Тествайте колекцията DERMA X PRO Scalp & Hair Revitaliser

• 10 718
  • 390
  •   1
Отговори
# 105
Имам сух и чувствителен скалп. Понякога, вече все по-рядко, се появяват червени петънца, които се лющят. Есен косопадът се засилва. Използвам медицинска козметика и веднъж седмично хидратираща маска за коса. Използвам и продукт без отмиване, който прави сухата ми косата мека и жизнена. Бих пробвала новата серия.

# 106
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Да, имам сух и чувствителен скалп, който лесно се раздразва от неподходяща козметика. Затова винаги избирам внимателно продуктите си за коса, не трябва да са агресивни. Освен шампоан, за скалпа ползвам хидратиращи и успокояващи ампули и серуми, както и правя маски с маслени блендове.

# 107
  • Варна
Имам сух и чувствителен скалп. Използвам не толкова агресивни шампоани, редовно мажа маслени маски или пръскам скалпа с лавандулова или флорална вода от лайка.

# 108
Да, скалпът ми е сух и чувствителен. Освен това наскоро родих и очаквам да започне косопада. Използвам специализирана козметика за моя проблем.

# 109
Със сух и чувствителен скалп съм. Бих пробвала вашите пподукти.

# 110
Да, скалпът ми е сух, косата също ми е много суха и може би имам някаква алергия към определени продукти. С течение на времето и опита установих, че има шампоани, след които скалпът ми става цял в малки пъпчици, пълни с течност, които сърбят и ме карат несъзнателно да се чеша до кръв. По кожата на главата остават рани след това. Заздравяват, ако съм спряла да използвам продукта и след това се появява пърхот, който отминава след известно време.

# 111
  • София
Скала ми е сух и сърбящ и използвам продукти за такъв проблем. Използвам продукти според моментните нужди на косата.

# 112
  • Mediterraneo
Страдам от чувствителен скалп. Рядко си сменям шампоана, щом намеря нещо добро за мен.

# 113
Да, скалпът ми е много чувствителен, старая се да ползвам продукти с качествен състав, правя и маслени маски понякога.

# 114
Да, имам проблемен скалп, сух, чувствителен. Слагам маски, балсами, масла, но няма блясък.

# 115
  • София
Имам сух и чувствителен скалп. Използвам щадящи шампоан и боя за коса. Използвам и балсама за скалп Derma X Pro Soothing Relief и ми се отразява добре - успокоява дразненето и сърбежа.

# 116
Постоянно съм в търсене на подходящи продукти, които да хидратират скалпа ми. Гледах наскоро реклама на серията Derma X PRO Scalp & Hair Revitaliser и определено искам да ги изпробвам.
Съотношението цена и качество има значение за мен, за това ми е трудно да попадна на точните продукти, на които да заложа в по-дългосрочен план.

# 117
Имам проблемен скалп, особено и от факта, че си боядисвам косата. Гледам за това да използвам продукти, които допълнително не ми утежняват положението.

# 118
Ох, страдам от сух и чувствителен скалп и честно казано досега не съм предприела нищо, за да си помогна.

# 119
Имам чувствителен скалп и рядко си сменям шампоана, намерила съм подходящия за моята коса, но пробвам и други.

Общи условия

Активация на акаунт