Хайде АПРИЛските бащи да мятат любовните стрели!

• 8 315
  • 287
  •   1
Отговори
# 135
Иленка,копнала си си поста и в темата на НАдето hahaha
Много забавно се е получило Laughing

# 136
Честит празник мили момичета!
ЧРД Иленка Hug!
Нямам никакво време и затова не пиша често, но надничам когато мога и си ви прочитам.

# 137
Танче, вече е късно за смяна на песните - By the way на Barbara Streisand  и Foolis games на Jewel. Първата ако не я познават не знам какво ще си помисля  Crazy, а втората е много хубава и си я харесвам. Исками се само да се представя добре, пък те каквото щат да правят. Blush Hug Mr. Green

# 138
Цитат
Исками се само да се представя добре, пък те каквото щат да правят.   
Ние вярваме в теб  bouquet Peace Hug

Хайде лека от мен Heart Eyes

# 139
Аз кашкавала и шунката ги давам като бонус, след ядене по малко. Кашкавалът е доста по-солен и мазен от сиренето и гледам да не прекалявам. Педиатърката ми каза просто да предлагам различни вкусове вече, нали идеята е след година да ядат всякаква подходящо приготвена храна.

Лека и от мен. Нашата романтична вечеря завърши с преяждане  Embarassed .

# 140
  • София
Мъжете ми и двамата заспаха още преди час. Малкият ОК, ама големия... Cry
Имам да допивам 1/3 бутилчица и ще си я гаврътна, кво друго ми остава...  Хайде наздраве!!!  Wine Glass

Аги, успех ти желая утре!  Peace

Цвети
, аз му давам кашкавал от доста време, а не съм давала нито извара, нито сирене; педито обясняваше защо кашкавала бил много по-полезен от сиренето, ама на мен не ми прозвуча много логично и не запомних.  Whistling И се стегни да излизаш насам-натам, като си майка, да не си монахиня, та даже и те излизат сред хората!  Naughty

Нашият мушморок е от всеядните, не е фен само на спанака и телешкото. Обича много домашни зеленчукови пюрета, особено, ако съм им сложила повечко жълтък- много го харесва, а от купените, най-обича заешките на Ганчев и Гербер, плодовите на Гербер и Мандев и пуешкото на Овко, всъщност не харесва само плодовите на Хип и на Ам-Ам.

# 141
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МОМИЧЕТА!!!!! ЛЮБОВ И ЩАСТИЕ ВИ ЖЕЛАЯ ОТ СЪРЦЕ!
ЧРД на Иленка!!!!!!

Ние бяхме на ресторант... Отиде ми диетата по дяволите...

Аз пък давам кашкавалена извара - Марти много я харесва - смесвам я и с плодове и с зеленчуци....

Голяма мъка днес със форума, едва успях да пиша за срещата...

Лека и от мен утре пак, ако ме пусне форума...

# 142
  • нейде там, където ....
Много нещо изписано, не мога ви изчета, брей! А и сървъра като ме плюне 3-4-7-8 пъти навън, минава ми мерака. Днес сколасах. Мъжете ми спят. Малките - у дома, най-големия е на работа.

Честити празници на всички които са празнували, празнуват или ще празнуват тези дни.

Да се попредставим малко. За анкетката бебешка - Митко си хапва с удолствие всичко, без боб, леща и зеле май. Предпочита да му готвя, но най-любими са му мляко с бисквити или пасирани банан с ябълка, сурови. Нарязвам ябълката, отгоре банана и пускам пасатора, без да добавям нищо друго. до 5 минути става вкуснотия голяма. За баткото това се маже на бисквити и се слага да стегне в хладилника.
Придвижва се пълзешком, подпирайки се на някой шкаф или решетка или с проходилка. Там ни е мястото за ядене. Правя опити за гърне от 4-ти месец, в началото по-успешно от сега. Поне месец остава сухо и чисто след употреба по предназначение. Нощем се буди за игра или нещо друго 2-5 пъти. Давам му и мляко, иначе не млъква. Сигурно му идва малко вечерята, ама не иска да яде повече, не знам как да го променя. Много спи, особено, като помирише количкака си. Не пропускаме ден без разходка. Бръбори много. Тренираме за рожденния ден да казва, че е на 1 годинка Simple Smile

Чаено момиче - успех и от нас, 6 палеца имаш стиснати  тук! newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

За каква среща се споменава?
Има ли от Студентски град някой?

# 143
  • София
Добро утро!
Нощес Мати се събуди само веднъж - как стана това чудо, незнам!

Снощи и ние бяхме на ресторант, беше приятно и ползотворно!

Който не е гласувал за срещата да гласува и утре да приключваме, викам аз!

# 144
Добро утро и хайде на кафе  Simple Smile

Днес да стискаме всички дружно палци на Аги (и някой не беше ли на изпит също?) newsm10 newsm17

# 145
ЧЕСТИТ МЕСЕЧНИК НА СОНКА - БОНБОНКА! Hug Heart Eyes Hug

Чаена, да ги смаеш, ей! Peace

Гале, много благодаря!  bouquet

Само аз ли не съм захранила с царевични пръчки.... newsm78

Вчерашното меню:  chef
закуска - елда, банан, масло
обяд - супа /праз, морков, картоф, фиде, масло/, овче сирене, 1 сухар
вечеря - каша от бурканче на Хип - круша с пшеничени и овесени люспи
Всичко се изяде до шушка! Blush

Дайте идеи за следобедна закуска или вечеря - домашно приготвена, като се изключат зърнените храни, които давам сутрин! Thinking Мисля с киселото мляко, да започваме.

# 146
Добро утро!

И ние снощи излизахме, доста позакъсняхме и сега съм Tired

В тоз ред на мисли, благодаря на Мецанка за кафето, веднага се възползвам Hug

Тц, не си само ти Mr. Green

Успех и на Галя днес! Peace

Честито на Сонка!  bouquet

# 147

И аз не съм, нито ще  Grinning макар че майките в махалата ме гледат като изкопаемо като тръгнат да и дават и аз ги спра. Между другото, вбесява ме това - да подадеш храна на чуждо дете без да питаш първо майка му или който е с него може ли  Close

# 148

И аз не съм, нито ще  Grinning макар че майките в махалата ме гледат като изкопаемо като тръгнат да и дават и аз ги спра. Между другото, вбесява ме това - да подадеш храна на чуждо дете без да питаш първо майка му или който е с него може ли  Close
Пълно единомислие Peace

Те другите вече кебапчета, кюфтета плющели, а мойто основни неща не е яло Mr. Green

# 149
Филипка, МецанкеPeace! Успокоих се, че не съм най-назадничавата мама! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт