Тествайте колекцията DERMA X PRO Scalp & Hair Revitaliser

• 10 723
  • 390
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Скалпът ми не е сух, но е чувствителен. Ако продуктът не ми понася почва да ме сърби, лющи, не е приятно. Избирам много внимателно продуктите - шампоан и балсам/ маска. И ги редувам. Месец едни, другия месец - другите.

# 151
Да, имам проблемен скалп. Използвам само подбрана козметика. Харесвам серията на H&SH!

# 152
Да. Старая се да поддържам с подходяща козметика.

# 153
Имам доста сух скалп,придружен с обилен пърхот.Ползвала съм различни шампоани,като има съвсем лек резултат в началото и после пак е същото.Маски и ампули за коса не съм ползвала.

# 154
Имам чувствителен скалп, на моменти реагира като себореен тип.Поддържам косата чиста, правя маски с масла, хума, подбрала съм неагресивна козметика и следя косата как реагира, правя промени.Боядисвам я, което спомага да се дразни кожата.Опитвам се да пазя косата си от всякакви вредни влияния от обкръжаващата среда.

# 155
Имам чуствителен като цяло скалп, старая се да използвам максимално чисти откъм състав продукти и не боядисвам косата.

# 156
  • плевен
Да скалпът ми е чувствителен   Ползвам качествени продукти за коса.Боядисвам си косата  и използвам  масла , серуми ,термозащита.

# 157
Имам чувствителен скалп, ползвам маска за коса и внимавам с продуктите, които изплозвам.

# 158
Много често ми се налага да боядисвам косата си. Освен това я суша със сушоар. Имам проблемен скалп. Ползвам подходящ шампоан и балсам.

# 159
Понякога агресивни продукти раздразват скалпа ми. Използвам скраб за скалп и тоник.

# 160
Не. Гледам да използвам възможно най-натурални продукти за коса,

# 161
След раждането на детето много неща в организма ми не работят, както преди. Мислех, че след първата година от раждането всичко ще се нареди от самосебе си след наместването на хормоните, но не стана така. Появиха се много проблеми с кожа и коса основно, боря се с тежък косопад и силно чувствителна кожа на скалпа, често сърбяща и лющеща се при употреба на агресивни или просто неподходящи продукти. Все още съм търсене на правилната грижа за косата и скалпа.

# 162
Косата ми е суха.Използвам качествени продукти -шампоан,маска, серум.

# 163
Страдам от чувствителен скалп. Избягвам изсушаване то със сушоар. Използвам маски за коса и си подбирам шампоаните.

# 164
  • Враца
Имам страшен косопад и много суха коса. Редовно използвам маски и балсам. Обичам и домашните маски с лайка, лимон или коприва.

Общи условия

Активация на акаунт