Тествайте колекцията DERMA X PRO Scalp & Hair Revitaliser

• 10 722
  • 390
  •   1
Отговори
# 135
Ползвам подхранващи и хидратиращи продукти.

# 136
  • Countryside
Не бих казала, че чак страдам от сух скалп, но определено е чувствителен. И много внимавам какви продукти за коса ползвам, като гледам да са с по-изчистен състав и тогава нямам проблем. Преди време ми се е случвало да получа реакции от нови продукти, затова сега гледам да ползвам мостри.

# 137
Използвам подхранващи и хидратиращи маски. Често пробвам нови продукти и експериментирам.

# 138
Да, затова най - често използвам маски за коса, масла и серуми.

# 139
  • София
Само балсами за суха коса използвам, засега удържам да не стане прекалено сух скалпа.

# 140
За съжаление да, използвам медицинска козметика за целта - шампоан и серум.

# 141
Имам на периоди доста засилен косопад, смяната на шампоаните също се отразява на скалпа ми. Рядко използвам сешоар, правя маски и избягвам боята за коса.

# 142
Страдате ли от сух и чувствителен скалп?
През летния сезон предимно. Вероятно от слънчевата светлина скалпа допълнително се изсушава. Самата коса през летния сезон също е прекалено суха. За това освен слънцето допринася и факта, че я изрусявам.

Какви специални грижи полагате за него?
За скалпа през летния сезон използвам. Не винаги, а когато скалпа е прекалено сух. Също така се стремя да редувам професионална с комерсиална козметика. Винаги съблюдавам да е за боядисана коса или да е овлажняваща - както за косъма на косата, така и за скалпа. На всяко измиване, освен балсам слагам и маска. През месец използвам и серум без отмиване. След всяко измиване използвам масло за сухи краища.

# 143
  • София
Ползвам маски и ампули

# 144
  • Plovdiv
За сега нямам проблеми със скалпа, но полагам грижи за косата си с подходящи шампоан, маска за коса и правилна терапия с масла.

# 145
Ползвам подходящ шампоан и балсам.

# 146
Мога да кажа, че страдам от сух и чувствителен скалп. Използвам шампоан и балсам , а маските си ги правя сама, най-голям ефект има от авокадо.

# 147
Страдам от чувствителен скалп. Справям се като използвам продукти с повече естествени съставки и без сулфати. Също ползвам и масла, за хидратация на сухия и чувствителен скалп.

# 148
Имам чувствителен скалп и купувам продукти за косата само след доста четене на ревюта и на етикетите със съдържанието. Предимно от аптеки пазарувам.

# 149
Нямам проблем с косата си ,използвам шампоан и балсам при измиване, след това серум за да е здрава ❤️

Общи условия

Активация на акаунт