Хайде АПРИЛските бащи да мятат любовните стрели!

• 8 315
  • 287
  •   1
Отговори
# 60
ей ти го морето Смини аз лично съм го щракнала http://snimka.bg/album.php?album_id=101422&photo=6 още морееееееее

# 61
  • София
Явно само аз съм имала проблем с влизането във форума - чак сега успях от сутринта!

Браво на проходилия Стенли - Наде, разкажи какво стана!

Айде, наздраве и то мене!
/ открехнете ме как ги слагате тия чаши и прочие!/

# 62
леле аз патката пропуснах Стенли Бравоооооооооооооооо на юнакааааааааааа!!! newsm68 smile3501 newsm30
Вени, тука пише как

# 63
Явно само аз съм имала проблем с влизането във форума
не само ти, Вени, и моят форум днес беше кофти.

Наздраве!

Цачка, супер снимки!  bouquet

# 64
  • София
Забравих менюто: обяд - кафяв ориз с домати, тиквички и сирене - овче
вечеря - инстантна каша
Юле, какви с какви домати готвиш?

# 65
Цели домати от буркан. Човешка храна. Други нямам. Солени са, но са малко като количество в готовата бебешка порция, та солта не е много като цяло.

И на мен форумът днес ми беше недостъпен. ПО едно време успях да вляза, погледнах долу на индекса и що да видя - 800 и незнамсиколко потребители и още 400 и незнамсиколко госта онлайн. Е как да има форум?

# 66
Ами,Юлче,форумът все повече се популяризира Naughty,което е добре мисля Wink
Ти от скоро ли даваш домати,че аз още не съм ги въвела newsm78

# 67

Наздраве за проходилото ми момче

# 68
Смини, Цачи, размечтах се от вашата почерпка... за лято естествено и за море, слънце, загар... Wink

Форумът е абсолютен нервотрепач!  #2gunfire Освен сутрин и вечер, през останалото време ми е почти невъзможно. Нищо не разбирам от тези неща, но все си мисля, че някак си могат, да се ограничат, т.е. технически да е невъзможно, да се слагат, картинки, подписи и пр., както и да се подобри сървърът, та да комуникираме нормално все пак... Twisted Evil

Мецанке, мерси за инфото!  Hug Също не смесвам зърнени, заради разнообразието.

Велина усвои нови умения днес - имитира, че говори по телефон - допира някаква играчка до ушенце и бърбори hahaha, но което е по-важно - започна по мъъъъничко, да се пуска от мебелите, т.е. стои права и пристъпя сама - само за миг е, но е напредък!

# 69
Честито на бременната мама, много лека бременност и здраво бебе  newsm30
Добре дошла на новата мама, разкажи повече за себе си  Peace
Вени, ми кво стана....седеше на килима, а аз отидох в край на стаята да си включа телефона в зарядното и се обръщам да го вида и  #Crazy той се изправил по дивана и върви към мен  Mr. Green после явно му хареса и го прави цял ден и днес така продължихме да се разхождаме цял ден из хола

Енви, супер  Grinning скоро май доста проходили априлчета ще има
Ние в четвъртък ще правим прощапулник  Peace
Аз също като готвя му слагам домати от буркан

# 70
  • Русе
Добър Вечер, Дами!
Честит месечник на кака Рая, Али, Еви и Дениз!

Честити ходещи крачета на малчуганите на Шуши и Надето!

Добре дошла на jd! welcome

И специален поздрав за прекрасната новина и смеслостта на мама Mum - прекрасна, малка сестричка на есен пожелавам! 4470

Наздраве на разпиващите! cheers

# 71
  • 2 етажа над тавана
Няма да коментирам проблемите с достъп до форума, то е ясно Tired Rolling Eyes

Смини, цачи, така се размечтах за моренце, мале, направо ме е срам да си призная, че вече към 10 години само на картинка съм го виждала Blush Sad

От мен наздраве, сипала съм си мааааааааалко винце, бебка след днешния терор, който ми наложи, взе че заспа за 2 минути, без рев, без нерви, направо не мога да повярвам Shocked Дано и нощта да е спокойна Praynig

# 72
Леле,Наде,Да ви е честито LaughingДано имате малко и леки падания  bouquet

Ама много от рано тези деца бре.Ние от скоро се изправяме за каквото намерим Mr. Green,а кога ще проходим незнам...Ама не бързам де Wink

# 73
Цвети, давам домати от днес  Mr. Green
Нещо ме хвана пак вълната на захранването и като се върнем (ще ходя до Пловдив за 2 седмици), ще въведа жълтък, краве и козе сирене. Таман ще е на 11 месеца вече.

Зърнените аз ги смесвам, защото Иво примерно чиста елда не яде. Затова я прокарвам с ориз или овес. Пшеница не съм давала, само пшеничен зародиш - но той е макс 2 суп. лъжици на порция - колкото за белтъчините.

# 74
  • София
Проба:

добре, де, но аз немога да намеря картинки с адреси иначе това за img го знаех!

Общи условия

Активация на акаунт