Хайде АПРИЛските бащи да мятат любовните стрели!

• 8 315
  • 287
  •   1
Отговори
# 90
Мда и при нас всъщност зрънчото е фаворит, но само веднъж е яла. Четох в кърмаческия за някакви зрънчоподобни от диетичните щандове, на които са им спестени поне оцветителите. Но пак ще трябва да проверя името, че забравям.
Проверих, то нашето Цвете било експерта по царевичните пръчици Wink . имената им са "Царевин" и "Трохо".
Енви, давам и да гризка, а тя така ги изсмуква, накрая остават само люспички

Последна редакция: ср, 14 фев 2007, 09:39 от Черепахова

# 91
  • София
Да, има едно - казва се Слабин и съдържа пшеничено брашно, а Петя ми каза, чее давала Царевин, което съдържа царевично брашно - нямат оцеветители, подправки, сол или захар! Продават ги в диетичните магазини.

# 92
Добро утро Hug
Честито месечковци Heart Eyes
Весел Св.Валентин и Трифон Зарезан ви желая dazzler1
Иленка а на теб Честит Рожден Ден-здрава,усмихната и много да те обичат newsm67
Теди обича да хапва всичко, но млякото с ориз 2пъти вече отказва-залепват му оризчетата по небцето и не го ще Joy

# 93
  • София
Честит рожден ден, Иленка! Много здраве и любов и по-послушни мъже!

Черпя ви, мацки, за днешните ни празници:

И една тортичка за празника на Валката:

# 94
  • 2 етажа над тавана
Иленка
Бъди много щастлива и обичана, влюбена и усмихната!

Честито на сладките ни месечковци!

На всички влюбени и опиянени - честит празник!!!

Любима храна Маги не знам дали има, но си отваря устата само при вида на кисело мляко и банан.

# 95
Честито на всички празнуващи!
И специални поздрави на рожденичката!
За всички останали - да сте вечно влюбени, много ужахвани, обичани и желани.
Мерси на всички, сетили се за нашата месечнина - станахме на 10мес., но това не го направи по-послушен  Confused
Има ли други като нас, събуждащи с в 6 сутрин? Очаквах, че е просто някакъв период и ще отмине, но уви - вече цял месец е така. Избиха и двата горни зъба, и дори престана да се буди повече от 2 пъти нощем, но това ставане в 6 направо ме убива.
Относно любимите храни - моето зверче обожава каша от овесени ядки с намачкан банан - омита я за секунди.
Желая ви прекрасен празник с много настроение и изненади от любимите половинки

# 96
Честит ви празник на всички - влюбени в мъжете или влюбени в бутилката! Mr. Green

# 97
Мусаши, Велина всяка нощ се буди задължително към 4-5 часа и после към 6-7 часа!  #Crazy Това й е новият режим, на който ужасно много се радвам, т.к. спря буденето по безброй пъти нощем. Sick

Бабъл, кажи за това кисело мляко с банан! Вижда ми се добър вариант за въвеждане на киселото мляко. Thinking

Чаена, ще ти стискаме палци утре! Peace

# 98
Чаена, не така грубо, де Mr. Green

За какво палцестискане става дума утре? Thinking

# 99
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ОПИЯНЕНИ ОТ ЛЮБОВ!!!!! БЪДЕТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ!!!!!

ИЛЕНКА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛА! ВСИЧКО НАЙ-ДОБРО ОТ СЪРЦЕ!

Мецанке, Али харесва адски много (нали ми е капризен):
-чисто картофено пюре
-заешко с картофи на ХИПП
-да гризе банан или сухар
-цицата (накрая, но не е на последно място) Laughing

Чаена, ще стискаме и с краката Hug

нощес али не е спал...мрънка цяла нощ...не знам дали от зъби ли, кво ли... Rolling Eyes

менюто за днес:
закуска - банановшейк - кърма и после банан
обяд - картофено пюре
следобяд newsm78 не знам още

Последна редакция: ср, 14 фев 2007, 11:44 от СмиНсЧо

# 100
  • 2 етажа над тавана

Бабъл, кажи за това кисело мляко с банан! Вижда ми се добър вариант за въвеждане на киселото мляко. Thinking

Енви, давам й обикн.кисело мляко на Герма 3,6%, само веднъж бях сложила в него намачкан банан, но Маги не го хареса - не обича млякото да й е сладко, предпочита го натурално. А банана си го яде и него натурален. Явно не съм се изразила правилно в предния пост - не ги давам смесено млякото и банана.

Днес Маги яде овесени ядки със спанак и извара. Как я излапа тая манджа, направо не можах да повярвам.

# 101
  • София
Тоя "Царевин" аз си го ядох една седмица, шефчо не му обърна никакво внимание, а е и много твърд и с една никаква форма, подходящ за задавяне, така, че у нас повече таквози няма да влезне.

# 102
Данче Laughing Честит рожден ден и на милото ти бабче Hug

# 103
  • 2 етажа над тавана
Как можах да забравя другото любимо на Маги:
-месо, месо, месооооооооооо bite
-картофи на парченца
-тиква

# 104
  • София
Данче Laughing Честит рожден ден и на милото ти бабче Hug
Просто нямам какво да кажа, освен едно огромно БЛАГОДАРЯ ! Всички да сме живи и здрави по-важно от това няма!  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт