Тествайте колекцията DERMA X PRO Scalp & Hair Revitaliser

• 10 724
  • 390
  •   1
Отговори
# 165
Избягвам да използвам сешоар и си правя подхранващи маски поне веднъж седмично.

# 166
  • Видин
Да имам сух и чувствителен скалп, често се появява и пърхот. Ползвам подходящ шампоан и балсам.

# 167
  • "Винаги прави това, което сърцето ти казва."
Използвам подхранващи и хидратиращи маски и балсами. Избягвам да ползвам сешоар.

# 168
Моят скалп е доста чувствителен и се старая да избирам хидратиращ и подхранващ шампоан за коса.

# 169
Понякога при смяна на шампоан скалпът се лющи. Използвам рициново масло или кокосово,а след това по време на къпане-маска.

# 170
  • София
Ползвам шампоан против косопад+балсам.
Не ползвам сушоар.
Лятото пръскам с хидратиращ спрей, ползвам шапка.

# 171
Проблем със скалпа имам от доста време. Напоследък се засилиха, поради една или друга причина. Опитвам се да се справя с това като си избирам внимателно шампоан и маска.

# 172
За чувствителен скалп използвам подходящ шампоан и балсам, както и хидратиращи маски.

# 173
Страдате ли от сух и чувствителен скалп? - Аз не, но тийнейджърът страда. 
Какви специални грижи полагате за него?
Изпробвали сме 90% от аптечната мрежа, но ефект няма. Маже се със специален крем, ползва специализирани шампоани, но без резултат.

# 174
Да,и аз имам проблеми със скалпа. Ползвам маски за коса.

# 175
  • in Wonderland
За чувствителен скалп използвам подходящ шампоан и балсам, както и хидратиращи маски.

# 176
Имам сух скалп , използвам специално такива продукти , за да не се влошава проблема.

# 177
Да, страдам, опитвам се да облекча проблема с подходящи продукти.

# 178
През есенния период скалпа ми е най ужасен  сух и с " люспи "  използвам много видове длмашни маски и ампули за увреден скал и коса.

# 179
Да имам сух и чувствителен скалп,опитвам се да полагам специални грижи като използвам подходящ шампоан и балсам.

Общи условия

Активация на акаунт