Хайде АПРИЛските бащи да мятат любовните стрели!

• 8 315
  • 287
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Вени, с десен бутон върху желаната картинка, от падащото меню избираш Пропъртиз, клик и в него е адреса на картинка, после copy -> paste и така.

# 76
  • София

Хаха, поздрави за утрешния празник!

Данче, ще пробвам и така!

# 77
  • Boston, MA
Честито на бременната мама, много лека бременност и здраво бебе  newsm30
Добре дошла на новата мама, разкажи повече за себе си  Peace
Вени, ми кво стана....седеше на килима, а аз отидох в край на стаята да си включа телефона в зарядното и се обръщам да го вида и  #Crazy той се изправил по дивана и върви към мен  Mr. Green после явно му хареса и го прави цял ден и днес така продължихме да се разхождаме цял ден из хола

Енви, супер  Grinning скоро май доста проходили априлчета ще има
Ние в четвъртък ще правим прощапулник  Peace
Аз също като готвя му слагам домати от буркан

Цитат за Янчето!  Wink Хайде и аз да се впиша във Валентинската тема!

Честито прохождане на Стенли и на Марти!

Честити рождените дни на батковците на Иленка и Енвиа!

Честита бременност на Мъм!

Честит имен ден на Валката (от миналата седмица и за утре!)

И не на последно място, честито на всички месечковци от последните дни!

Бях зачезнала по обикновените причини - болест (ама вече сме 99% оздравяли) и работа (ей тая причина ако някой ми каже как да я премахна, много ще черпя)... Нищо интересно при нас, джуджето е на 10 месеца и то, чакам да стане смяната на бабите края на месеца, да дойде майка ми и аз да си почина, да излезем с мъжа ми някъде, че за пълна срамота откакто се е родил Дани, само една вечер сме излизали сами двамата.

Ето почерпка със закъснение, напоследък само за риби и черупкови си мисля:  Mr. Green

# 78
ИЛЕНКАnewsm59! ОТ СЪРЦЕ ТИ ЖЕЛАЯ ЗДРАВЕ, ОБИЧ И ЩАСТИЕ, МНОГО СБЪДНАТИ МЕЧТИ И ПРОФЕСИОНАЛНИ УСПЕХИ!
  ura newsm67 smile3510

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС -
  Heart Eyes  loveuuu  Two Hearts kissИЛИ  cheers Drunk cheers Wine Glass!

ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧИНКИТЕ НИ СЛАДКИ И НАЙ-СПЕЦИАЛНО НА ЕВА И ДЕЯН! Flowers Bouquet

# 79
  • София

Честит празник, момичета! Бъдете винаги влюбени!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: ср, 14 фев 2007, 09:15 от Данче-Калпазанче

# 80
Честит рожден ден, Иленка! Hug

Желая здраве и слънчеви дни!

Честит Трифон и Валентин на всички празнуващи!  bouquet

# 81
Добро утрооо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Пожелавам на двойния празник на всички мами и татковци:
- Да сте винаги пияни от любов
- Да са ви живи и здрави "плодовете" на любовта ви и винаги да ви радват, да ги гледате как порастват дори още по-умни, хубави, добри и късметлии и от вас
- Понеже предвид горните две точки няма как да не преливате от любов, да раздавате щедро и на околните

Иленка, честит рожден ден и за теб горните пожелания важат с двойна сила   bouquet

Нашата консултация вчера мина много добре, дръпнала е два сантиметра и е качила 340 грама, така че в момента сме цели... 7.440 кила и 71 см  Wink главата и също е порастнала, на мама умнцата ще е тя  Flutter

Искам и аз да пусна една анкетка с една-единствена точка:
-Кои са любимите храни на бебоците ви? (ако са повече кажете 4-5).

Имаше и друго ама не помня  Rolling Eyes

След малко ще бягам на козметик, сестра ми ми е подарила един час от първата си заплата (преподава и тя английски като кака и навремето като следваше) а майка ми ще гледа малката. Довечера няма да правим нищо специално, Емо е направил резервация някъде в петък вечер но не знам къде. Иначе тази година за пръв път той измисля съвместния ни подарък и добре го е избрал - Скрабъл (игра с думи). Аз винаги съм искала скрабъл в къщи а и любовта към думите и езика е всъщност това, което ни запозна  Wink така че идеята си дойде баш на място.

# 82
Честит рожден ден Иленка. Нека опиянението (трифонското) и любовта (валентиновската) винаги те съпровождат.  bouquet

Честит празник и на всички останали - влюбени в някой или влюбени във виното. Heart Eyes
Честита месечинка  Heart Eyes

Бурка, благодарство  bouquet
Данче,  аз не ги виждам Rolling Eyes кои са гушнатите?

Анкетката: обича закуската (тоест всичко, що е със сирене(извара) и масло). Обича месо(всякакво , без риба) и зеленчуци (особенно зелените). От плодовете единственото, което яде с удоволствие и настървение са сушените ябълки.

А вие давате ли сушени плодове и какво ви е мнението за тях?

Последна редакция: ср, 14 фев 2007, 09:19 от Черепахова

# 83
честит рожден ден Иленка newsm59
Честито на всички влюбени    bouquet

# 84
  • София
 Heart Eyes Heart Eyes Иленка, слънчо, Честит Рожден Ден! Heart Eyes Heart Eyes

# 85
  • София
Страхотен ден да се родиш! Иленка, честит празник и много, много любов!

Честит Всети Валентин и Трифон зарезан на всички!
По въпроса на Мецанка - обича доста неща, за сега отказва кисело мляко, плодови пюрета и  сокове, макар че с последното има напредък! Хапва кус-кус, попара, вече и просо, зеленчукови и местни пюрета, кашкавал, въобще несладки неща!

# 86
Мецанче, аз не мога да дам еднозначен отговор, просто защото Пресил яде абсолютно всичко и по много Shocked

Не е имало нещо, което да му предложа и той да откаже Rolling Eyes

# 87
Добро утро!!
Честит празник на всички мамчета  bouquet Винаги влюбени и силно обичани да бъдем!
Да ви се оплача  -направо ми се реве. От една седмица нощите са ни пълен кошмар. Буди се през час, два, хленчи насън - абе въобще не спя. Така съм се изнервила, че като дойде вечер изпадам в очакване на поредната кошмарна нощ. Незнам какво става. Лекарката каза, че сега много сънуват и затова. А дали не са зъби?!?

# 88
Също не мога да посоча любима храна - ящна ми е Дудичката.  Blush
Когато беше болна и отказваше всичко, ядеше само сладки готови каши в бурканче и готови месни, но сега сме в период на ядене на всичко. Mr. Green
Мога да кажа обаче кое й е най- нелюбимо - домашно пюре, в което преобладава картоф! Sick

Давах й да гризка сварен картоф и колкото, да не й е любимо, й беше занимателно. Скоро мисля, да дам и сварен морков за гризкане.

Яничка, сушени плодове не съм давала, но знам че са много полезни и в най-голяма степен запазвали витамините. Ти за гризкане ли ги даваш? Thinking

# 89
  • София
Вчера направих грубата грешка да дам на окльощавелото ми сине  Crazy зрънчо  ooooh! грууууууба грешка, това определено му е фаворита от храните. За съжаление обаче му се е паднала лоша майка и сега минава на диета - овес, ечемик, просо, царевица, елда, въобще ще види кон боб яде ли Crossing Arms!

Дани, може да са зъби, може да е нервен период, може да се влияе от фазите на луната, може да й е малко манджата (поне при нас това се оказа причината за почасовото будене)!

Общи условия

Активация на акаунт