Тествайте колекцията DERMA X PRO Scalp & Hair Revitaliser

• 10 716
  • 390
  •   1
Отговори
# 90
Скалпът ми е много сух, което предразполага към пърхот, затова използвам шампоан, който съдържа селениум. Другите шампоани не ми се отразяват добре. Този не съм използвала, но бих опитала. Подходящ балсам за моята коса все още не съм открила.
Балсама без отмиване, ми направи силно впечатление, по принцип съм скептично настроена, но сега съм заинтригувана.

# 91
Да имам сух и чувствителен скалп правя маски и ползвам подходящ шампоан и балсам.

# 92
Правя маски за коса, тъй като косата ми е суха и твърда. Държа на слънцезащитата и използвам шапка. Боядисвам косата си и включвам масла и серуми подходящи за хидратацията и здравината и.

# 93
Преди да, сега е по скоро мазен. Използвам хубава козметика и хранителни добавки.

# 94
Страдам от сух и сърбящ скалп. Опитвам се да ползвам само козметика с чист състав, нежни към косата и скалпа. Избягвам сешоари, преси и маши, както и пяна, гел и отежняващи продукти за коса.
Помагам на скалпа и косата си като правя маски, понякога и домашни. Залагам на хидратация и продукти с охлаждащ ефект.

# 95
  • София
Имам суха коса и на моменти сух скалп.Ползвам ампули и домашни маски .

# 96
След борба с тежък косопад - вече страдам от чувствителен скалп и сега се опитвам да се справя с това. Използвам не агресивни шампоани и успях да разредя миенията на косата до два пъти седмично.

# 97
Страдате ли от сух и чувствителен скалп? Какви специални грижи полагате за него?

Да! При това придружен с досаден пърхот. Използвам подходящи шампоани, маски, балсами. С удоволствие бих тествала и продуктите от вашата серия!

# 98
Ползвам подходящ шампоан и балсам.

# 99
Да. Ползвам щадящи продукти с качествен състав. Правя веднъж месечно маска за коса. Избягвам сешоара.

# 100
Да, имам чувствителен скалп и косата ми е много изтощена и пада. Скоро родих и го отдавам на хормоните след раждането.
За съжаление сега нямам много време да полагам специални допълнителни грижи за косата си освен рутинното измиване с шампоан и маска за коса с която стоя 5-6 минути.

# 101
Косата ми е суха и изтощена от боите за коса. Мия я два пъти седмично. Редовно ползвам балсам за коса/маска. Отделно ползвам защитен продукт без измиване преди изсушаване.

# 102
Държа на слънцезащита и винаги съм с шапка на слънце. Използвам овлажняващи продукти за коса и специализирани за пърхот, но често трябва да се сменят, защото косата и скалпа най-вече, свикват.Залагам на хидратация и продукти с охлаждащ ефект.

# 103
  • Плевен
Да, имам чувствителен скалп.
Доста често, да не казвам през повечето време, след като измия косата си и я изсуша, виждам в корените си бели люспички.
Пробвала съм различни неща, но имам чувството, че резултат няма. Или, ако скалпа е добре и не се лющи, то пък косата не е Ок.

# 104
  • Пловдив
Страдам от сух скалп периодично. Ползвам скраб и серуми Blush

Общи условия

Активация на акаунт