сутрин и вечер - при преобличането на пижамата.

# 46
Нормално ли е според вас 3 месеца и 1/2 да не ни излизат нови зъби (след първите два) newsm78.

Да. Ние чакахме точно толкова след първите 2 зъба на Иво. После избиха 4 нови в разстояние на 2 седмици. Сега ни викат, че сме рекордьори с 6 зъба, каквото и да значи това. За мен нищо не значи  Rolling Eyes На 3 години всички ще имат 20 зъба, така или иначе. И да няма зъб също е нормално. Има деца на годинка сред познатите - още нямат зъб. Феята със зъбчетата долита при всеки по различно време.

Нищо не подслаждам допълнително. Иначе съм давала парченца от тестени закуски, които са сладки. Обожава ги. И солено обожава (издирва паднали семки по пода и ги смуче и вика "мммммм").

Забравих менюто: обяд - кафяв ориз с домати, тиквички и сирене - овче
вечеря - инстантна каша

Днея бяхме на консултация. По случая организирам клуб "200 грама". Допускат се само участници под 9 кила, които не наддават повече от 200 грама на месец.
Иначе мерките ни са 8,600кг, 75 см (все още!), обиколка на умната тиква - 45см (поне тя расте, умничък ще ми стане - е, ако не престане да си пада на темето със стола за хранене отгоре си, разбира се)

# 47
Честито на всички месечничковчета днес и специални поздрави за нашата съседка-сладуранка Рая  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Юлче, ние довечера сме на консултация, беше отложена заради грипната епидемия. Та не знам колко сме наддали, но определено сме под 8 килограма, това дали не ни квалифицира за клуба  Grinning

Енви пшеница/жито във всякаква форма имам предвид. Просто това е може би най-трудно усвоимата от човека зърнена храна. На доста хора (вкл. ина мен) им нарушава перисталтиката и води до подуване и газове, като имай предвид че жито се съдържа и в неща като - обикновени бисквити, плазмонки, доста инстантни каши, сухар, хляб... Не е нужно да 4е на зърна (варено жито примерно) за да се отразява зле. Тя е и полезна, естествено - аз например давам на малката, но по малко, редувам с доста други видове зърнени и избягвам комбинираните мултизърнени каши защото не позволяват да се сменя храната толкова често (т.е. детето яде едни и същи съставки всеки ден или през ден).

# 48
така...бяхме и ние на консултация...кантарът на доФторката е счупен, не знам колко е качил, на см си е същия - 79....главичка 47, а гърди 48...преглеждайки го - гърлото де, изброй зъбите - 3 долу, 4 горе и...да, вижда се още един на път, и аз - другия долу нали, и тя - а, не, горе... Shocked така, че моите спокойни нощи са някъде далеч в бъдещето ooooh!

излязохме за малко, но се спусна гадна мъгла....успях само да купя едни свещички по формата на сърчица за утре....това ще е май  txtloves

гърнето - засега е прибрано, не иска да сяда, ни обут, ни събут newsm78
подслаждане - понякога слагам малко кафява захар - под малко разбирайте 10ина зрънца Peace
кръщенето - ако баща ми беше тук - щяхме да го направим на 25ти март - много го обичам този празник , но ще си дойде май и ще го измислим как ще е Wink

# 49
Момичета, какво мислите за списание Кенгуру? Мисля да се абонирам, вие чели ли сте го? Кво мислите по въпроса, заслужава ли си? На мен много ми допаднаха първите два броя, а мисля утре да видя третия брой и да реша.  newsm78

# 50
Наде, а каква е разликата в цената при абонамент и да си го купуваш. Аз лично се кефя да си купувам от РЕП-а , а пощата я свързвам само със сметки и рекламни брошурки. А и първите броеве обикновено на всички списания са хубави и после започват да се повтарят и да ги пълнят с реклами.
 А забравих да кажа - не съм чела списанието

# 51
zдравейте,

на патерици  Embarassed  4естит рожден ден на батковците Преслав и Петър, да растят палави и Щастливи и да слуШат майките си   bouquet

Мъм, 4естита бременност, да е лека и беzпроблемна  Hug

Добре доШла на новата майка   bouquet 

При нас ниЩо ново. Милена спа добре една ноЩ и пак се върнахме на стария хал..... Не Ще да си ляга, буди се преz 4ас, два, ужасно е и аz не zнам колко Ще иzдържа оЩе, 4естно каzано. Днес се обадих на акуШерката, според нея било нормално zа таzи въzраст, страх я било от раzдялата с мен, и ми препоръ4а глобули валериана, но сега 4ета 4е не били zа деца под 2 год.  Thinking  Другата седмица съм на консултация при педито и Ще питам какво мога да направя, zаЩото ако не се вzимат някакви мерки, Ще ви каня на свиждане в психото  Crazy

# 52
Еееееей, Данче, ще кажа на мъжо да почне по-често да ме води по таквиз романтични места, че да имам матрял за форума, душко  Mr. Green

Честит месечник на Али, Рая, Дениз, Ели

Бурка и на мен ми се губи нещо, ама аз и Данича пропуснах онзи ден.  То защото от изтичане на мозък този месец си мисля че беше след нас месечника му на малчо, пък той беше преди нас. Така че със закъснение, но от сърце  Hug за Данича!

И мен ме вълнуват кръщелните дати на този етап. Избрала съм такава дето не е църковен празник и съм в чуденка дали е добра идея или да я сменям?

# 53
Черепахова, ми по принцип цената му е 4 лв, но ако се абонираш е 18 лв май беше или 19лв за цялата година

Последна редакция: вт, 13 фев 2007, 17:57 от Nadeto

# 54
[Юлче, ние довечера сме на консултация, беше отложена заради грипната епидемия. Та не знам колко сме наддали, но определено сме под 8 килограма, това дали не ни квалифицира за клуба  Grinning

Заповядайте  Hug

# 55
ЧЕСТИТО НА АЛИ, РАЯ,  ЕЛИ!!!
леле Рая порастна много май ще е на годинка другия месец
и ние след нея уаууууууууууу чак се замислих...
растат децата
черпавка за Дени:

Феята със зъбчетата долита при всеки по различно време.
бе тая фея newsm78 не ги ли отнасяше като паднат?

# 56
ей къде сте всички newsm78
Ха заповядайте

класика отвсякъде - бира с картофки
само дето не сме до морето Whistling

# 57
тука сме а ти що не сложи и цацата ааааааааааааа? Mr. Green

# 58
Аз знам ,че кръщенки и венчавки по време на пости е забранено.Исках да правя къщенката на Рд-то ,но не става newsm78Пост е!

Честито на всички месечковци  bouquet

Честито на проходилите  bouquet

# 59
тука сме а ти що не сложи и цацата ааааааааааааа? Mr. Green

спешъл фор ю, бре мадам
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт