Тествайте колекцията DERMA X PRO Scalp & Hair Revitaliser

• 10 727
  • 390
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Поради хормонален дисбаланс косата ми доста изтъня, а и редовно я боядисвам, което налага и ползването на качествени шампоани, балсами и серуми.
Не съм ползвала слънцезащита за коса до сега, но редовно търся информации и отзиви, за да направя избор на такава.

# 181
Правя маски, ползвам балсам и внимателно подбирам козметиката си.

# 182
Скалпът ми е много сух и лятото особено ми е трудно да се справям с проблема. Ползвам балсами и домашни маски от коприва.

# 183
Изключително чувствителен скалп. Ползвам само един и същи шампоан, ако го сменя веднага получавам пърхот. Имам алергия от български бои за коса...

# 184
Да, имам проблем със скалпа. Използвам подходящ шампоан и балсам.

# 185
Страдате ли от сух и чувствителен скалп? Какви специални грижи полагате за него
Случва ми се и главно в предната част на главата. Редовно слагам серум на скалпа след миене, като редувам различни видове. Мажа и масла понякога.

# 186
Да,страдам от чувствителен скалп.Косата ми също е суха.Опитвам се ползвам щадящи продукти,ползвам маски за коса и масла.

# 187
Да имам суха коса и сух скалп. Използвам   подходящ шампоан и маска за  коса.

# 188
  • Варна
Косата ми е суха,увредена от бои и гледам винаги да я хидратирам и овлажнявам.

# 189
По принцип, страдам от мазен скалп. Краищата ми са сухи и цъфтят. Използвам продукти за мазен скалп и сухи краища.

# 190
Да, имам сух и чувствителен скалп. Първо се залющва отпред над челото. Неприятно е. На моменти изглежда като пърхот. Опитвам се да не я мия често. След измиване я оставям да изсъхне без сешоар, а ако ползвам то пръскам косата с течен кератин преди изсушаване. Обикновено купувам шампоани за суха коса, но не съм видяла промяна.

# 191
Дъщеря ми е с много чувствителен скалп и много внимателно подбирам козметиката й за коса. Иначе се появява пърхут. Старая се аз да й измивам косата, за да наблегна на конкретни участъци от главата и да са максимално почистени корените.

# 192
Косата ми е доста суха. При всяко измиване със шампоан, задължително използвам балсам, веднъж на две седмици хидратираща маска и задължително термозащитен крем без отмиване преди сешоар, като той е винаги на хладна струя.

# 193
  • Варна
Да, имам сух скалп. Ползвам подходящ шампоан за дълбоко почистване на скалпа, маска един път седмично и серум без отмиване.

# 194
  • Враца
Косата ми е много, много, много суха, скалпът също.
Тествам всякакви "пинизи", но има само временен ефект.

Общи условия

Активация на акаунт