Тествайте колекцията DERMA X PRO Scalp & Hair Revitaliser

• 10 720
  • 390
  •   1
Отговори
# 120
Скалпа ми е чувствителен и винаги се съобразявам какви продукти ползвам. Пантен не съм ползвала скоро и си пожелавам късмет да спечеля тези продукти, за да ги опитам:blush:

# 121
Да, страдам от чувствителен скалп.
Провя много често маски с масла и обливам със запарка от лайка.

# 122
Правя маски за коса, тъй като косата ми е суха и изтощена. Държа на слънцезащитата, но не използвам шапка. Боядисвам косата си и включвам масла и серуми подходящи за хидратацията и здравината и.

# 123
  • Велико Търново
Нямам проблеми със скалпа засега, но полагам грижи за цялостното здраве и красота на косата.
Правя маски, полагам грижи и спя само върху сатенени калъфки за възглавници, за да не увреждам механично косата си.

# 124
Скалпът ми е сух и чувствителен през лятото и тогава използвам специални продукти за подхранване.

# 125
Страдате ли от сух и чувствителен скалп?
Аз не, но мъжете вкъщи страдат.
Какви специални грижи полагате за него?
Използваме натурални продукти за коса, като всеки си има собствени неща, според типа и нуждата на косата.

# 126
Да страдам, правя си маслени маски веднъж в седмицата.
Ползвам шампоани без сулфати или бебешки шампоан.

# 127
  • София
Аз не, но тримата мъже вкъщи- да.
Купувам подходяща козметика.

# 128
Честно казано не съм сигурна какъв ми е скалпа. Определям го като нормален, но понякога косата се омазнява по-бързо от друг път, не знам от какво зависи. Освен да ползвам различни шампоани и балсами, няма по- различна грижа от моя страна.

# 129
Скалпът ми страда при смяната на сезоните, тогава наистина става по-чувствштелен, косата в краищата става по-тънка и суха.
Използвам подходяща козметика, маски и олиа.

# 130
  • София
Ползвам различни маски за сухата ми коса.

# 131
Да, имам сух и чувствителен скалп. Ползвам подходяща козметика.

# 132
Имам чувствителен и сърбящ скалп от години, правя едни път седмично почистване с ексфолиант и редувам безсулфатен шампоан с дълбоко почистващ

# 133
За сух и чувствителен скалп използвам подходящ шампоан. Винаги се къпя с по-хладка вода, тъй като горещата вода също води до раздразнение. Избягвам да ползвам сешоар. Понякога, ако имам време, си правя различни билкови отвари с които изплаквам косата.

# 134
Страдам от сърбящ, чувствителен скалп. Ужасно неприятно е. Боря се доста време с него и все още не съм открила шампоана, който да ми помогне. С радост бих пробвала серия Derma x pro scalp hair revitaliser.

Общи условия

Активация на акаунт